Keystone logo
Bastyr University

Bastyr University

Bastyr University

Johdanto

Lähtien vuonna 1978, Bastyr yliopisto on ollut edelläkävijä tiedeperustaiseen luonnon lääkettä. Perustajat Les Griffith, ND; William A. Mitchell, Jr., ND; ja Joseph E. Pizzorno, Jr., ND; yhdessä Sheila Quinn, nimetty koulun jälkeen rakkaan opettaja ja totesi Seattle naturopathic lääkäri Dr. John Bastyr. Vain $ 200 käynnistämiskuluista aikana vaatimaton alku, perustajat loivat vision akkreditoitu luontaistuotteita koulu, joka nyt on tunnustettu johtava terveydenhuollon taiteiden ja tieteiden yliopisto maailmassa.

Perustaminen puheenjohtaja emeritus Dr. Pizzorno näki yliopiston läpi joitakin merkittäviä kasvun aikana hänen 22 vuoden palvelun, mukaan lukien siirry nykyisen 51 kampusalueemme Kenmore, Washington, mukautumaan kasvavaan ylioppilaskunnassa. (Katso historiallinen aikajana.) Vaikka koulu alkoi naturopathic lääke college, Bastyr yliopisto tarjoaa nyt yli 20 astetta ja todistus ohjelmia. Pohjalta tieteeseen perustuvan pohjan, yliopisto on ollut vastaanottaja useita multimillion dollarin tutkimusmäärärahat National Institutes of Health.

Syyskuussa 2012 University laajeni jälleen, avaamalla Bastyr University California San Diego, toivottaa yli 50 opiskelijaa perustavan tohtori Naturopathic Medicine luokan. Kalifornian ensimmäinen ja ainoa akkreditoitu koulu naturopathic lääketieteen tarjoaa myös Master of Science in Nutrition Wellness ja aikoo lisätä enemmän luontaistuotteita ohjelmia tulevaisuudessa.

Visiomme

Kuten maailman johtava akateeminen keskus edistää ja integroida tietoa luonnon terveyden tieteen ja taiteen, Bastyr yliopisto muuttavat terveyteen ja hyvinvointiin ihmisyhteisön.

Missiomme

Me kouluttaa tulevia johtajia luonnon terveyden tieteen ja taiteen. Kunnioittaminen parantava voima luonnon ja tunnustaa, että kehon, mielen ja hengen ovat luontaisesti erottamattomia, mallinnetaan yhtenäistä lähestymistapaa koulutukseen, tutkimukseen ja kliiniseen palvelu.

Core Teemat

Akateeminen saavutus Research in Natural Health Arts and Sciences Harjoittelu ja yhteisön terveys Monitieteinen integraatio

Sijainnit

  • Kenmore

    14500 Juanita Drive N.E. Kenmore, WA 98028-4966, , Kenmore

Kysymyksiä