Keystone logo
Barry University College of Arts and Sciences Taiteiden kandidaatti mainonnassa ja suhdetoiminnassa
Barry University College of Arts and Sciences

Taiteiden kandidaatti mainonnassa ja suhdetoiminnassa

Miami Shores, Yhdysvallat

0 Hours

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Taiteiden kandidaatti mainonnassa ja suhdetoiminnassa kehittää tietoa ja taitoja mainonnasta ja suhdetoiminnasta sekä käytännön ymmärrystä näiden alojen roolista nykyaikaisessa integroidussa viestinnässä.

Tämä kaksiraiteinen ohjelma altistaa opiskelijat tutkimukseen perustuvalle strategiselle suunnittelulle, luovien materiaalien kehittämiselle useille viestintäalustoille ja median innovatiiviselle käytölle myynninedistämiseen, jotka kaikki perustuvat vakuuttaviin eettisiin ja moraalisiin periaatteisiin. Mainosradalla tutkitaan edelleen mainonnan vaikutusta yhteiskuntaan sekä kansallisessa että kansainvälisessä kontekstissa. Sen sijaan suhdetoiminta korostaa sisäisille ja ulkoisille yleisöille suunnattuja kirjoitus- ja esitystaitoja.

Opiskelijat suorittavat kursseja, jotka valmistavat heitä maailman työmarkkinoille, mukaan lukien mainonta ja suhdetoiminta, luova suunnittelu, tutkimus ja ylennys. Lisäksi sijaintimme Miamin alueella antaa opiskelijoille mahdollisuuden tutkia ainutlaatuisia harjoittelumahdollisuuksia alueen lukuisissa mainonta- ja PR-toimistoissa, yksityisissä yrityksissä ja voittoa tavoittelemattomissa ryhmissä.

Valmistuttuaan opiskelijat ovat valmiita:

Kehittää tehokkaita mainonta- ja suhdetoimintakampanjoita,

Ymmärtää, miten tutkimus, strategia ja paikannus ovat vuorovaikutuksessa ammatillisen viestinnän yhteydessä,

Käsittele alkuperäisiä ja luovia mainosmateriaaleja,

Kommunikoi tehokkaasti selkeillä kirjoitus- ja esitystaidoilla,

Suunnittele tehokkaat mediastrategiat, joissa käytetään monimutkaisia kampanjoita media-alustoilla

Käytä hyviä eettisiä periaatteita mainonnassa ja suhdetoiminnassa, mukaan lukien herkkyys näiden alojen sosiaalisille vaikutuksille erilaisissa kulttuurisissa ja globaaleissa yhteyksissä.

Mainonta- ja suhdetoimintaopinnot päättyvät suureen huippukiviprojektiin, jossa tuotat täydellisen kampanjan, joka hyödyntää pääaineesi kaikissa luokissa hankittua tietoa. Kampanja altistaa sinut tosielämän tilanteille, kuten asiakastapaamisille, strategisille aivoriihille ja luoville suunnitteluistunnoille.

Oletetaan, että olet kiinnostunut taiteesta ja olet kiinnostunut mainonnan ja suhdetoiminnan luovista näkökohdista. Siinä tapauksessa voit myös kehittää tuotantotaitojasi monialaisella graafisen suunnittelun kursseilla.

Lisäksi Mainonta ja suhdetoiminta-pääaine tarjoaa myös mahdollisuuden hankkia käytännön kokemusta näistä aloista. Ohjelmaan kuuluvia opiskelijoita kannustetaan harjoittelemaan osana opintojaan. Opiskelijat saavat pääaineenaan luottoa samalla kun he harjoittavat arvokasta todellista työkokemusta ennen työmarkkinoille pääsyä.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • Liiketalouden ja digitaalisen innovaation kandidaatti digitaalisen viestinnän ja PR:n alalla Maltalla
    • Birkirkara, Malta
  • PR:n kandidaatti
    • Online USA
  • Bachelor of Arts (BA) suhdetoiminnassa
    • Dubuque, Yhdysvallat