Keystone logo
Beulah Heights University

Beulah Heights University

Beulah Heights University

Johdanto

Vuonna 1918 perustettu Beulah Heights on tullut tunnetuksi yhdeksi maan vanhimmista ja nopeimmin kasvavista Raamatun instituutioista. Georgian kauniissa Atlantan kaupungissa sijaitseva Beulah Heights University pyrkii tarjoamaan protestanttiseen kristilliseen perinteeseen perustuvan korkeakoulutuksen.

Beulah Heights on ylpeä saadessaan tunnustuksen akateemisesta toiminnastaan ja omistautumisestaan kristilliselle tehtävälle. Beulah Heights University on ylpeä kulttuuriperinnöstään koululaitoksena opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita eettisen johtajuuden oppimisesta ministeriössä ja markkinoilla. Beulah Heights University (BHU) tarjoaa opiskelijoille opetussuunnitelman, joka keskittyy raamatun väärinkäytön, rehellisyyden, globaalien tehtävien, omistetun palvelijan hupun ja monimuotoisuuden perusarvoihin, jotka soveltuvat kristilliseen johtajuuteen monilla areenoilla.

Vaikka Beulah Heights sijaitsee suurkaupungin Atlantan historiallisella Grant Park -alueella, se ulottuu maan neljään kulmaan. Beulah Heights vaalii opiskelijoiden johtamistaitoja altistamalla heidät kansainvälisille palvelumahdollisuuksille lähetysohjelmien ja lyhytaikaisten ulkomaanmatkojen kautta. Beulah Heights on jäsentänyt johtamisen opetussuunnitelmansa tarjoamaan koulutusta kaikkialla maailmassa ja siten vaikuttanut kansainvälisesti kirkoihin, valtion yksiköihin ja yrityksiin. Lisäksi opetussuunnitelma on räätälöity altistamaan opiskelijat humanistisille tieteille, tehokkaille viestintätaidoille ja muille ammatillisille opinnoille.

Sijainnit

  • Atlanta

    Berne Street Southeast,892, 30316, Atlanta

    Kysymyksiä