Keystone logo
Carl Benz School of Engineering

Carl Benz School of Engineering

Carl Benz School of Engineering

Johdanto

Carl Benz School of Engineering on maailmanlaajuisesti tunnetun Karlsruhe Institute of Technologyn (KIT) Mechanical Engineering College ja tarjoaa englannin kielellä opetettavan konetekniikan kandidaatin tutkinnon.

Carl Benz School on itsenäinen oppilaitos Karlsruhen teknologiainstituutissa (KIT), jonka rakenne on korkeakoulumainen. Se tarjoaa opiskelijoille kaikkialta maailmasta mahdollisuuden opiskella konetekniikan kandidaatin tutkintoa kokonaan englanniksi tai vain saada käsitys tekniikan opiskelusta jonkin kesäkoulun kautta. Kun 3-vuotinen ohjelma on suoritettu, opiskelijat saavat KIT:n kandidaatin tutkinnon.

Osana KIT:tä Carl Benz School luo ja välittää tietoa yhteiskunnalle ja ympäristölle. Perustutkimuksesta sovelluksiin KIT loistaa monilla eri tieteenaloilla, kuten luonnontieteissä, tekniikan tieteissä, taloustieteissä sekä humanistisissa ja yhteiskuntatieteissä. Se pyrkii antamaan merkittävän panoksen ihmiskunnan globaaleihin haasteisiin energian , liikkuvuuden ja tiedon aloilla. Helmholtz-yhdistyksen tutkimusyliopistona KIT on ainutlaatuinen tiede- ja koulutuslaitos, joka osallistuu kansainväliseen kilpailuun ja on johtavassa asemassa teknologiayliopistoissa maailmanlaajuisesti (ks. Rankings ). KIT:n innovaatiotyöt rakentavat siltaa tärkeiden tieteellisten tulosten ja niiden soveltamisen välille yhteiskunnan, taloudellisen hyvinvoinnin ja luonnollisen elämänperustamme säilyttämiseksi.

Carl Benz -koulun opiskelijat saavat opintojensa ajaksi etuoikeuden erilaisista kansainvälisen korkeakoulumaisen rakenteen lisäosista:

 • Opiskelijoilla on pääsy KIT:n tiloihin ja palveluihin.
 • Opiskelijat osallistuvat KIT:n yliopiston opettajien tarjoamiin eliittirakenteisiin kompakteihin luokkiin.
 • Opiskelijat saavat jatkuvaa uraohjausta ja tukea.
 • Opiskelijat liittyvät erilaisiin sosiaalisiin aktiviteetteihin, joiden painopiste on opiskelun ohella tiiviin kansainvälisten vertaisverkoston rakentaminen, ystävyyssuhteet ja elinikäiset yhteydet sekä kehittyminen yksilönä.

Miksi opiskella Carl Benz Schoolissa?

Kansainvälinen suuntautuminen

CBS on monipuolinen, ennakkoluuloton ja erittäin kansainvälisesti suuntautunut. Kampuksella on yli 90 % kansainvälisistä opiskelijoista ja alumnimme tulevat yli 50 maasta ympäri maailmaa.

Vahva teollisuusverkosto

Monet valmistuneet haluavat päästä Saksan työmarkkinoille. Tämän helpottamiseksi kannustamme opiskelijoitamme harjoittelemaan. Osana erikoistumista Global Production Management -opiskelijat osallistuvat jopa teollisuuden koulutusohjelmaan.

Tutki tekniikan tulevaisuutta

B.Sc. on jaettu koneenrakennustekniikan yleisen alan ydinopintoihin, mukaan lukien erikoistuminen autotekniikkaan, globaaliin tuotannonhallintaan ja/tai energiatekniikkaan.

Opinto- ja uraopastus

CBS tarjoaa opiskelijoille tukea arjen kysymyksissä yksilöllisellä opinto-ohjauksella sekä henkilökohtaisella urapalvelulla.

Täydellinen sijainti

Karlsruhe sijaitsee Euroopan sydämessä ja tarjoaa helpon pääsyn vuorille, järville, joille, metsiin, linnoihin, hiihtoon ja muihin ulkoilulajeihin. Monet paikat Euroopassa, kuten Pariisi (2,5 tuntia), Amsterdam (5,5 tuntia), Lontoo (6 tuntia) tai Praha (7 tuntia), ovat mukavia ja nopeita päästä junalla.

Kampuksen ominaisuudet

Turvallinen asuminen kampuksella

CBS tarjoaa kaiken yhdessä: Kampusmajoitukset ja tutkijat sekä vapaa-ajan tilat (eli musiikkihuone) löytyvät kaikki saman katon alta.

  Sijainnit

  • Karlsruhe

   Schloßplatz,19, 76131, Karlsruhe

  • Suzhou

   Suzhou, Kiina

   Kysymyksiä