Keystone logo
Barnard College

Barnard College

Barnard College

Johdanto

Barnard College pyrkii tarjoamaan korkealaatuista taiteiden koulutusta lupaaville ja menestyville nuorille naisille tarjoamalla vertaansa vailla olevia etuja erinomaisesta asuinopistosta yhteistyössä suuren tutkimusyliopiston kanssa . Barnard on omalla alallaan erotettu tutkijoiden tiedekunta, jossa on esteettömiä opettajia ja sitoutuneita opiskelijoita, jotka osallistuvat yhdessä älylliseen riskinottoon ja löytämiseen. Barnard-opiskelijat kehittävät älyllisiä resursseja hyödyntääkseen mahdollisuuksia uusien alojen, uusien ideoiden ja uuden tekniikan syntyessä. He valmistuvat valmistautumaan elämään, joka on ammatillisesti tyydyttävää ja menestyvää, henkilökohtaisesti tyydyttävää ja rikastettua rakkaudella oppia.

Naisten kollegiona Barnard ymmärtää vastuunsa käsitellä sukupuolikysymyksiä kaikessa monimutkaisuudessa ja kiireellisyydessä ja auttaa opiskelijoita saavuttamaan henkilökohtainen vahvuus, jonka avulla he voivat vastata haasteisiin, joita he kohtaavat koko elämänsä ajan. New Yorkin kosmopoliittisessa ympäristössä sijaitseva ja sitoutunut monimuotoisuuteen opiskelijakunnassaan, tiedekunnassaan ja henkilökunnassaan Barnard valmistaa tutkinnon suorittaneita kukoistamaan erilaisissa kulttuuritilanteissa yhä toisiinsa kytkeytyvässä maailmassa.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • New York

    Broadway,3009, 10027, New York

    Kysymyksiä