Keystone logo
BFSU Solbridge International School of Business

BFSU Solbridge International School of Business

BFSU Solbridge International School of Business

Johdanto

BFSU-SolBridge

BFSU-SolBridge International School of Business perustettiin visiota kohti todella edistyksellisen ja erittäin integroidun liiketoiminnan koulutusohjelman, joka yhdistää kansainvälisen liiketoimintamallin ja syvällisen käsityksen Kiinan taloudesta. Pekingin Foreign Studies Universityn (BFSU) Kiinan pääkaupungissa sijaitseva kampus tarjoaa täydellisen ympäristön tällaiselle dynaamiselle ohjelmalle, jossa keskitytään kiinalaisiin yrityksiin ja niiden kehittymiseen länsimaiden ja muiden maiden kanssa. Sitä johtaa BFSU: n kansainvälinen kauppakorkeakoulu (IBS).

BFSU-SolBridge International School of Business tarjoaa opiskelijoille tärkeimmän ja ainutlaatuisen aihepiirin yhdistelmän, jossa käsitellään nykyaikaisia ​​kiinalaisia ​​yrityksiä, kiinalaista kulttuuria, aasialaisia ​​arvoja ja kehittynyttä länsimaista ja amerikkalaista liiketoimintakäytäntöä ja johtamista. Opiskelijoita kannustetaan kehittämään itseään vastuullisiksi, eettisiksi yritysjohtajiksi, jotka ratkaisevat kiisteltyjä yritysasiakkaita vahvalla käytännöllisellä ja teoreettisella pohjalla ja kulttuuriherkkyydellä.

Kaikki luokkakoulutukset ja keskustelut nykyaikaisista liiketoimintaongelmista tehdään englannin kielellä, mikä perustuu kansainvälisen tiedekunnan laajaan tietämykseen ja kokemukseen. Lisäksi seurataan vuorovaikutteista ja soveltavaa oppimismallia, jotta opiskelijoille annetaan arvokasta käytännön kokemusta yritysmaailmasta.

Kiinalainen kieli on osa opetussuunnitelmaa, jonka avulla parannetaan opiskelijoiden valmiuksia ymmärtää paikallista kulttuuria ja taloutta ja hyödyntää harjoittelu- ja työllistymismahdollisuuksia palkitaan paikallisesti ja ulkomailla.

Deanin viesti

Pekingin ulkomaisten yliopistojen yliopiston kansainvälisen näkemyksen mukaisesti, joka on ollut pitkäkestoinen lähes 70 vuotta sitten sen perustamisesta lähtien, olemme ylpeästi yhdistäneet voimansa korealaisen Woosongin yliopiston voimakkaan Solbridge International School of Businessin kanssa solmimaan BFSU-SolBridge International School of liiketoiminta, ainutlaatuinen koulutus tarjoaa opiskelijoille, jotka haluavat olla johtava rooli Kiinan talouden lähitulevaisuudessa.

BFSU-SolBridge on maantieteellisesti ja historiallisesti ihanteellinen paikka tarjota opiskelijoille äärimmäisen tilaisuus uppoutua maailman lupaavimpaan talouteen ja samalla saada maailmanluokan yrityskoulutusta kansainvälisen liike-elämän johtajilta.

Kiina on kasvanut eksponentiaalisesti viime vuosina valtavilla valuuttavarannoilla, ennätyksellisellä kaupankäynnillä ja talousarvion ylijäämillä sekä ulkomaisilla suorilla sijoituksilla, jotka tekevät siitä maailman kateutta. Tämän voimakkaan kasvuvauhdin säilyttämiseksi Kiina vaatii valoisimmat nuoret mieltään liittymään menestykseen ja ylittämään rajat rakentaa uraa rajattomilla kansainvälisillä mahdollisuuksilla.

BFSU-SolBridge -yhtiössä opiskelijat ympäri maailmaa kokoontuvat yhteen omien kulttuuriensa, kieltensä ja tapojensa kesken englanninkielisessä ympäristössä ja etenevät itsensä maailmanlaajuisiksi kansalaisiksi ja kansainvälisiksi yritysjohtajiksi.

Minulla on kunnia olla mahdollisuus johtaa BFSU-SolBridge International School of Business -yrityksiä näissä jännittävissä ajoissa ja pyrkiä jatkamaan pyrkimyksiämme kehittää innovatiivista, progressiivista ja erittäin integroitua liiketoiminnan koulutusympäristöä vastuullisille tulevaisuuden johtajille.

Tervetuloa BFSU-SolBridge!

PENG Long, Ph.D., professori

Pekingin ulkomaisten yliopistojen yliopiston presidentti

Ottaa yhteyttä

BFSU SolBridge-kansainvälinen kauppakorkeakoulu

Pekingin Foreign Studies University

Room 905, kansainvälinen rakennus, Beijing Foreign Studies University

No 19 North Xisanhuan Avenue, Haidianin alue, Peking, 100089, Kiina

Puhelin: 86 (0) 10 8881 6563/8881 6763

Sähköposti: [email protected]

Sijainnit

  • Beijing

    Haidian District, Beijing, , Beijing

Kysymyksiä