Keystone logo
Carleton University Undergraduate

Carleton University Undergraduate

Carleton University Undergraduate

Johdanto

Tervetuloa Carletonin yliopistoon, Kanadan Capital Universityyn!

Carleton University, Kanadan Capital University, on dynaaminen ja innovatiivinen yliopisto, joka on vahvasti sitoutunut opetukseen, tutkimukseen ja oppimiseen. Akateemiset ohjelmamme, kampusyhteisömme, pääoman sijainti ja globaalit mahdollisuutemme tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia oppimiseen sekä luokkahuoneessa että sen ulkopuolella.

Carleton University sijaitsee Ottawassa, G7-pääkaupungissa, joka tarjoaa mahdollisuuksia, joita et löydä mistään muualta. Ottawa, joka tunnetaan ensisijaisesti Kanadan liittohallituksen kotipaikkana, on se ja paljon muuta. Se on koti yli 130 suurlähetystölle ja korkealle toimeksiannolle ympäri maailmaa sekä lukuisille kansallisille organisaatioille ja museoille. Suuri osa Kanadan suurimmista lääketieteen, kliinisistä ja biotieteiden tutkimuskeskuksista sijaitsee Ottawan alueella, samoin kuin teknologiateollisuus, johon kuuluu yli 1 900 yritystä.

Ottawa on myös yksi maailman kauneimmista pääkaupungeista, ja siellä on lukuisia naapuruston puistoja ja rauhallisia viheralueita, kaupungin halki kiemurtelevia vesiväyliä sekä historiallisia ja arkkitehtonisia maamerkkejä. Upea Gatineau Park, jossa on 165 km vaellusreittejä, sijaitsee pääkaupunkiseudulla.

Kauniilla kampuksella vain muutaman minuutin päässä keskustasta sijaitseva Carleton on ansainnut maineen yhtenä johtavista yliopistoista kansainvälisten asioiden, kaupan, journalismin ja korkean teknologian aloilla. Laaja valikoima kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja ohjelmia tarjoaa joustavuuden valita kiinnostuksen kohteisiisi sopiva tutkinto.

Parhaat oppimisympäristöt yhdistävät teorian ja käytännön. Tutkimukset osoittavat, että kokemuksellinen oppiminen edistää opiskelijoiden sitoutumista, syvempää oppimista, parempia akateemisia tuloksia sekä parantaa työ- ja elämäntaitoja. Carletonissa pyrimme tarjoamaan opiskelijoille tosielämän kokemuksia, jotka tuovat luokkahuoneen maailmaan ja maailman luokkahuoneeseen. Korostamme käytännönläheistä tutkimusta, yhteisöllisyyttä, työkokemusta ja mukaansatempaavaa oppimista.

Monissa ohjelmissamme on yhteistyö- tai harjoitusvaihtoehtoja, joiden avulla opiskelijat voivat kehittää taitojaan työympäristössä. Kannustamme myös perustutkintotutkimusta, yrittäjyysaloitteita ja yhteisöpalveluoppimista. Maksullisen "todellisen" kokemuksen saaminen täydentää kaikkea luokkahuoneessa opetettua ja avaa mahdollisuuksien ovia perustutkinnon suorittamisen jälkeen.

Carletonilla on pitkä historia kansainvälisten opiskelijoiden houkuttelemisessa kutsuvalle ja osallistavalle kampuksellemme. Nykyään yliopistossa on noin 4 500 kansainvälistä opiskelijaa 150 maasta, mikä luo monipuolisen ja tukevan akateemisen yhteisön. Olemme sitoutuneet antamaan takaisin koulutuksen kautta ja samalla edistämään yhteistä hyvää. Nämä perusarvot ovat yliopiston tutkimuksen, yhteisökumppanuuksien ja opetuksen huippuosaamisen keskiössä.

Tilastot

Carletonilla on yli 100 pääainetta ja erikoistumista, ja se tarjoaa 22 perustutkinto-ohjelmaa taiteiden ja yhteiskuntatieteiden, liiketoiminnan, tekniikan ja muotoilun, tieteen ja julkisten asioiden tiedekunnissa. Yli 30,000 XNUMX opiskelijaa nauttii pienistä ja interaktiivisista tunneistamme, huippututkimuksestamme, laboratorioistamme ja urheilutiloistamme.

