Keystone logo
Boston Baptist College

Boston Baptist College

Boston Baptist College

Johdanto

Boston Baptist College uskomme, että yliopiston ei pitäisi olla vain henkisen kasvun, vaan myös henkisen kasvun aikaa. Uskomme, että koulutus ja raamatullinen hengellisyys voivat kulkea käsi kädessä.

Haastamme oppilaamme ajattelemaan raamatullisesti kannustamalla kaikkia opiskelijoita edistämään akateemista huippuosaamista sekä henkistä ja teologista huippuosaamista tarjoamalla jokaiselle opiskelijalle tekniikat tarkan raamatullisen hermeneutiikan hyväksi ja soveltamalla Raamattua fyysiseen maailmaan.

Kannustamme oppilaitamme tutustumaan maailmanlaajuisesti tarjoamalla opiskelijoille lukuisia mahdollisuuksia opiskella ulkomailla. Vuosittainen opintomatkaohjelmamme on kuljettanut opiskelijoita ympäri maailmaa yli vuosikymmenen ajan. Tunnettu ulkomailla opiskeluohjelma on auttanut opiskelijoita oppimaan oppituntien ulkopuolella Israelissa, Italiassa, Kreikassa, Turkissa, Islannissa, Saksassa, Ranskassa, Israelissa, Irlannissa, Isossa-Britanniassa ja Egyptissä!

Haastamme oppilaitamme jatkuvasti ottamaan luokkahuoneessa oppimansa taidot ja käyttämään näitä taitoja rakentamaan Jumalan valtakuntaa maan päällä.

Sijainnit

  • Boston

    Metropolitan Avenue,950, 02136, Boston

    Kysymyksiä