Keystone logo
Carnegie Mellon University

Carnegie Mellon University

Carnegie Mellon University

Johdanto

Luo muuttuva koulutuskokemus opiskelijoille, jotka keskittyvät syvälle kurinalaiseen tietämykseen; ongelmanratkaisu; johtamis-, viestintä- ja ihmissuhdetaidot; ja henkilökohtaista terveyttä ja hyvinvointia.

Vahvistaa muuttuvaa yliopistoyhteisöä, joka on sitoutunut (a) houkuttelemaan ja säilyttämään erilaisia, maailmanluokan lahjakkuuksia; b) luoda vapaa ilmaisunvaihtoon avoin yhteistyöympäristö, jossa tutkimus, luovuus, innovointi ja yrittäjyys voivat kukoistaa; ja c) sen varmistaminen, että yksilöt voivat hyödyntää kaikki potentiaalinsa.

Vaikuttaa yhteiskuntaan muuttavalla tavalla - alueellisesti, kansallisesti ja maailmanlaajuisesti - tekemällä yhteistyötä yliopistokampuksen perinteisten rajojen ulkopuolella olevien kumppaneiden kanssa.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Pittsburgh

    Carnegie Mellon University Civil and Environmental Engineering, 119 Porter Hall, 5000 Forbes Avenue, PA 15213, Pittsburgh

Kysymyksiä