Keystone logo
Berea College

Berea College

Berea College

Johdanto

Berea College tarjoaa korkealaatuista koulutusta akateemisesti lupaaville opiskelijoille, joilla on rajalliset taloudelliset resurssit. Se myöntää jokaiselle opiskelijalle lukukausilupauksen, jotta kukaan Berean opiskelija ei koskaan maksa opetusta. Berea on etelän ensimmäinen interracial- ja coeducational-korkeakoulu, joka kuuluu jatkuvasti maan johtavien taiteiden korkeakoulujen joukkoon.

Berean koulutuskokemus antaa opiskelijoille tietoja ja taitoja navigoida menestyksekkäästi maailmassa. College tarjoaa haastavan mutta tukevan oppimisympäristön. Olitpa sitten luokkahuoneessa, käymässä kokouskutsussa, harjoittelussa, opiskelemassa ulkomailla tai yhdistämällä työ akateemisten tavoitteiden kanssa, koulutuskokemus on todella vertaansa vailla. Opiskelijoilla on kokemuksellisia oppimismahdollisuuksia luokassa ja sen ulkopuolella.

Berea-kokemus ruokkii älyllisiä, fyysisiä, esteettisiä, emotionaalisia ja hengellisiä mahdollisuuksia ja niiden voimaa tehdä merkityksellisiä sitoumuksia ja muuttaa ne käytännöksi.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Berea

    Chestnut Street,101, 40403, Berea

    Kysymyksiä