Keystone logo
Carson-Newman University

Carson-Newman University

Carson-Newman University

Johdanto

Ei ole parempaa tapaa voit kuvitella täällä kuin käymään.

Being at Carson-Newman on paras tapa tietää, miten sovittaa tässä kärkipään vapaiden yliopisto, joka perustettiin vuonna 1851.

Katso, mitä elämä voi näyttää täällä. Kävele meidän kampuksella ja saada käsityksen, että sinulla on tärkeä osa aktiivisen kampuksen joka on 2000 opiskelijaa vahva.

Visio, missio, usko liitetiedot

Visio

Tulemme kristillinen taiteet perustuva yliopisto valinnan Kaakkois koulutus- ja palvelu.

Tehtävä

Missiomme kun Christian kasvattajien on auttaa opiskelijoita saavuttamaan täyden potentiaalinsa koulutettuja kansalaisia ​​ja maailmanlaajuisesti palvelija-johtajat.

Sanoo Faith

Jumala - "Alussa Jumala loi taivaan ja maan."(Genesis 1: 1)
On yksi tosi Jumala, joka on Luoja, Lunastaja, ja Preserver maailmankaikkeuden. Jumala on ikuinen; Jumala on pyhä; Jumala on rakkaus; Jumala on kolmiyhteinen, paljastuu Isä, Poika ja Pyhä Henki, joista jokaisella on erillinen henkilökohtaiset ominaisuudet mutta ilman jakoa luonnon olemuksen, tai että, ja joka yksin on palvonnan arvoinen.

Kristus - "Kristuksessa koko täyteys Jumaluuden asuu ruumiillisesti."(Kol 2: 9)
Kristus on ikuinen Jumalan Poika, toinen henkilö kolminaisuuden, joka Hänen inkarnaatio, sikisi Pyhästä Hengestä ja syntyi neitsyt Marian, täysin Jumala ja täysin ihminen. Jeesus täydellisesti eli ja paljasti Jumalan tahdon, ristiinnaulittiin, haudattiin ja herätettiin kuolleista kolmantena päivänä. Ottaa sovitti synnit ihmiskunnan ristillä, astui ylös taivaisiin, on korotettu on Jumalan oikealla puolella, ja palaa voimassa ja kirkkaudessa tuomitsemaan maailmaa. Kristus asuu kaikkien uskovien kuin elävä, aina läsnä Herra.

Pyhä Henki - "Ja minä olen rukoileva Isää, ja hän antaa teille toisen julkisasiamies, olla kanssasi ikuisesti. Tämä on Totuuden Henki, jota maailma ei voi ottaa vastaan, koska se ei näe häntä eikä tunne häntä. Tiedäthän hänet, koska hän pysyy kanssanne, ja on teissä."(Joh 14: 16-17)
Pyhä Henki on Jumalan Henki. Henki korottaa Jeesusta Kristusta ja tuomittujen ihmisten synnin, vääryyttä, ja tuomion. Henki auttaa ihmiskuntaa ymmärtämään totuus, kutsuu kaikkia Vapahtajan, vaikutukset uudistaminen niihin, jotka hyväksyvät pelastajana, ja henkiä uskovat kanssa Hengen hedelmä.

pelastus - "On armosta uskon kautta, että olet pelastettu. Tämä ei ole itsenne se on Jumalan lahja, ei tuloksena teosten, ettei kukaan kerskaisi."(Ef 2: 8)"Jokainen kehottaa Herran nimeä, pelastuu."(Roomalaisille 10:13)
Pelastuksen syntiset kokonaan Jumalan armon työ, tarjotaan vapaasti kaikille, jotka ottavat Jeesuksen Kristuksen Herramme ja Vapahtajamme, joka hänen elämänsä, kuolema, ja ylösnousemus ijankaikkisen lunastuksen uskovan. Tämä pelastus armosta uskon kautta on turvattu parannuksen ja hyväksymistä Jeesuksen Herraksi.

Raamattu - "ll Raamattu on Jumalan Hengen on hyödyllinen opetukseksi, korjaamalla ja koulutuksen vanhurskaudessa. . . ."(2 Timothy 3: 16)"Laki Herra on täydellinen, elvyttää sielun. Säännöissä Herran ovat luotettavia, se tekee tyhmästä viisaan. Käskyt Herran ovat oikeassa, antaa iloa sydämeen. . . . Toimitukset Herran ovat varmoja, ja kokonaan vanhurskas."(Ps 19: 7-9)
Pyhä Raamattu on Jumalan Hengen vaikutuksesta kirja Vanhan ja Uuden testamentin kirjoitusten, arvovaltainen uskon ja käytännön, jossa pelastuksen tie ja pyhän elävä on valaistu. Kriteeri, jonka Raamattu on tulkittava on Jeesus Kristus.

ihmiskunta - "Jumala loi ihmisen kuvakseen; kuvaksi Jumalan, hän loi heidät; mieheksi ja naiseksi hän loi heidät."(1:27)
Luotu Jumalan kuvaksi, ihmiskunta on kruunaava luomistyössä. Vapaa valinta, humans kapinoivat Jumalan rakkaudesta, rupturing suhde rikkomalla Jumalan käskyjä ja jotka kuuluvat tuomitseminen. Vain Jumalan armo voi palauttaa ihmisille oikeisiin suhteeseen Jumalan ja että ne voivat täyttää luovan Jumalan tarkoitus.

