Keystone logo
© Catalyst - Institute for Creative Arts and Technology
Catalyst - Institute for Creative Arts and Technology GmbH

Catalyst - Institute for Creative Arts and Technology GmbH

Catalyst - Institute for Creative Arts and Technology GmbH

Johdanto

oppiminen

Mitä me teemme?

Catalyst – Institute for Creative Arts and Technology on kansainvälinen luova oppimisyhteisö, joka sijaitsee ikonisessa Funkhausissa luovan median metropolissa Berliinissä.

Perus-, jatko- ja kesäkurssimme kattavat elektronisen musiikin tuotannon ja esityksen, äänituotannon, äänitekniikan, visuaalisen median äänen, elokuvanteon, käsikirjoituksen, visuaaliset tehosteet ja näyttelemisen.

Opiskelijamme oppivat englantia osana yli 75 kansallisuuden yhteisöä. Projektipohjaisen oppimisen ja yhteistyön kautta ja asiantuntijatuutoreiden ohjaamana he saavat mahdollisuuden löytää ainutlaatuisen luovan identiteettinsä.

Sukutaulu

Mistä olemme kotoisin?

Olemme tarjonneet maailmanluokan luovaa tuotantokoulutusta Isossa-Britanniassa 20 vuoden ajan ja Berliinissä yli 7 vuoden ajan vanhoilla tuotenimillämme dBs Music Berlin ja dBs Film Berlin. Meillä on vakiintunut maine jännittävän, käytännönläheisen, relevantin ja mukaansatempaavan koulutuksen tarjoajana rennossa ja aikuisten ympäristössä.

Kandidaatintutkintomme ja maisteriohjelmamme Berliinissä toimitetaan yhteistyössä Plymouth Marjon Universityn kanssa, joka on validoiva oppilaitos Isossa-Britanniassa. Meillä on jatkuvasti erinomaiset arvosanat koulutustarjontamme laadusta kaikissa julkisissa auditoinneissa ja lukuisilla luovilla aloilla työskentelevillä alumneilla.

Menetelmä

Mikä vaikuttaa oppimiseen?

Uskomme, että "suuruus ei kasva, ei synny" vaikuttaa kaikkeen, mitä teemme. Tarjoamme sinulle oppimis- ja itsensä kehittämisprosessin, jonka avulla voit rakentaa parhaan itsesi ja maksimoida oman ainutlaatuisen suuruutesi.

Uraauurtavat koulutusohjelmamme rakentuvat projektipohjaiseen oppimiseen. Käytämme progressiivista koulutusmallia noudattaen samalla brittiläisen yliopiston tiukkoja vaatimuksia. Progressiivinen koulutus keskittyy luovien erityistaitosi lisäksi myös todellisten arjen taitojen kehittämiseen, jotka muuttavat päivittäistä elämääsi vielä pitkään sen jälkeen, kun olet jättänyt Catalystin taaksesi.

Uskomme, että paras oppiminen on saada käsiisi varusteet ja maksimoida "tekemiseen" käytetty aika. Oppiminen tekemällä ja yhteistyössä muiden kanssa on avain Catalyst-menetelmään.

Tietenkin opiskelijamme oppivat myös teoriaa, joka tukee ja rikastuttaa heidän tekemistään. Mutta tekeminen on ensiarvoisen tärkeää, ja mielestämme on osa velvollisuuttamme tarjota heille ainakin osa niistä 10 000 tunnin tietoisesta harjoittelusta, jotka Anders Ericssonin tutkimuksen mukaan meidän kaikkien on tultava todellisiksi asiantuntijoiksi.

Monipuolinen luova oppimisyhteisö

Kun sanomme, että Catalyst on turvallinen paikka unelmoida suuresta, tarkoitamme sitä todella. Turvallinen on nykyään liikaa käytetty sana, ja siksi se on määriteltävä kunnolla. Yksinkertaisimmillaan tarkoitamme tätä. Riippumatta siitä, mistä olet kotoisin (usko, kulttuuri, sukupuoli, ihonväri), pyrimme luomaan tilan, jossa voit ilmaista itseäsi luovana ihmisenä.

Ensinnäkin koulussamme on yli 75 eri kansallisuutta. Tämä on todella kansainvälinen yhteisö. Mutta aina on enemmän työtä tehtävänä. Se on vuori, jolla ei ole huippua.

