Keystone logo
Botho University

Botho University

Botho University

Johdanto

Botho University perustettiin vuonna 1997 ja on nopeasti kehittynyt vuosien mittaan tullut johtava monitieteinen korkealaatuinen kolmannen asteen koulutuksen järjestäjän. Botho yliopisto oli yksi ensimmäisistä paikallisten yliopistojen Botswana voidaan hyväksymiä Human Resources Development Council (HRDC). Kaikki ohjelmat hyväksyy Botswana Qualifications Authority (BQA) ja neuvoston Higher Education (CHE) Lesothossa. Botho University tarjoaa tällä hetkellä ohjelmia neljä tiedekuntaa eli tiedekunnan Business and Accounting, tiedekunnan Computing, teknillisessä ja ammattikorkeakoulun ja kasvatustieteiden tiedekunnan ja etäopiskelua. Kaikki ohjelmat on kehitetty tuotantopanokset teollisuuden näin meidän valmistuneet ovat valmiita osuma kentällä käynnissä. Tarjoamme tällä hetkellä pätevyys todistus tasolla maisteriksi tasolla varasuunnitelmien tohtoriohjelmissa ottamassa käyttöön hyvin pian. Yli 6000 opiskelijaa ja lähes 500 henkilökunnan jäsentä ja kasvaa, Botho University on dynaaminen ja jännittävä paikka.

Botho University tarjoaa myös monipuolisia ohjelmia käytönaikaista ammattilaisille ja organisaatioille. Alle tiedekunnan opetus- ja etäopetus, on yli 200 lyhytaikaisia ​​ammatillisen kehityksen ohjelmia, jotka voidaan räätälöidä vastaamaan asiakkaan vaatimuksia. Botho yliopisto on myös forayed etäopiskeluohjelmia, meidän ensimmäiset etäopiskelijat alkaen luokkia helmikuu 2015. Olemme tällä hetkellä sijaitsevat neljässä eri kampuksilla Botswana - Gaborone, Francistown ja Maun - ja Lesotho - Maseru.

Botho yliopiston strateginen painopiste on lisätä opiskelijan monimuotoisuutta houkuttelemalla kansainvälisiä opiskelijoita. Sen lisäksi, Botswana ja Lesotho, meillä on jo useita opiskelijoita muista alueen maista, kuten Etelä-Afrikka, Namibia, Zimbabwe, Sambia, Kongon demokraattisessa tasavallassa, ja Etiopia mm. Botho University on myös useita kansainvälisiä kumppanuuksia tunnettujen kansainvälisten järjestöjen, kuten University of Venda Etelä-Afrikassa, Teesside yliopisto Isossa-Britanniassa, Ohion yliopistossa, Black Hills State University ja Wayne State University Yhdysvalloissa, Indian School of Mines ja Manipal University Intiassa. Opiskelevat kanssa Botho yliopisto on valtavat mahdollisuudet hyödyntää näiden kansainvälisten kumppanuuksien kautta opiskelijavaihdossa. Opiskelijamme ovat aloittaneet uraauurtava harjoittelun projekteja Intiassa ja matkusti Yhdysvaltoihin ja Iso-Britanniassa saada kansainvälistä näkyvyyttä, kaikki ovat osa valtavaa keskittyä jatko työllistyvyyden.

Botho University uskoo vahvasti tarjoamaan opiskelijoille erinomaisen oppimisympäristön. Olemme jatkuvasti investoineet hyvä infrastruktuuri ja uusinta teknologiaa ohjaavat oppimisen resursseja. Meidän kampus Gaboronessa on tunnettu siitä, että kansainvälisten standardien ja monet kansalliset ja kansainväliset tapahtumat on järjestetty tiloissamme johtuen laadun palveluja, kuten arvostetun Afrikkalainen Youth Games vuonna 2015. Tulevista kampuksen Francistown jo otsikoissa oikeista syistä ja suunnitelmat ovat edenneet pitkälle rakentaa kampuksen Maun samoin.

Akateeminen kurinalaisuutta yhdistettynä osaaminen kaikissa ulkopuoliseen toimintaan, varmistetaan, että Botho University valmistuneet hallussaan voimakas yhdistelmä taitoja. Olemme yksi alkuun sijoittui urheilun toimielimet Botswana voitettuaan kaikki alkuun huomionosoituksia ja mestaruutta maassa. Tämä ei ole yllättävää ottaen huomioon, että meillä on laaja urheilumahdollisuuksia koripallo, koripallo, lentopallo, jalkapallo ja shakki.

Botho University ohjaa perusarvoja laadukkuus, johtaminen ja innovaatio, ja tavoitteena on tulla keskus korkeakoulutuksen ja ohjainta positiivista sosiaalista muutosta. Meidän keskittyä laatuun on johtanut Botho yliopiston tulisi ainoa yliopisto Botswanan kanssa BOS ISO 9001: 2008 sertifiointi. Kanssa moitteeton maine laadun markkinoilla, Botho University valmistuneet tiennäyttäjänä muuttavat taloutta.

Visio

Botho University haluaa olla osaamiskeskus, innovaatio ja johtajuutta korkea-oppimisen ja ohjain myönteisen sosiaalisen ja taloudellisen muutoksen.

Mission Statement

Käyttö vahva taloudellinen ja kannattava liiketoimintamalli, BU tarjoaa laadukkaita opettavainen kokemus, jatkuvasti vertailtava kansallisiin ja kansainvälisiin akateemisen standardeja tuottaa monipuolinen, työllistettäviä valmistuneet maailmanmarkkinoille.

Sijainnit

 • Gaborone

  Botho University Gaborone Campus Botho Education Park, Kgale,, , Gaborone

 • Gaborone

  Botho University Francistown Campus Plot 6434, Tati River Plots,, , Gaborone

  • Lesotho Online

   Botho University Lesotho Campus 4,Maseru Mall Thetsane Maseru, , Lesotho Online

   • Gaborone

    Botho University Maun Campus Opp. Maun Technical College, Boseja, , Gaborone

    Kysymyksiä