Keystone logo
Cairo University

Cairo University

Cairo University

Johdanto

Nykyaikainen koulutusjärjestelmä otti oppilaat Koraanin kouluista ja Al-Azharista sen syntyessä, koska oli komiteoita, jotka vaelsivat maata vierailemaan Koraanin kouluissa ja valitsivat erottuvia opiskelijoita liittymään moderneihin kouluihin, myös Al-Azharin erottuvat opiskelijat valittiin liittymään lukiossa heidän perustamissaan, mutta pikemminkin jotkut onnistuivat liittymään Mohammedin lähettämään lähetystyöhön opiskelemaan Ranskaan.

Tämä organisaatio ei kestänyt kauan; Vuonna 1841 Egyptin ottomaanien ratkaisu on asetettu asettamaan rajat Mohamed Alin unelmia rakastavalle poliittiselle hankkeelle, armeijan koon rajoittamiseksi ja valtion viranomaisen rajoittamiseksi talouden hallinnassa. Siksi valtiosta ei tarvinnut enää lisätä työntekijöitä, vaan se kotiutti suuren määrän sotilaita ja upseereja, joten Mohamed Ali päätti harkita koulutusjärjestelmää uudet olosuhteet mielessä. Siksi uusi organisaatio kehitettiin vuonna 1841, jolloin suurin osa ala-asteen kouluista peruutettiin ja lukio-opiskelijoiden määrää vähennettiin pitäen mielessä, mikä sopii valtion valmistuneiden tarpeisiin.

Yhteys nykyaikaisen koulutuksen ja valtion työntekijätarpeen välillä tulkitsee Abbas Helmyn ensimmäisen (1848 - 1854) ja Mohamed Said Pashan (1854 - 1863) aikakausien koulutuksen tilaa.

Khedive Ismailin (1863 - 1879) aikakaudella riippuvuuden ilmenemismuodot saatiin päätökseen avaamalla Leveragedin ovet Euroopan rahoituslaitoksilta; Ismail toivoi saavansa isänisänsä Mohamed Alin aloittaman infrastruktuurin valmiiksi laajentamalla kasteluhankkeita, rakentamalla rautateitä, teitä, Aleksandrian satamaa, uusia kaupunkeja Al-Suezin kanavalle (Port Said ja Ismailiya), laajentamalla kaupunkeja Kairossa ja Aleksandriassa. Hän odotti myös innolla Egyptin sotilaallisen voiman lisäämistä Egyptin olemassaolon laajentamiseksi Sudanissa. Kaikki tämä vaati suuria summia, jotka Ismail lainasi eurooppalaisilta finanssitaloilta. Mikä se sitten oli, Ismail-luottosuunnitelma saattoi Egyptin talouden integrointiprosessin päätökseen Euroopan taloudessa Egyptin maataloustuotannon ammatillisen ominaisuuden ratkaisemiseksi.

Sijainnit

  • Cairo

    Cairo, Egypti

    Kysymyksiä