Keystone logo
Beacon College

Beacon College

Beacon College

Johdanto

Beacon College on akkreditoitu, taiteiden korkeakoulu, joka palvelee ainutlaatuisesti oppimisvaikeuksista kärsivien opiskelijoiden koulutustarpeita, huomion puutteesta johtuvaa hyperaktiivisuutta ja muita oppimiseroja.

Beacon College on kilpailukykyinen taiteiden, tieteiden, liike-elämän ja tekniikan korkeakoulu, joka on omistettu erityisesti oppimisvaikeuksista kärsivien, ADHD-opiskelijoiden ja muiden oppimiserojen omaavien opiskelijoiden valmistumiselle ja menestykselle. Beacon on tunnustettu yhdeksi johtavista amerikkalaisista oppilaitoksista tällä perustutkinnon erikoisalalla tehtävämme ja painopisteemme areenalla.

Beacon College oli ensimmäinen kansakunta, joka oli akkreditoitu myöntämään kandidaatin tutkinnot yksinomaan opiskelijoille, joilla on oppimisvaikeuksia ja ADHD. Korkeakoulu on sitoutunut opiskelijoiden menestykseen tarjoamalla akateemisia ja henkilökohtaisia tukipalveluja, jotka auttavat jokaista opiskelijaa saavuttamaan tavoitteensa. Beacon College on todella yhteisö, joka toivottaa tervetulleeksi, hyväksyy ja tukee jokaista sen jäsentä.

Beacon College on paljon harvinaista visionääriä ja erittäin menestyvää. Opiskelijamme ja valmistuneet antavat elävän todistuksen koulutustehtävämme vaikutuksista, arvosta ja vaikutuksista. Viimeisen vuosikymmenen aikana he ovat saavuttaneet vertaansa vailla olevia menestyksiä amerikkalaisessa korkeakoulutuksessa.

Sijainnit

  • Leesburg

    East Main Street,105, 34748, Leesburg

    Kysymyksiä