Keystone logo
Capital University

Capital University

Capital University

Johdanto

Capital University on yksityinen nelivuotinen perustutkinto ja jatko-koulu, joka sijaitsee pääkaupungissa Columbuksessa Ohiossa. Pääkaupungissa muutamme elämää korkeakoulutuksen kautta, ja tarkoituksemme on tarkoitus. Mukaansatempaavalla, vaikuttavalla ja lähentyvällä lähestymistavalla opetukseen ja oppimiseen löydämme, ruokimme ja tarkennamme roolia, jolle kukin meistä on syntynyt - riippumatta siitä, keitä me olemme.

Pääkaupungin juuret vievät meidät vakaasti akateemisen huippuosaamisen, ilmaisen tutkimuksen ja jokaisen opiskelijan yksilöllisen kehityksen historiaan, ja Capital yhdistää henkilökohtaisen huomion tasapainoiseen taiteiden ja ammatillisten opintojen koulutukseen. Siitä lähtien, kun Capital perusti luterilaisen kirkon vuonna 1830 ja perusti sen yliopistona vuonna 1850, Capital on ollut edustaja muokkaamassa sitoutuneita kansalaisia ja määrätietoisia johtajia, jotka parantavat teollisuuttaan, yhteisöjään ja yhteiskuntaa.

Juuremme turvaa meidät, kun venymme kohti innovaatioita, uusia tapoja tietää ja parempia tapoja osallistua. Arvomme arvostavat meitä, kun poistamme esteet antaa jokaiselle opiskelijalle, henkilökunnalle, henkilökunnalle, yhteisön jäsenelle ja naapurille mahdollisuus tehdä enemmän, ei vähemmän.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Hamilton Garden

    Hamilton Garden, Yhdysvallat

    Kysymyksiä