Keystone logo
bib International College

bib International College

bib International College

Johdanto

Kumppani, Chanceneröffner, vahvuus kehittäjä

Aloittamalla menestykseen: Tällä bib International College tarjoaa käytännön koulutusta ja opiskelumahdollisuuksia tulevaisuuden aloilla tietojenkäsittelytiede, yritys- ja media- ja pelisuunnittelu. Meidän valtion hyväksymässä koulutuksen me mukanasi matkalla: n päässä koulutustason teknillisessä korkeakoulussa tai lukion kansainväliselle kandidaatin tutkinnon.

40 vuotta menestyksekästä koulutus

Meidän juuret 1972 - tuolloin tietokone pioneeri Heinz Nixdorf oli perustanut koulutuskeskuksen tietojenkäsittelyä ammatteja. Nykyisestä bib International College syntynyt. Tiiviissä yhteistyössä tunnettujen yritysten ja yliopistojen on auttanut muovaamaan nykyaikaisen kursseja ruokalappu alusta. Klo sijaintimme Bergisch Gladbach, Bielefeld, Hannover ja Paderborn, olemme paljon tuoneet yli 30000 valmistuneet aikataulussa.

Kokemuksemme, verkostomme ja markkinoiden läheisyys, tiedämme tarkalleen, mitä taitoja on kysyntää yritysten ja yleissivistävää sopia johdonmukaisesti sitä. Potentiaaliset työnantajat arvostavat sitä. Koulutuksessa meille erinomainen maine - ja avaa oven monia mahdollisuuksia.

yksilöllistä tukea

Sinun koulutus on bib International College ei vain vie ammattimaisesti tiellä menestykseen, mutta hauskaa. Tästä saamme tarjota motivoiva, suorituskykyä parantavia Lernumgebungund kohdennettua yksilöllistä tukea.

Opettajamme ovat yhtä päteviä kuin sitoutunut siihen ja menestystä aina näkyvissä. Innovatiivisia oppimisen lähestymistapoja ja menetelmiä ne tarjoavat syvällistä teknistä osaamista. Lisäksi voit auttaa tutkimuksemme valmentajia tehokkaasti ja menestyksekkäästi oppia ja auttavat sinua omaan kehitykseen.

Paitsi menestys valmistuneista puhuu laatua koulutusta. Yhtenä ensimmäisistä koulutuksen tarjoajien Saksassa meillä on 1998 todistuksen DIN EN ISO 9001, alk. Society Saksan teollisuuden edistämistä ja sertifioinnin laadunvarmistusjärjestelmien ammatillisen koulutuksen (CERTQUA) saatiin. Varmennus uusitaan kolmen vuoden välein; annetaan vuosittain tarkastus. Varmistamaan korkeatasoisen koulutuksemme kestävää, meidän laadunhallinnan noudattamisesta Keski koulutustaso ja johdonmukainen keskittyminen opiskelijoiden tarpeet ja markkinat tarjoavat.

Kaikki kysymykset: Täältä löydät lisätietoja bib International College .

Sijainnit

 • Bergisch Gladbach

  Hauptstraße 2,, 51465, Bergisch Gladbach

 • Paderborn

  Fürstenallee 5,, 33102, Paderborn

 • Bielefeld

  Meisenstraße 92,, 33607, Bielefeld

 • Hanover

  Freundallee 15, 30173, Hanover

Kysymyksiä