Keystone logo
Baruch College Kandidaatti - antropologia
Baruch College

Kandidaatti - antropologia

New York, Yhdysvallat

Request duration

Englanti

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Kampuksella

Johdanto

Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita antropologian tutkimuksesta, voivat sisällyttää kiinnostavia kursseja tilapäiseen pääaineeseen. On suositeltavaa, että opiskelijat sopivat tapaamisesta tiedekunnan neuvonantajan kanssa keskustellakseen tästä vaihtoehdosta.

Antropologian käyttäytymistiede auttaa opiskelijoita kehittämään arvostusta ja ymmärrystä lukemattomista monimutkaisista rakenteista ja prosesseista, jotka luonnehtivat elämää sosiaalisissa ryhmissä. Kulttuuriantropologia, jota Weissman korostaa, tutkii laajasti monimutkaisia moderneja ja muinaisia länsimaisia ja ei-länsimaisia instituutioita, yhteiskuntia ja yhteiskunnallisia muutoksia. Antropologia tutkii ihmisten yhteiskuntia ja kulttuureja vertailevasta näkökulmasta, jossa korostetaan ihmisten käyttäytymisen monimuotoisuutta ja kulttuurin merkitystä tämän monimuotoisuuden selittämisessä.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä