Keystone logo
Buckinghamshire New University

Buckinghamshire New University

Buckinghamshire New University

Johdanto

Buckinghamshire New University jolla on runsas 125 vuoden historia, tarjoaa korkealaatuisia, työllisyyteen keskittyviä koulutusohjelmia monilla aiheilla, mukaan lukien:

 • taide, muotoilu ja esitys
 • liiketoiminta, laki ja tietojenkäsittely
 • terveydenhuolto ja sosiaalipalvelut
 • media ja luova teollisuus
 • sairaanhoito ja siihen liittyvä terveys
 • lentäjien koulutus, matkailun hallinta ja lentokenttien hallinta
 • turvallisuuden sietokyky ja poliisitoiminta
 • urheilu, yhteiskuntatieteet ja psykologia.

Vuoden 2021 Hyvä yliopisto-opas on antanut meille 25 parhaan yliopiston opetuksen laadusta ja yhdessä 98%: n tutkinnon suorittaneiden työllisyysasteen (HESA 2020), huipputason tilojen ja kolmen parhaan opiskelijaliiton (NSS) kanssa 2020) , meillä on kaikki mitä tarvitset, jotta pääset menestymään.

* Nopeuta tutkintoa tällä nopeutetulla ensimmäisen vuoden ohjelmalla. Voit aloittaa tammikuussa ja lopettaa heinäkuussa - valmis etenemään suoraan toiseen vuoteen syyskuussa. Sinä

 • perustaa High Wycomben kampuksellemme
 • hyötyä koko ohjelmasta
 • nopeuttaa matkaa korkea-asteen koulutukseen
 • Nauti kaikista tarjolla olevista upeista palveluista

Buckinghamshire New University","author_url":"","source":""}" />

158483_1.jpg

Yhdistyneen kuningaskunnan 20 parhaan yliopiston tutkinnon suorittaneiden työllistettävyys (HESA 2020)

Alusta alkaen kannustamme sinua keskittymään tulevaan urasi ja hyödyntämään monia mahdollisuuksia opiskellessasi.

Teollisuuden yhteydet, akkreditoinnit, harjoittelu, yrittäjyyden edistäminen ja vierailevien puhujien vierailu auttavat sinua erottumaan työmarkkinoilla. Vahva keskittymme työllistyvyyteen kulkee kaikkien kurssien läpi, ja tutkinnon suorittaneilla on hienoja tarinoita kerrottavaa.

Olemme ylpeitä siitä, että olemme 10 parhaan Yhdistyneen kuningaskunnan yliopiston tutkinnon suorittaneiden työllistettävyys (HESA 2020), ja 98% valmistuneista on tai on aloittamassa työtä tai jatko-opintoja 15 kuukauden kuluessa valmistumisesta.

Buckinghamshire New University","author_url":"","source":""}" />

158484_2.jpg

3 parasta opiskelijaliittoa (NSS 2020)

Ymmärrämme, että opiskelu Buckinghamshire New University ei ole vain tutkinnon ansaitseminen. Kyse on sukeltamisesta uusiin kokemuksiin, uusien intohimojen löytämiseen ja tutkimiseen, uusien ystävien hankkimiseen ja kukoistamiseen hämmästyttävällä tavalla.

Opiskelijakuntamme on äskettäin äänestetty Yhdistyneessä kuningaskunnassa kolmanneksi (NSS 2020), ja riippumatta siitä, mistä olet kiinnostunut, löydät klubin, seuran tai joukkueen, johon kuuluu. Puhumattakaan lukemattomista muista mahdollisuuksista, joihin voit osallistua kurssin ulkopuolella, kuten vapaaehtoistyö, taitotyöpajat ja pakattu ja monipuolinen tapahtumakalenteri. Lisäksi Big Deal -järjestelmän ansiosta kaikki klubimme, seuramme ja aktiviteettimme ovat ilmaisia!

Buckinghamshire New University","author_url":"","source":""}" />

158485_3.jpg

Nykyaikaiset tilat

Olemme sijoittaneet vaikuttaviin palveluihin, joten kun valmistut, tietosi ja kokemuksesi ovat ajan tasalla. Tulevat työnantajat näkevät lentosimulaattorista sairaalaklinikalle tai urheilu- ja hyvinvointiklinikalta psykologialaboratorioon, että tiedät jo tiesi.

Buckinghamshire New University","author_url":"","source":""}" />

158486_4.jpg

Ihanteellinen sijainti

Opiskelet yhdessä kolmesta päätoimipaikasta joko kauniissa Buckinghamshiressä ( High Wycombe tai Aylesbury ) tai vilkkaassa Middlesexissä ( Uxbridge ). Minne kurssi laskeutuu, löydät vieraanvaraisia, turvallisia yhteisöjä, paljon viihdettä, joka vie sinut kiireiseksi, ja maileja upeaa maaseutua tutkittavaksi. Tiheät ja nopeat yhteydet Lontooseen tarjoavat helpon pääsyn pääkaupungin jännityksiin kaikilla kampuksilla ilman korkeita elinkustannuksia. Kaikki sijainnit ovat lähellä juna- tai metroasemia. Suuret Lontoon lentokentät, kuten Heathrow'n lentokenttä, ovat myös lähellä.

Koti poissa kotoa

Muuttaminen voi tuntua pelottavalta, mutta tarjoamme erilaisia majoitusvaihtoehtoja , ja asuinhuoneemme tarjoavat sinulle erinomaisen mahdollisuuden tavata uusia ihmisiä.

Meillä on myös paljon tukipalveluja kampuksella, joten riippumatta kysymyksestäsi tai ongelmastasi, voimme osoittaa sinut jonkun avuksi.

Buckinghamshire New University","author_url":"","source":""}" />

158487_5.jpg

Lue lisää

Lisätietoja on verkkosivustollamme. Tai miksi etsit lisätietoja suurista syistä valita Buckinghamshire New University ja tulla mukaan virtuaaliseen avoimeen päivään tai keskustella verkossa henkilökuntamme ja opiskelijoidemme kanssa.

Kampuksen ominaisuudet

Huippumodernit tilat

Olemme investoineet vaikuttaviin tiloihin , joten kun valmistut, tietosi ja kokemuksesi ovat ajan tasalla. Lentosimulaattorista sairaalaklinikkaan tai liikunta- ja hyvinvointiklinikasta psykologian laboratorioon, tulevat työnantajat näkevät, että tiedät jo tiesi.

Ihanteellinen sijainti

Opiskelet yhdessä kolmesta pääpaikasta, joko kauniissa Buckinghamshiressa (High Wycombe tai Aylesbury) tai vilkkaassa Middlesexissä (Uxbridge). Minne tahansa kurssisi sinut laskeekin, löydät vieraanvaraisia, turvallisia yhteisöjä, runsaasti viihdettä, joka pitää sinut kiireisenä, ja kilometreittäin loistavaa maaseutua tutkittavaksi. Säännölliset ja nopeat yhteydet Lontooseen antavat sinulle helpon pääsyn pääkaupungin jännitykseen ja vilskeeseen kaikilta kampuksilta ilman korkeita elinkustannuksia. Kaikki paikat ovat lähellä juna- tai metroasemia. Lontoon tärkeimmät lentokentät, kuten Heathrow'n lentokenttä, ovat myös lähellä.

Koti poissa kotoa

Muutto voi tuntua pelottavalta, mutta tarjoamme erilaisia majoitusvaihtoehtoja , joista valita, ja asuntolamme antavat sinulle loistavan mahdollisuuden tavata uusia ihmisiä.

Meillä on myös paljon tukipalveluita kampuksella, joten olipa kysymyksesi tai ongelmasi mikä tahansa, voimme ohjata sinut jonkun puoleen, joka voi auttaa.

  English Language Requirements

  Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

  Sijainnit

  • High Wycombe

   Queen Alexandra Road, HP11 2JZ, High Wycombe

  • Uxbridge

   106 Oxford Road, UB8 1NA, Uxbridge

  • Aylesbury

   59 Walton Street, HP21 7QG, Aylesbury

  Kysymyksiä