  Kampuksen ominaisuudet

  COVID-lausunto:

  *Vieraile heidän verkkosivuillaan pysyäksesi ajan tasalla viimeisimmistä terveys- ja turvallisuustiedoista, jotka liittyvät asumiseen nykyisen maailmanlaajuisen kriisin aikana.

  Hanki ystäviä ja nauti kampuksella asumisen mukavuudesta

  Residenssi on ihanteellinen, jos haluat kokea yliopistoelämän elävän, tiiviin yhteisön jäsenenä. Carletonissa on kahdeksan asuinhuonetta, ja tulet rakastamaan asumista muutaman minuutin päässä luokistasi, kirjastosta, yleisurheilusta ja suuresta ruokasalista. Residence tarjoaa ystävyyttä, tukea, mukavuutta ja yhteisöllisyyttä!

  Carletonin palkittu Residence Life -ohjelma on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan akateemiset ja henkilökohtaiset tavoitteesi, ja se sisältää asumisneuvojat, asuinpaikan henkilökuntaa ja keskittymisen luokkahuoneen ulkopuolella tapahtuvaan oppimiseen.

  Ensimmäisen vuoden asumistakuu

  Carletonissa perinteinen kahden hengen huone on taattu kaikille uusille, ensimmäisen vuoden opiskelijoille, jotka tulevat suoraan lukiosta. Vieraile heidän verkkosivustollaan saadaksesi lisätietoja.

   Apurahat ja rahoitus

   Perustutkinnon pääsystipendit

   Kun haet Carletoniin, sinut huomioidaan automaattisesti pääsystipendin saamisessa (kyllä – myös kansainväliset opiskelijat)! Nämä palkinnot vaihtelevat 1 000 dollarista 4 000 dollariin CAD vuodessa sisäänpääsykeskiarvon perusteella, ja ne voidaan uusia vuosittain akateemisen suorituskyvyn perusteella. Hakemusta ei vaadita. (Vieraile heidän verkkosivuillaan tai lähetä tietopyyntö lisätietoja varten.)

   Apurahojen lukumäärä Arvo Pääsy Keskimääräinen

   • Rajoittamaton @ 16 000 $ 4 000 $ x neljä vuotta Uusiutuva* 95-100 %
   • Rajoittamaton @ 12 000 $ 3 000 x neljä vuotta Uusiutuva* 90-94,9 %
   • Rajoittamaton @ 8 000 $ 2 000 $ x neljä vuotta Uusiutuva* 85-89,9 %
   • Rajoittamaton @ 4 000 $ 1 000 $ x neljä vuotta Uusiutuva* 80-84,9 %

   *Stipendit ovat uusittavissa A-arvolla (vuosittainen GPA 10,0). Uusiutuva tarkoittaa, että jos ne menetetään yhdessä vuodessa, ne voidaan saada takaisin tulevina vuosina.

   Kampuksen elämä ja tilat

   Caring on sisäänrakennettu Carleton-yhteisöön, ja tuki kattaa kaikki alueet – tutkijat, rahoitus, uratavoitteet, terveys ja hyvinvointi – ja myös paljon sosiaalista ja hauskaa toimintaa! Carleton sijoittui kolmanneksi opiskelijoiden yleisen tyytyväisyyden perusteella (Maclean's, 2021), mikä johtuu suurelta osin opiskelijoiden saatavilla olevista palveluista, jotka kaikki on suunniteltu onnistuneeseen yliopistokokemukseen.

   Akateeminen tuki on erityisen vahvaa, sillä se sisältää vertaisopiskeluistuntoja, tenttiin valmistautuvia työpajoja, akateemista kirjoittamista ja paljon muuta. Ura- ja yhteistyötoimistot auttavat opiskelijoita löytämään yhteistyöpaikkoja, järjestämään verkostoitumistapahtumia ja uramessuja sekä valmistautumaan työhön ansioluetteloiden, saatekirjeiden ja haastattelutaitojen avulla.

   Opiskelijoilla on myös monia mahdollisuuksia tehdä vapaaehtoistyötä ja olla mukana laajemmassa yhteisössä.

