Keystone logo
Bishop Grosseteste University

Bishop Grosseteste University

Bishop Grosseteste University

Johdanto

Tietoja BGU: sta

Olemme täällä Bishop Grosseteste University (BGU) kouluttaneet opiskelijoita Lincolnin kaupungin historiallisessa sydämessä yli 150 vuotta, ja se sijaitsee kauniisti vihreällä ja miellyttävällä kampuksella vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Lincolnin katedraalista, linnasta ja vanha roomalainen kaupunki. Olemme sijoittautuneet yhden sivuston kampukselle, joten melkein kaikki tarvitsemasi on lähellä, olivatpa ne sitten ohjaajia, ystäviäsi, luentojasi tai paikkoja, joissa haluat rentoutua.

Aloitimme elämän vuonna 1862 anglikanien opettajakoulutuslaitoksena naisille. Vuotuisen vuosisadan 1962 kunniaksi nimemme muutettiin sisällyttämään nykyinen piispa Grosseteste -nimike 1300-luvun tutkijan, filosofin, kouluttajan ja Lincolnin piispan Robert Grossetesten kunniaksi (joten hän on kiitettävä kauan nimeä!). Vuonna 2012 saavutimme yliopiston täyden aseman, emmekä ole katsoneet taaksepäin siitä lähtien. Olemme nähneet, että monia asioita tapahtuu ja menee vuodesta 1862 lähtien, mutta emme ole koskaan lopettaneet ensimmäisen luokan koulutuksen tarjoamista ja korkea-asteen tutkinnon suorittaneiden kääntymistä, jotka lähtevät maailmaan ja muuttavat ihmisten elämää parempaan suuntaan.

Viime vuosina olemme kokeneet kasvun räjähdyksen monilla alueilla, ja olemme edelleen pieni ja ystävällinen yliopisto, samalla kun olemme laajentaneet ja kehittäneet kurssivalikoimaamme entistä mielenkiintoisemmiksi uusiksi alueiksi. Pidämme edelleen itsemme koulutuksen asiantuntijoina - olemme tehneet sitä jo yli 150 vuotta -, mutta opetuskurssimme istuvat nyt jännittävän valikoiman muiden tieteenalojen rinnalla. Koulutamme tällä hetkellä yli 2000 opiskelijaa monenlaisissa aiheissa - jatkuvasti kasvavassa perustutkinto-ohjelmassa, perinteisillä PGCE-opettajien koulutusreiteillämme, työpaikkaperustaisilla tutkintotodistuksilla, maisteriohjelmilla ja jopa jatko-opinnoilla (ja paljon muuta välillä). Olemme ylpeitä siitä, että olemme tukeva yhteisö, joka pyrkii aina parantamaan oppilaidemme elämää.

Olemme poikkeuksellisen ylpeitä siitä, että viimeisen 150 vuoden aikana sitoutumisemme ensiluokkaiseen koulutukseen on pysynyt johdonmukaisena. Opiskelijamme ovat Yhdistyneen kuningaskunnan onnellisimpia, mikä on meille uskomattoman tärkeää. Me todella välitämme opiskelijoistamme ja pyrimme tukemaan heitä kaikilla opinnoillaan aina hakemuksesta valmistumiseen. Elämä BGU: n jälkeen on erittäin tärkeä ja tarjoamme monia erilaisia tapoja tukea tulevaa uraasi matkan varrella.

Kaunis kampuksemme

Olemme erittäin ylpeitä kampukseltamme. Olemme olleet täällä hyvin pitkään, kehittymässä ja kasvaessa ympäröivän kaupungin kanssa. Odotamme jatkuvasti parannuksia varmistaaksemme, että BGU on erinomainen paikka opiskella, elää, työskennellä ja rentoutua. Viime vuosina olemme rakentaneet ja kuvanneet uudelleen monia kampuksemme elementtejä varmistaaksemme, että opiskelijoidemme kanssamme viettämä aika on mahdollisimman stimuloivaa, mielenkiintoista, rentouttavaa ja palkitsevaa.

