Keystone logo
© Jonathan Cohen
Binghamton University, State University of New York

Binghamton University, State University of New York

Binghamton University, State University of New York

Johdanto

Binghamton University, State University of New York (SUNY), on ykkönen julkinen yliopisto New Yorkissa ja sijalla 52 Yhdysvalloissa (Forbes, 2023), ja se on jatkuvasti arvosteltu parhaaksi maan 50 parhaan julkisen yliopiston joukossa (US News). & World Report). Binghamtonissa on 18 000 jatko- ja perustutkinto-opiskelijaa, kuusi koulua ja yli 130 akateemista ohjelmaa, ja se yhdistää keskikokoisen laitoksen ilmapiirin suuren tutkimusyliopiston resursseihin. Jokaisen pääaineen opiskelijoille on tarjolla useita ainutlaatuisia kunnianosoitusohjelmia ja tutkimusmahdollisuuksia. Binghamton sijaitsee New Yorkissa kampuksella, joka kätkeytyy viehättäviin kukkuloihin, mutta vain muutaman tunnin päässä suurimmista kaupunkikeskuksista, kuten New York Citystä, Bostonista ja Torontosta.

Kuudessa asuinyhteisössämme voit asua ja saada ystäviä tukevassa, vahvassa miniyhteisössä suuremmassa yliopistossa. Jokaisella yhteisöllä on oma ruokasali, persoonallisuutensa ja perinteensä. Binghamtonin kaupunki on lyhyen ajomatkan päässä, ja opiskelijat voivat matkustaa bussilla ilmaiseksi nauttiakseen lukuisista paikallisista ravintoloista, ammattiurheilusta sekä taiteesta ja viihteestä. Binghamton varmistaa, että opiskelijamme pysyvät turvassa. Kaikki asuinhuoneen ovet ovat lukittuina 24 tuntia vuorokaudessa, mikä vaatii avainkortin pääsyn; kampuksella on poliisin läsnäolo ja hätäviestintäjärjestelmä.

21 NCAA Division I -joukkueella, lukuisilla seuraurheilu- ja sisäjoukkueilla sekä yli 450 opiskelijavetoisella organisaatiolla ja seuralla on aina tekemistä! Palkittu urakehityskeskus antaa Binghamtonin opiskelijoille merkittävän edun valmistuessaan. Yli 1 800 työnantajaa rekrytoi Binghamtonin opiskelijoita vuosittain, mukaan lukien Microsoft, Google, IBM, Goldman Sachs, Morgan Stanley, Disney, Tata, Samsung ja monet muut.
Menemme yli ja pidemmälle yhdessä. Psykologi tai taloustieteilijä, biologi tai insinööri, sinusta tulee kaikkea muuta kuin tavallinen, ja valmistut valmiiksi vastaamaan huomisen haasteisiin ja muuttamaan maailmaa positiivisesti.

Binghamton University on johtava julkinen yliopisto.

Meillä on akateeminen kulttuuri, joka on tiukka, yhteistyökykyinen ja rohkeasti innovatiivinen. Kampuksemme on esimerkki parhaista julkisen yliopistokokemuksen muodoista: monipuoliset opiskelijat, aktiivinen sosiaalinen elämä ja syvä sitoutuminen yhteisön sisällä. Jokainen opiskelijamme, kuten sinä, tuo tietyn vision ja joukon kykyjä luodakseen ainutlaatuisen näkökulman. He ovat tutkimusmatkailijoita ja uudistajia; he ovat innokkaita haasteeseen ja valmiita käärimään hihat.

Tutkinto, joka vie paikkoja!

Binghamtonilla on yksi parhaista neljän vuoden valmistumisasteista (73 %) Yhdysvalloissa ja paras SUNY-koulujen joukossa. Se tarkoittaa säästöjä! Kun valmistut neljässä vuodessa 5 vuoden sijaan, säästät vähintään 30 000 dollaria!

akkreditoinnit

 • Lähi-idän korkeakoulujen komissio (MSCHE)
 • Ammattikoulumme ja ohjelmamme ovat kaikki täysin akkreditoimia ammatillisten akkreditointiorganisaatioidensa toimesta.

Kampuksen ominaisuudet

  Pääsymaksut

  Akkreditoinnit

  AACSB-akkreditoitu

  Opiskelijoiden suosittelut

  Sijainnit

  • Binghamton

   4400 Vestal Parkway East Binghamton, NY, 13902, Binghamton

   Kysymyksiä