   Kansainväliset opiskelijat saavat erityistä tukea Carletonin kansainvälisten opiskelijapalveluiden toimistolta. Toimisto järjestää kansainvälisten opiskelijoiden perehdyttämistä ja saapumista opintojen alkaessa sekä hauskaa kulttuuri- ja sosiaalitoimintaa ympäri vuoden. Kansainväliset opiskelijat voivat käyttää omistettuja vertaisohjaajia sekä neuvoja ja työpajoja useista aiheista, mukaan lukien:

   • budjetointi
   • Terveysvakuutus
   • maahanmuutto
   • Opinto- ja työluvat

   TILAT

   Jos etsit mukavaa opiskelupaikkaa, Carleton sijaitsee kauniilla 62 hehtaarin kampuksella, jota reunustavat Rideau-joki ja historiallinen Rideau-kanava. Voit viettää aikaa luonnossa aivan heidän maansa pääkaupungin sydämessä!

   Carletonilla on teollisuuden tukemia laboratorioita ja tiloja (jota sponsoroivat Alcatel, Texas Instruments, Huawei ja TELUS muutamia mainitakseni), uusia ympäristöystävällisiä rakennuksia, jotka on suunniteltu yhteistyöhön ja kestävään kehitykseen, sekä palkittu kirjasto Discovery Centerineen (pelilaboratorio, 3- D-tulostimet ja harjoituspöydät).

   Heillä on myös laajat yleisurheilutilat:

   • 50 metrin uima-allas hyppytornilla
   • Kansainväliset squashkentät
   • Kuntokeskus, jossa on lukuisia kardio- ja painoharjoitteluvaihtoehtoja
   • Saunat ja kuntosalit
   • Sisäurheilukenttä juoksuradalla
   • Twin-pad jääalue
   • Viisi tenniskenttää
   • 3000 paikkainen jalkapallo/jalkapallostadion
   • Tarjolla yli 120 jännittävää luokkaa

   Katso itse: Tee virtuaalikierros Carletonissa heidän verkkosivuillaan!

   Kursseille osallistuminen on vain osa yliopistokokemustasi. Kampuselämässä on kyse myös klubeihin ja seuroihin liittymisestä, erikoistapahtumien ja luentojen hyödyntämisestä, ystävien kanssa pitämisestä ja osallistumisesta johonkin yhteisön tiedotusohjelmista.

   Yli 300 klubia ja yhdistystä

   Heidän laaja klubi- ja seuraverkostonsa on toinen loistava tapa tavata uusia ihmisiä ja harjoittaa kiinnostuksen kohteitasi luokkahuoneen ulkopuolella.

   Monipuolinen ja kannustava yhteisö

   Heidän kampusyhteisönsä painottaa suuresti kunnioittavan ja tukevan ympäristön tarjoamista, jossa opiskelijat voivat menestyä akateemisesti ja sosiaalisesti.

   Carletonilla on pitkä historia opiskelijoiden toivottamisesta tervetulleeksi ympäri maailmaa - 14 prosenttia yli 31 000 opiskelijastamme on kansainvälisiä opiskelijoita yli 140 maasta.

   Yhdessä vahvempia

   Näet nopeasti, että osa Carleton-kulttuurista antaa merkityksellisiä panoksia. Opiskelijat, opettajat ja henkilökunta ovat mukana - tutkimuksen ja yhteistyön sekä vapaaehtoistyön ja yhteisöllisyyden kautta - sekä paikallisesti että kansainvälisesti. Carletonilla on monia mahdollisuuksia oppia ja kasvaa erilaisista näkökulmista ja tulla sitoutuneiksi maailmankansalaisiksi.

   Yleisurheilu

   Olipa urheilullinen kiinnostuksesi tai kuntosi mikä tahansa, löydät varmasti sinulle sopivan. Voit kokeilla joukkuetta, ilmoittautua jollekin monista kuntotunneistamme tai hyödyntää laajoja tilojamme.

   English Language Requirements

   Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

   Sijainnit

   • Ottawa

    315 Robertson Hall 1125 Colonel By Drive, K1S 5B6, Ottawa

    Kysymyksiä