Keystone logo
Berlin International University of Applied Sciences

Berlin International University of Applied Sciences

Berlin International University of Applied Sciences

Johdanto

Yliopisto Berliinin sydämessä - kansainvälinen ja maailmanlaajuisesti kytketty

Berlin International - Ammattikorkeakoulu on valtion tunnustama ja voittoa tavoittelematon saksalainen ammattikorkeakoulu, joka sijaitsee Berliinin keskustassa. Olemme päättäneet tarjota haastavan, innovatiivisen ja käytännöllisen koulutuksen, joka edistää opiskelijoidemme akateemista, kulttuurista ja kielellistä potentiaalia ja valmistaa heitä kansainväliseen uraan globalisoituneessa maailmassa.

Yliopistossamme on monipuolinen opiskelijakunta ja akateeminen henkilökunta yli 48 maasta ja 5 mantereelta, ja se tarjoaa kansainvälisyyden ja tarjoaa avoimen, kulttuurienvälisen ja innostavan opiskeluilmapiirin.

Berliinin kansainvälinen ammattikorkeakoulu on myös osa kasvavaa kansainvälistä yliopistoverkostoa, joka sisältää yliopistoja, kampuksia ja akateemisia keskuksia Hongkongissa, Istanbulissa, Washington DC: ssä, Roomassa, Piilaaksossa, Torontossa ja Batumissa, ja tarjoaa siten runsaasti mahdollisuuksia opiskeluun ja harjoitteluun. Opiskelijamme voivat myös osallistua erilaisiin Erasmus-ohjelmiin.

Englannin kandidaatin ohjelmat - Suunnittelu ja liiketalous

Kaikkien opinto-ohjelmien opetuskieli on englanti. Opiskelijoille, joiden on vielä hyväksyttävä englanninsä, tarjoamme englannin kielen valmisteluohjelman. Lisäksi kielikursseja tarjotaan valinnaisina kursseina kansainvälisten uramahdollisuuksien edistämiseksi edelleen.

Kaikkien ohjelmiemme laatua on positiivisesti arvioinut ja akkreditoinut valtion tunnustettu virasto ACQUIN.

Miksi opiskella Berliinin kansainvälisellä alueella?

 • Kaikki ohjelmat englanniksi
 • Käytännön toteutus
 • Oppiminen pienissä ryhmissä
 • Osa maailmanlaajuista yhteisöä

Näkemyksemme

Berliinin kansainvälisen ammattikorkeakoulun visiona on tarjota opiskelijoille opiskelijakeskeinen kansainvälinen ja kulttuurienvälinen koulutusympäristö älyllisen kasvun, viisauden ja luovuuden edistämiseksi ja kehittämiseksi. Akateeminen ja hallintohenkilöstö on sitoutunut ohjaamaan opiskelijoita ja valmistelemaan heitä tuottavaan uraan ja vastuulliseen kansalaisuuteen globaalissa yhteiskunnassa. BI pyrkii olemaan yksi johtavista yksityisistä yliopistoista Saksassa kulttuurienvälisen ja monitieteisen opetuksen ja soveltavan tutkimuksen suhteen. Akateemisiin tavoitteisiin kuuluu sitoutuminen tietopohjaisiin ratkaisuihin ja yhteiskunnallisiin ongelmiin sekä panos innovaatioihin ja yhteiskunnan kehitykseen. Lisäksi BI edistää kulttuurien ja valtioiden välistä ymmärrystä kansainvälisen akateemisen yhteistyön ja yhteishankkeiden avulla. Tässä suhteessa se hyötyy läheisistä suhteistaan BAU Global Education Network -verkostoon, joka koostuu viidestä yliopistosta. Kaikilla tämän verkoston yliopistoilla on yhteiset arvot: rehellisyys, kunnioitus, huippuosaaminen, innovaatio ja sosiaalinen vastuu. Tämän verkoston riippumattomana instituutiona Berliinin kansainvälisellä ammattikorkeakoululla on oma henkilökohtainen tehtävänkuva ja akateeminen profiili, jonka akateeminen senaatti on hyväksynyt.

Ole osa globaalia yhteisöä

Opiskelijat 48 maasta opiskelevat Berliinin kansainvälisessä ammattikorkeakoulussa. Berlin International on osa globaalia verkostoa, jonka avulla opiskelijat voivat matkustaa ja jatkaa opintojaan eri paikoissa. Tämän lisäksi yliopisto hyötyy monesta yhteistyöstä yliopistojen kanssa ympäri maailmaa. Opiskelu Berliinin kansainvälisellä alueella tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuiset mahdollisuudet opiskella ulkomailla ja kansainvälistyneen opiskelukokemuksen, joka valmistelee heitä uraansa globalisoituneessa työympäristössä.

Tilastot

Berliinin kansainväliset tosiasiat

 • Berlin Internationalissa opiskelee ja opettaa 70 eri kansallisuutta
 • 66% opiskelijoistamme on kansainvälisiä ja neljältä mantereelta
 • 84 % opetushenkilöstöstämme on opiskellut tai työskennellyt kansainvälisissä yliopistoissa
 • 100 % henkilökohtainen kontakti professorien ja luennoitsijoiden kanssa

  Sijainnit

  • Berlin

   Salzufer,6, 10587, Berlin

  Kysymyksiä