Keystone logo
Cardiff University BSc-psykologia
Cardiff University

BSc-psykologia

Cardiff, Yhdistynyt kuningaskunta

3 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Sep 2024

GBP 28 200 / per year *

Kampuksella

* ulkomailla | kotimaassa toisena ja kolmantena vuonna: 9 250 puntaa / ensimmäisenä vuonna: 9 000 puntaa.

Johdanto

Psykologia on mielen ja käyttäytymisen järjestelmällistä ja tieteellistä tutkimusta. Psykologit tutkivat, miten ajattelemme, tunnemme ja toimimme sekä yksilöllisesti että osana sosiaalista ryhmää. Psykologialla on monenlaisia sovelluksia terveys- ja sosiaalipalveluissa, teollisuudessa ja kaupassa sekä koulutuksessa.

Tässä kolmivuotisessa ohjelmassa opiskelet psykologiaa tieteellisestä näkökulmasta painottaen sen sosiaalisia, kognitiivisia ja biologisia näkökohtia. Kurssilla kehitetään aktiivisessa tutkimusympäristössä kriittisiä kvantitatiivisia ja kvalitatiivisia taitoja, joiden avulla voit ennustaa ja selittää ihmisten käyttäytymistä.

Tämä kurssi on British Psychological Societyn akkreditoima, ja sen suorittavat innostuneet, tutkimustoimintaa harjoittavat luennoitsijat, jotka toimivat yhdessä Yhdistyneen kuningaskunnan johtavista psykologian tutkimusosastoista.

Miksi opiskella tätä kurssia

Tässä kolmivuotisessa ohjelmassa opiskelet psykologiaa tieteellisestä näkökulmasta painottaen sen sosiaalisia, kognitiivisia ja biologisia näkökohtia. Opettajina toimivat käytännön tutkijat, jotka ovat usein alansa johtavia asiantuntijoita.

British Psychological Societyn (BPS) hyväksymä.

Ohjelma täyttää BPS:n asettamat korkeatasoiset koulutusstandardit.

10 parasta

Olemme sijoittuneet psykologian 10 parhaan joukkoon Yhdistyneessä kuningaskunnassa (Complete University Guide, 2024).

Mahdollisuus hankkia ammattikokemusta osana tutkintoa.

Olemme yksi harvoista psykologian kouluista, jotka tarjoavat mahdollisuuden hankkia ammattikokemusta psykologian BSc-kurssillamme (Psychology with Professional Placement).

96% Työllisyys

96 % valmistuneista on töissä, jatko-opinnoissa tai molemmissa 15 kuukautta kurssin päättymisen jälkeen (Graduate Outcomes Survey, 2021/22).

Kansainvälisesti arvostetut tutkijat mukana kurssin suunnittelussa ja toteutuksessa.

95 prosenttia tutkimuksestamme on maailman johtavaa tai kansainvälisesti erinomaista (Research Excellence Framework, 2021). Sinua opettavat tutkijat, jotka työskentelevät psykologian eri osa-alueilla yhteiskunnan ja ympäristön suurten haasteiden ratkaisemiseksi.

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Ohjelman lukukausimaksu

Tietoja koulusta

Chat with students

Kysymyksiä