Keystone logo
Barry University College of Arts and Sciences

Barry University College of Arts and Sciences

Barry University College of Arts and Sciences

Johdanto

Barry University College of Arts and Sciences oppiminen on tärkeä osa yliopisto-elämää, ja siinä korostetaan opiskelijoiden tutkimusta, harjoittelupaikkoja ja palveluoppimista. Tällaisella koulutuksella olet valmis mihin tahansa polkuun, jonka valitset elämässäsi.

Rakastatpa taiteita, humanistisia tieteitä tai tieteitä, 10 osastomme tarjoavat sinulle stimuloivia akateemisia ohjelmia, jotka valmistavat sinua vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin luottavaisin mielin ja tietämyksellä. Yliopisto-opiskelijana voit valita taiteiden ja tiedekorkeakoulun 10 osaston pääaineista: biologia, viestintä, englanti ja vieraat kielet, kuvataiteet, historia ja valtiotiede, matematiikka ja tietojenkäsittelytiede, fyysiset tieteet, psykologia, sosiologia ja Kriminologia, teologia ja filosofia.

Halusitpa rakentaa uraa, parantaa nykyisiä näkymiäsi tai laajentaa näkökulmaasi, jatko-ohjelmamme antavat sinulle tarvitsemasi koulutuksen. Opit tiedekunnalta, jolla on kokemusta alaltaan ja jotka ovat arvostettujen aikakauslehtien ja tieteellisten kirjojen kirjoittajia ja toimittajia, ammatillisten järjestöjen upseereja ja ammattipalkintojen saajia. Voit valita ylioppilastutkinto-ohjelmista 3 osastoa Taide- ja tiedekorkeakoulussa: kuvataide, psykologia sekä teologia ja filosofia.

Professorimme päättävät tulla Barryyn, koska opetus on heille tärkeää. Vaikka Barryn tiedekunta on aktiivista tutkimuksessa, apurahassa ja luovassa / esitystoiminnassa, se keskittyy ensin oppimiseen. He opastavat sinua panemaan luokkahuoneessa oppimasi käytäntöön monenlaisten oppimistoimintojen avulla.

Opiskelijamme tietävät voivansa odottaa kääntyvänsä professoreidensa puoleen ymmärtääkseen kiinnostuksen kohteet ja elämän yleensä. Opiskelijamme ovat julkaisseet tutkimuksensa tiedekuntamme rinnalla, esitelleet konferensseissa, voittaneet palkintoja työstään, saaneet erittäin kilpailukykyisiä palkintoja ja hyväksyttyjä korkeakouluissa.

Sinulla on monia mahdollisuuksia muuttaa maailmaa. Opiskelijamme muuttavat maailmaa parempaan suuntaan auttamalla Haitin nuoria lukutaidon ja elämäntaitojen rakentamisessa, digitaalisen kuilun poistamisessa Liberty Cityn naapurustossa ja taistelusta perheväkivaltaa vastaan.

Sijainnit

  • Miami Shores

    Northeast 2nd Avenue,11300, 33161, Miami Shores

    Kysymyksiä