Keystone logo
© Booth University College
Booth University College - Winnipeg

Booth University College - Winnipeg

Booth University College - Winnipeg

Johdanto

Booth University College

Winnipegissä, Manitobassa, Kanadassa, Booth University College on kristillinen oppilaitos, jonka juuret ovat Pelastusarmeijan 156-vuotisessa historiassa yhteiskunnan haavoittuvimpien tarpeiden täyttämisessä. Olemme syvästi sitoutuneet sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen ja yhdistämme kristillisen uskon ja ankaran stipendin intohimoon palvelemiseen. Lähestymistapamme oppimiseen perustuu akateemiseen huippuosaamiseen ja perustuu visioon toivosta, sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta ja armon kaikille.

Nykypäivän muuttuvassa maailmassa opiskelijoiden tulee osata kirjallisuutta, filosofiaa, historiaa, uskontoa, kuvataidetta sekä yhteiskunta- ja fysiikkatieteitä. Tämän perustan avulla opiskelijamme ovat valmiita etsimään tietoa valitsemallaan erikoisalalla. Oli kyseessä sitten humanistiset tieteet, yhteiskuntatieteet tai ammattitutkinto, laajalle ihmistieteelle altistuminen tekee valmistuneistamme parempia ihmisiä ja kansalaisia. Tämän tiedon yhdistäminen kristilliseen maailmankuvaan valmistaa oppilaitamme tutkimaan sen rajoja rohkeasti ja sitoutuneesti. Sitoutuneiden professorien ja ohjaajien mentoroinnin ansiosta odotamme opiskelijoidemme käsittelevän aikamme vaikeimpia ja monimutkaisimpia kysymyksiä toivolla ja itsevarmuudella.

Sitoumuksemme – koulutus parempaan maailmaan

Booth University Collegen sitoutuminen on tarjota koulutusta parempaan maailmaan. Koulutamme oppilaita ymmärtämään maailmamme monimutkaisuutta kehittämällä tietoja ja taitoja, joita tarvitaan ollakseen aktiivisia yhteiskuntaan vaikuttajia ja tietämään, kuinka kristillinen usko pakottaa heidät tuomaan toivoa, sosiaalista oikeudenmukaisuutta ja armoa maailmaan. Menemme pidemmälle kuin opiskelijoiden valmistaminen uralle. Valmistamme ja innostamme heitä lähtemään ulos ja vaikuttamaan positiivisesti yhteisöihinsä ja ympäröivään maailmaan.

Kristillisenä yliopistoopistona tehtäväämme on muovannut raamatullinen realismi, joka tunnustaa, että vaikka Jumala on luonut ja saanut Hänen hyvyytensä ja kauneutensa, maailma on syvästi levoton. Tämän maailman rikkauden ja ihmiselämän arvokkuuden ohella tunnustamme, että elämme maailmassa, joka on jäänyt alle sen kirkkauden, johon se luotiin.

Haluamme oppilaidemme näkevän maailman kauneuden, mutta myös tietoa yhteiselämän haasteista tällä planeetalla. Nämä syvässä ahdingossa olevan ympäristön haasteet, joita esittävät yhteiskunnat ja sosiaaliset järjestelmät, jotka kaipaavat "paljon ja moninaisuutta", ja epäoikeudenmukaisuuden haasteet, jotka johtuvat oman edun tavoittelusta.

Kristillisenä oppilaitoksena tutkimme maailmaa sellaisena kuin se on, jossa on sekoitus loistoa ja väkivaltaa, epätoivoa ja toivoa, epäoikeudenmukaisuutta ja kaipuu tehdä paremmin. Suuri osa yhteistyöstämme on pyrkimystä laajentaa ymmärrystämme pidemmälle kuin olemme aina ajatellut, tienneet tai uskoneet.

