Keystone logo
© BIMM University
BIMM University

BIMM University

BIMM University

Johdanto

BIMM University tarjoaa laajan valikoiman kursseja modernin musiikin, esittävien taiteiden, elokuvantekemisen ja luovan teknologian alalla yli 8 000 opiskelijalle 14 koulussa Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Irlannissa ja Saksassa. Olemme jo pitkään sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuista luovan alan koulutusta, jonka avulla opiskelijat voivat maksimoida uramahdollisuutensa.

Olemme 40 vuoden ajan antaneet opiskelijoillemme tiedot ja taidot, joita he tarvitsevat luovan alan vaatimuksiin vastaamiseksi - ja valmistuneet teollisuudesta. Akateemisen elämän lisäksi BIMM University tarjoaa yhteisön, joka perustuu yhteiseen intohimoon, luovuuteen ja uskomuksiin. Osallistava kulttuurimme on kaiken toimintamme ytimessä, se sitoo meidät yhteen ja vie meitä eteenpäin.

Tietoa BIMM-yliopistosta

Luovien alojen yliopisto

BIMM-yliopisto on 40 vuoden ajan antanut opiskelijoillemme tiedot ja taidot, joita he tarvitsevat luovien alojen vaatimuksiin vastaamiseksi.

BIMM-opiskelijana olet osa ainutlaatuista luovaa yhteisöä, jossa sinulla on pääsy vertaansa vailla oleviin yhteyksiin ja todellisia kokemuksia alalta. Sinulla on mahdollisuus olla oma itsesi ja opiskella ympäristössä, joka toimii läheisesti niiden alojen kanssa, joilla löydät paikkasi.

Suunnittelemme koulutuksemme vastaamaan aidosti ja todistettavasti tämän päivän ja huomisen luovien alojen tarpeita. Tarjoamme kursseja musiikin, elokuvan, median ja esittävien taiteiden aloilla. Ohjelmiemme opetuksen laatu on huippuluokkaa, ja alan työnantajat arvostavat niitä suuresti.

Luovien alojen koulutuksen uudelleenmäärittely kaikkien hyödyksi

BIMM-yliopistossa opiskelee yli 8000 opiskelijaa 100 eri maasta. Olemme ylpeitä monimuotoisesta henkilökunnan ja opiskelijoiden yhteisöstämme, jossa yhteistyö ja verkostoituminen ovat eetoksemme ytimessä.

BIMM inspiroi seuraavan sukupolven alan ammattilaisia luomalla osallistavia ja luovia oppimisympäristöjä, jotka poistavat esteitä ja luovat mahdollisuuksia tasavertaiseen osallistumiseen luovilla aloilla.

Sijainnit

 • Brighton

  Brunswick Street West, 38-42, BN3 1EL, Brighton

  • Dublin

   62 – 64 Francis St, The Liberties, Dublin 8, D08 X209, Dublin

   • Birmingham

    93-96 Floodgate St, Deritend, B5 5SR, Birmingham

    • Manchester

     Bank House, Faulkner St, Manchester, M1 4EH, Manchester

     • London

      Barclay House, Effie Rd, SW6 1EN, London

      • Bristol

       25 King Square, BS2 8JN, Bristol

       • Berlin

        Bouchéstraße, 12, 12435, Berlin

        • Essex

         Southend Road, Essex, SS17 8JT, Essex

         Kysymyksiä