Keystone logo
Beloit College

Beloit College

Beloit College

Johdanto

Beloiters on käyttänyt ympäröivää maailmaa yli 50 vuoden ajan luokkahuoneena. Beloit College harjoittaa opiskelijoiden älykkyyttä, mielikuvitusta ja uteliaisuutta ja antaa heille mahdollisuuden elää täyttävää elämää, jota leimaa korkea saavutus, henkilökohtainen vastuu ja julkinen panos monimuotoisessa yhteiskunnassa. Painopisteenämme kansainvälisillä ja tieteidenvälisillä näkökulmilla, tiedon integrointi kokemukseen ja tiivis yhteistyö ikäisensä, professoreiden ja henkilökunnan välillä antaa opiskelijoille mahdollisuuden lähestyä maailman monimutkaisia ongelmia eettisesti ja harkitusti.

Uskomme, että ihmiset oppivat parhaiten tekemällä. Yli 50 päätoimittajamme, innovatiivisten ohjelmien ja kampuksen resurssien kautta Beloit varmistaa, että opiskelijoilla on kaikki mahdollisuudet rakentaa vahvoja ansioluetteloita ja osallistua laajempaan yhteisöömme.

Jokaisessa Beloitin kokemuksessa on opiskelijoiden mahdollisuuksia olla tehokkaita kommunikaattoreita, luovia ongelmanratkaisijoita, tuottavia yhteistyökumppaneita sekä älyllisesti ja ammattimaisesti ketteriä.

Beloitin läheinen yhteisö tarkoittaa avoimen oven politiikkaa, enemmän mentoreita kuin maskotteja, tukea erilaisen taustan omaaville ihmisille, syvälle ulottuvia perinteitä ja odottamattomia yhteyksiä kampuksen ulkopuolella oleviin ihmisiin ja paikkoihin.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Beloit

    College Street,700, 53511, Beloit

    Kysymyksiä