Mutta kristillisenä yliopistoopistona on välttämätöntä, että teemme enemmän kuin vain ymmärrämme maailmaa sellaisena kuin se on. Meidän on myös katsottava nykyistä pidemmälle, ohitettava tämän hetken rajoitukset ja hahmoteltava parempi maailma. Meidän tulee valmistaa opiskelijoitamme paitsi tunnistamaan ja ymmärtämään nykyajan haasteita, myös visioimaan ratkaisuja tulevaisuutta varten; ei vain selittää miksi maailma on sellainen kuin se on, vaan myös työskennellä sen parantamiseksi; ei vain lohduttamaan kärsiviä, vaan myös parantamaan heidän haavansa.

Koulutus paremman maailman puolesta on sitoumuksemme ja keskeinen osa Booth University Collegen missiota tästä syystä. Tavoitteenamme on kouluttaa oppilaitamme niin, että he voivat elää elämää, joka on heidän mielensä kurinalaisuutta ja kristillisen uskon muuntamia. Haluamme valmistaa opiskelijoitamme olemaan sekä halukkaita että kykeneviä työskentelemään lujasti tuodaksemme tämän paremman maailman lähelle.

Tehtävänanto

William and Catherine Booth University College, kristillinen yliopistoopisto, jonka juuret ovat Pelastusarmeijan Wesleyan teologinen perinne, yhdistää kristillisen uskon, ankaran stipendin ja intohimon palveluun. Yliopisto kouluttaa opiskelijoita ymmärtämään maailmamme monimutkaisuutta, kehittämään tietoja ja taitoja, joita tarvitaan ollakseen aktiivisia yhteiskuntaan vaikuttajia, ja tietämään, kuinka kristillinen usko pakottaa heidät tuomaan toivoa, sosiaalista oikeudenmukaisuutta ja armoa maailmaamme.

Visio 2020: Road to Booth UC:n strateginen suunnitelma

Aiomme tehdä tehtävästämme enemmän kuin pelkkiä sanoja ja tehdä todeksi. Tämän saavuttamiseksi Booth University College on yksilöinyt kuusi strategista aloitetta. Yksityiskohtaisesti strategisessa suunnitelmassamme, jota se toteuttaa tulevina vuosina.

Strategiset aloitteet

 • Yliopiston profiilin kasvattaminen
  • Yliopistokorkeakouluksi muuttunut Booth UC jatkaa kehittymistään pienenä yliopistona toteuttamalla uusia ohjelmia, kasvattamalla tiedekuntaansa, parantamalla palveluja ja lisäämällä mainetta kristillisenä valintayliopistona, jossa on elinvoimainen oppimiskulttuuri. Avain tähän kehitykseen on jäsenyyden tavoitteleminen Kanadan yliopistojen ja korkeakoulujen liitossa (AUCC), asianmukaisessa akkreditointielimessä ja lopullinen nimenmuutos "Booth Universityksi".
 • Opiskelijakokemuksen parantaminen
 • Booth UC korostaa kokonaisvaltaista opiskelijaelämää integroimalla opetussuunnitelma- ja yhteisopetusohjelmia tarjotakseen opiskelijoille eloisia ja muuttavia kokemuksia. Työskentelemme tarkoituksella kehittääksemme tutkinnon suorittaneita, jotka elävät tasapainoista, innovatiivista elämää.
 • Jatko-opintojen koulun perustaminen
 • Jatkuvien opintojen koulun ja muiden aloitteiden kehittämisen ansiosta Booth UC nousee Pelastusarmeijan johtajuuden kehittämisen, koulutuksen ja koulutuksen keskukseksi upseereille (post-CFOT), palkatulle henkilökunnalle ja maallikoille. Jatkamme mahdollisuuksien luomista jatkuvaan opiskeluun Pelastusarmeijan ulkopuolisille ihmisille ja organisaatioille.
 • Kristillisen uskon, palveluksen, toivon, oikeudenmukaisuuden ja armon juurruttaminen ja ylläpitäminen
 • Kristillisenä yliopistoopistona Booth UC keskittää energiansa ja resurssejaan opiskelijoiden kasvattamiseen kristinuskossa ja palvelemiseen tuomalla toivoa, oikeutta ja armoa maailmaan, jolle on ominaista epätoivo, epäoikeudenmukaisuus ja kosto.
 • Ilmoittautumisemme lisääminen
 • Booth UC kehittää kattavan ja pitkän aikavälin ilmoittautumisen hallintastrategian, jossa painotetaan opiskelijoiden rekrytointia ja opiskelijoiden säilyttämistä, mikä johtaa lopulta yli 500 opiskelijan jatkuvaan kasvuun vuoteen 2020 mennessä.
 • Vahvistamme resursseja tehtävämme saavuttamiseksi
 • Booth UC ylläpitää ennakoivaa lähestymistapaa erinomaisen henkilöstön ja tiedekunnan kehittämiseen ja sitouttamiseen luomalla vahvoja suhteita lahjoittajiin ja kehittämällä tiloja kasvavan opiskelijakunnan palvelemiseksi.