Jotkut rakennuksemme ovat peräisin vuodelta 1840 ja ovat edelleen käytössä. Täydennämme näitä hienoja viktoriaanisia rakennuksia aivan uusilla opetus- ja oppimistiloilla tarjoamalla houkuttelevan yhdistelmän vanhaa ja uutta, intiimiä ja laaja-alaista. Moderni kirjasto ja upouusi huipputekniset opetushuoneet takaavat, että opiskelijoillamme on parhaat mahdolliset tilat omalla ajallaan täällä.

Mutta tietenkin asioiden akateeminen puoli on vain yksi osa tutkinnon suorittamista. Opiskelijoidemme on myös varmistettava, että yliopisto pystyy tyydyttämään nälän, jano- ja viihdetarpeensa - onneksi meillä on se katettu! Koska kampuksellamme on paikkoja syödä, juoda, rentoutua, tavata ystäviä, seurustella, katsella uusimpia elokuvia ja liikkua, onnistumme pakkaamaan paljon kampuksellemme pitämään sinut kiireisenä!

Kulta-luokiteltu opetuksemme

Opetuksemme on saanut korkeimman mahdollisen arvosanan kaikkien aikojen ensimmäisessä valtion johtamassa TEF-arvioinnissa, jonka arvosanat myönnettiin vain Ison-Britannian yliopistojen parhaille 26 prosentille. Tämä osoittaa, että opiskelijamme saavat BGU: ssa saman korkeatasoisen koulutuksen kuin muissa johtavissa yliopistoissa, kuten Cambridge ja Oxford.

Olemme aina pyrkineet tarjoamaan erinomaista opetusta ja oppimista täällä BGU: ssa ja nyt meillä on palkinto todistaa se. Tämä tarkoittaa, että saapuva opiskelija voi olla varma, että opiskelu BGU: han tarjoaa heille korkeimman mahdollisen koulutuksen.

Arviointilautakunta tunnisti ja korosti BGU: n vahvuuksia kaikissa TEF-elementteissä - opetuksen laadussa, oppimisympäristössä ja opiskelijoiden tuloksissa. Heidän kirjallisessa lausunnossaan kiitettiin BGU: n "henkilökohtaista lähestymistapaa korkealaatuisella tuella" ja kommentoitiin BGU: n erinomaista tukea, joka varmistaa, että "kaikista taustoista tulevat opiskelijat saavuttavat erinomaiset tulokset".

Olemme uskomattoman ylpeitä tästä tunnustuksesta erinomaiselle opetuksen tasolle ja tarjoamme jatkossakin ensimmäisen luokan koulutusta kaikille opiskelijoillemme.

128604_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Erittäin työllistettävät tutkijamme

Valmistuneidemme työllistyvyysaste on jatkuvasti korkea. Viimeisen 10 vuoden kahdeksan aikana olemme olleet kansallisesti parhaimmalla sijalla työllistettävyyden suhteen ja opiskelemme edelleen vuoden kuluttua valmistumisestaan - mikään muu maan yliopisto ei voi ylpeillä siitä! Luulemme tietysti, että opiskelijamme ovat fantastisia siitä hetkestä alkaen, kun he saapuvat kampukselle, mutta pyrimme tarjoamaan niin paljon tukea kuin pystymme koko heidän aikansa ollessaan auttaaksemme tekemään heistä mahdollisimman työllistettäviä.

Kurssimme on räätälöity auttamaan opiskelijoita valmistautumaan elämään valmistumisen jälkeen. Tämä voi tapahtua harjoitteluaan alaan liittyvissä olosuhteissa tai yliopistossa tarjottavan yksilöllisen tukiajan kautta. Yritämme myös pitää luokkakoot pienemminä, jotta henkilökohtainen oppimiskokemus olisi mahdollista.