Kirkko - "Hän on asettanut kaikki hänen jalkojensa alle ja on tehnyt hänestä kaiken pääksi seurakunnalle, joka on hänen ruumiinsa, täyteys hänen, joka kaiken kaikessa täyttää."(Ef 1: 20-23)
Kirkko koostuu kaikista tosi Kristuksen opetuslapsia. Jeesus Kristus on seurakunnan pää. Kristityt ovat yhtyä paikallisten kirkkojen. Kirkko on itsenäinen elin, jotka toimivat Kristuksen herruuden. Jokainen kirkon annetaan valtuudet palvomaan, suorittaa ministeriön ja harjoittaa lahjat ja etuoikeudet niihin sijoitetun Kristuksen.

viimeksi Things - In God omalla ajalla ja omalla tavallaan Jumala tuo maailman sen asianmukaisen loppuun. Jumala on määrännyt päivän, jolloin Hän tuomitsee maailman Kristuksen kautta, kun kaikki ihmiset saavat markkinoille vain korvaus; lunastamattomat menevät iankaikkiseen rangaistukseen; vanhurskaat, ikuisen elämän.

Kristillinen maailmankuva

Kristillinen Yliopisto on koulutus käsivarsi kirkon, Kristuksen ruumis. Kristus on Herra Christian University, koska hän on kirkon. Kristuksessa ". . . ovat piilossa kaikki viisauden ja tiedon."(Kol 2: 3) Kristus on"kuva näkymättömän Jumalan. . . . Sillä Hänelle kaikki on luotu, sekä taivaassa ja maan päällä, näkyvä ja näkymätön. . . kaikki on luotu hänen ja Hänelle. Ja hän on ennen kaikkia, ja hänessä kaikki pitävät yhdessä."(Kol 1: 15-17) Kristus on luoja ja maailmankaikkeuden keskustassa.

Jeesus julisti: "Minä olen tie, totuus ja elämä." (Joh 14: 6) Se on näin, tämä totuus, tämä elämä kristillinen yliopisto edistää. Herramme kutsuu meitä "Rakkaus Herra, sinun Jumalasi, koko sydämestäsi, koko sielustasi, koko voimallasi, ja kaikesta mielestäsi."(Matteus 22:37) Tämä kutsu hyväksytään. Kaikki totuus on Jumalan totuutta. Kaikki ääni oppiminen on osa kristillisen perinnön ja kutsumus, ja on keskitetty kristillisen maailmankatsomuksen, jossa Jeesus on Herra, ja me olemme Hänen opetuslapsiaan.

raamattu

Katsovat, johtokunta Carson-Newman University sen säännöllisiin kokouksessa 19 lokakuu 2007 sai suosituksesta edunvalvoja harkitsemaan lausuma uskomuksia hallituksen jäsenille Pyhien Kirjoitusten. PÄÄTETÄÄN, että johtokunnan Carson-Newman University ei yksimielisesti hyväksyä seuraavan lausuman: "Me, johtokunnan Carson-Newman University, Vakuutan pyhät kirjoitukset olevan Jumalan antama ihmisten kautta, ihmisille. Täydellinen ja lopullinen Jumalan Sana paljastuu Jeesuksessa Kristuksessa. "

Sanoo Christian yhteisön ja Conduct

Koska tarkoituksellisesti Christian akateemisen yhteisön Carson-Newman Yliopisto pyrkii noudattamaan kristillisiä periaatteita kaikessa sen kunnallista elämää. Me alistumme opetuksia ja Jeesuksen Kristuksen esimerkkiä kaikissa suhteissa ja työtä. Henkilöt, jotka haluavat tulla osaksi Carson-Newman perheen odotetaan omaksua moraalisia, eettisiä, ja Raamatun arvojen päälle ja pois kampuksella. Alalla seksuaalisuus, elämäntavat sopusoinnussa Raamatun opetuksen odotetaan. Erityisesti todettiin, sukupuolinen läheisyys on ilmaistava yksinomaan sisällä liitonarkista joka on miehen ja naisen. Kristillinen arvot toimivat etu kaikkien sisällä Carson-Newman perhe.

Sijainnit

  • Jefferson City

    1646 Russell Ave., 37760, Jefferson City

    Kysymyksiä