Visio 2020: tie Boothin yliopistoon

Sir Isaac Newton sanoi kerran: "Jos olen nähnyt pidemmälle, niin seisomalla jättiläisten harteilla."

Vision luominen Booth University Collegesta edellyttää, että katsomme pidemmälle kuin edessämme on kuvitella, mitä voisi olla. Meidän on otettava aikaa kiivetäksemme päivittäisten toimien pyörteen yläpuolelle ajatellaksemme laajemmin ja syvemmin, mitä Jumala tekee Boothin yliopistokollegiossa ja sen kautta. Meidän on saatava selkeys siitä, mihin olemme menossa. Meillä on oltava tavoite edessämme.

Tämän saavuttamiseksi olemme seisoneet niiden jättiläisten harteilla, jotka ovat menneet ennen meitä, jotka loivat Booth University Collegen perustan. Olemme seisoneet tiedekunnan, henkilökunnan, opiskelijoiden, alumnien ja lahjoittajien - entisten ja nykyisten - harteilla, jotka ovat antaneet niin paljon Booth UC:lle.

Nyt kun olemme tehneet tämän, voimme nähdä selvemmin, mihin Jumala johtaa meitä seuraavaksi. Näemme Booth UC:n kristillisenä yliopistona, joka pohjautuu syvästi Pelastusarmeijan Wesley-teologiseen perinteeseen. Kuvittelemme Booth UC:n instituutiona, jossa stipendi, kristillinen usko ja palvelu yhdistyvät. Unelmoimme Booth UC:sta yhtenä keinona, jonka kautta Jumala tuo meidät parempaan maailmaan.

Olemme innoissamme voidessamme jakaa sen kanssasi ja kartoittaa kurssin, joka vie meidät sinne. Emme voi tehdä tästä visiosta totta omin voimin. Koemme jo Jumalan siunauksen pyrkimyksillemme ja tarvitsemme tukeasi, jotta voimme mennä eteenpäin.

Tilastot

  Pääsymaksut

  Hakeminen Booth University Collegeen

  Kanadalaisille ja amerikkalaisille opiskelijoille ei ole hakemusmaksua, joten miksi odottaa? Hae verkossa näiden yksinkertaisten vaiheiden avulla.

  • Päätä ohjelmasta
  • Tarkista valintavaatimukset
  • Tutustu apurahoiimme ja palkintoihimme nähdäksesi, mihin olet oikeutettu
  • Täytä hakemuksesi verkossa. Muista ladata kaikki vaaditut tositteet
  • Järjestä viralliset transkriptiot lähetettäväksi vastaanottotoimistoon

  Apurahat ja rahoitus

  Hakemuksen määräaika
  Scholarships at Booth UCApril 30, 2023

  Sijainnit

  • Winnipeg

   Webb Place,447, R3B 2P2, Winnipeg

   Kysymyksiä