Tarjoamme opiskelijoille myös mahdollisuuden osallistua työllistyvyyspalkintoon, jonka tarkoituksena on auttaa heitä valmistautumaan työympäristöön valmistuttuaan saamaan arvokasta kokemusta matkan varrella. He ansaitsevat pisteitä osallistumalla ylimääräiseen työkokemukseen, vapaaehtoistyöhön, osa-aikaiseen ja lomatyöhön, osallistumalla asiaankuuluviin työllistyvyyspalkinnon työpajoihin ja luentoihin sekä osallistumalla kampuksen toimintaan.

Iloiset opiskelijamme

Täällä BGU: ssa opiskelijamme ovat Yhdistyneen kuningaskunnan onnellisimpia, ja he rakastavat opiskelua täällä - osoittaa se, että meillä on jatkuvasti korkeat arvosanat opiskelijoiden tyytyväisyydestä kansallisessa opiskelijakyselyssä. Mielestämme on monia syitä siihen, miksi opiskelijamme ovat niin onnellinen. Se voi johtua erinomaisista palveluista, joita heillä on täällä kampuksella, tuesta, jota he saavat ennen kuin he ovat edes aloittaneet täällä opiskelua, tai tosiasiaan, että he jatkavat tuen saamista valmistumiseen saakka valmistumiseen saakka ja sen jälkeenkin!

Täällä, kampuksella, meillä on laaja valikoima tiloja, aina omasta elokuvateatteristamme, kahviloista ja kuntosalista aina aihekohtaisiin huipputeknisiin tiloihin, kuten upouuteen arkeologian laboratorioon ja yrityskeskukseen ( puhumattakaan teatteristamme, Human Performance Laboratorystä ja paljon muusta). Opiskelijamme nauttivat näiden palvelujen täysimääräisestä käytöstä opiskeluaikanaan täällä kanssamme ja etsimme jatkuvasti parantaa kampuksemme ja sitä, mitä meillä on tarjota.

Me todella välitämme opiskelijoistamme, joten pyrimme tukemaan heitä opiskeluvaiheessa aina hakemuksesta valmistumiseen. Elämä BGU: n jälkeen on erittäin tärkeä ja tarjoamme monia erilaisia tapoja tukea tulevaa uraasi matkan varrella.

Meidän tulevaisuutemme

Olemme rohkeita, laajennamme näköaltamme ja haluamme parantaa elämäämme kaikille opiskelijoillemme. Viimeisimmässä yliopistostrategiassamme hahmotellaan, kuinka aiomme tarjota kurssivalikoiman, joka ei ole vain houkutteleva opiskelijoille, vaan myös varustaa heidät täysin työmaailmaan tai jatko-opiskeluun. Viime vuosina olemme rakentaneet uusia lisäyksiä kampuksellemme (esimerkiksi upouusi huippuluokan joustavat opetustilat Constance Stewart Hallissa) ja kehittäneet sarja uusia tutkintokursseja (neuvonta, sosiologia, terveys)

128617_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Näkemyksemme

Bishop Grosseteste University on sitoutunut johtamaan oppimista, inspiroimaan huippuosaamista ja rikastuttamaan opiskelijoidensa, henkilökuntansa ja palvelevien yhteisöjen elämää.

Tehtävämme

Englannin yliopiston kirkon säätiön innoittamana tehtävämme on:

  • Excel opetuksessa, oppimisessa ja tutkimuksessa
  • Salli kaikkien opiskelijoiden saavuttaa korkeimmat mahdolliset vaatimukset valitsemallaan koulutusalalla
  • Tarjoa opiskelijoille elämää rikastuttavia mahdollisuuksia
  • Tunnista pyrkimykset ja saavutukset ja tarjoa mahdollisuudet itsensä kehittämiseen
  • Edistetään sellaista etiikkaa, jossa ihmisiä arvostetaan ja monimuotoisuutta juhlitaan
  • Kehitä tuottavia kumppanuuksia ulkoisen panoksemme laajentamiseksi ja syventämiseksi alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti

Sijainnit

  • Lincoln

    Longdales Road Lincoln Lincolnshire LN1 3DY, , Lincoln

Kysymyksiä