We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

© Eva Dang
Bristol Baptist College

Bristol Baptist College

Bristol Baptist College

Johdanto

Maailma muuttuu. Kirkon paikka maailmassa muuttuu. Jumala kutsuu eri ikäisiä ja eri taustoista naisia ja miehiä palvelemaan kirkkoa ja maailmaa lähetystyössä ja palveluksessa. Bristol Baptist College vastaa kaikkiin näihin haasteisiin. Painopiste on kulttuurien ja alakulttuurien välisessä tehtävässä. Painopiste on ministeriössä nykytilanteissa. Räätälöimme harjoittelupohjaisen kontekstuaalisen koulutuksen paketteja jokaisen opiskelijan tarpeiden mukaan.

Ei-aktiivinen yhteistyö BMS World Missionin, Urban Expressionin ja kymmenien innovatiivisten paikallisten kirkkojen ja projektien kanssa. Maailman vanhin baptistikorkeakoulu on sitoutunut olemaan osa uusia asioita, joita Jumala tekee. Kollegiossa on nämä dynaamiset ministeriöt; Ministerineuvostot, lapsi-, nuoriso- ja pereministeriöt, teologinen koulutus, yhteisöoppiminen ja uudet tutkimus- ja tutkimuskeskuksemme.

Sijainnit

  • Clifton

    Clifton Down, BS8 3NJ, Clifton

    Kysymyksiä