Tiimimme jatkaa kiipeämistä tälle vuorelle ja rakentaa osallistavaa yhteisöä, joka rikastuttaa meitä kaikkia ja antaa opiskelijoillemme kukoistaa sekä luovina että ihmisinä.

Tämä ulottuu meidän pääsyprosessiimme. Yhdellekään kurssillemme ei ole "oikeaa istuvuutta". Yhteisömme on vahvempi ja paremmassa asemassa kertomaan tarinoita, jotka kuvastavat maailmaa, jossa elämme, ja tulevaisuutta, jonka haluamme luoda yhdessä.

Toivotamme tervetulleiksi kaiken ikäiset, etniset, sukupuoli-identiteetit, fyysiset kyvyt, uskonnot, koulutustaustat, maantieteelliset sijainnit ja elämäntilanteet. Liity joukkoomme ja kerro, kuinka voimme saada yhteisöstämme tuntumaan haastavalta, mutta turvalliselta tilalta myös sinulle.

Kampuksen ominaisuudet

Luovan median metropoli Berliinissä kahdeksan minuutin raitiovaunumatkan päässä Ostkreuzista betonitehtaiden ja voimaloiden teollisen maiseman ohi avautuu ikoninen ja historiallinen Funkhaus-kompleksi.

Funkhausin joenvarsikampuksemme on osa historiallista rakennusta, jossa aikoinaan toimi DDR:n lähetysasema ja joka oli yksi maailman suurimmista monistudiokomplekseista neuvostoaikana.

Alan standardien mukaiset tilat on rakennettu yhtä asiaa ajatellen: maksimoimalla "käytännön" pääsyn tehdä sitä, mitä rakastat. Ajattele sitä omana teknisenä leikkipaikkasi.

Löydät kaiken yksityiskohtaisesti alempana sivua, mutta jos sinulla ei ole aikaa, tässä on nopea yleiskatsaus kaikesta.

 • 31 musiikin/elokuvan äänitys- ja tuotantostudiota
 • 110 täysin ladattua digitaalista audio-Mac-työasemaa
 • 9 tehokasta VFX PC -työasemaa
 • 1 suuri elokuvastudio vihreällä valkokankaalla
 • 2900 varattavissa olevaa tuotetta, syntetisaattorit, rumpukoneet, mikrofonit, miksauspöydät, esivahvistimet, FX, kenttänauhurit, MIDI-ohjaimet, dekit, CDJ:t, kitarat, vahvistimet, polkimet, langattomat järjestelmät, kamerat, valot, sumukoneet, suodatinsarjat, linssit, levysoittimet ,
 • Ystävällinen keittiö ilmaisella kahvilla ja teellä
 • Useita kauniita tunnelmallisia paikkoja
 • Sijainti joen rannalla, aurinkotuoleja ja ilmaista auringonpaistetta

  Pääsymaksut

  Hakemusten määräajat

  • Opiskelijaviisumia vaativien hakijoiden määräaika: perjantai 29.3.2024
  • Ensisijainen määräaika: perjantai 5.4.2024
  • Kesän lyhytkurssin takaraja: perjantai 17.5.2024
  • Viimeinen määräaika: perjantai 31.5.2024
  • Myöhästyneet hakemukset: Kesäkuusta 2024 alkaen

  Muut hakijat (mukaan lukien EU/EFTA-kansalaiset): Jos et tarvitse opiskelijaviisumia, suosittelemme, että haet ensisijaisesti määräaikaan mennessä (5. huhtikuuta 2024), jotta sinulla on parhaat mahdollisuutesi varmistaa paikka valitsemallasi kurssilla. Sinulla on viimeiseen hakuaikaamme (31.5.2024) asti aikaa hakea, vaikka emme voi taata, että paikkoja vielä löytyy. Jos kurssi on täynnä, sinut lisätään jonotuslistalle.

  Myöhäiset hakemukset: Hyväksymme vain myöhässä olevat hakemukset niiltä, jotka eivät tarvitse opiskelijaviisumia. Jos meillä on vielä paikkoja jäljellä valitsemallesi kurssille, voimme ottaa vastaan myöhästyneitä hakemuksia kesäkuusta 2024 alkaen. Jos kurssi on täynnä, sinut lisätään jonotuslistalle.

  Kuinka hakea

  Haku vuoden 2024 kursseillemme on nyt auki. Kaikki hakemukset tulee lähettää digitaalisesti verkkohakemusportaalimme kautta. Ennen kuin napsautat linkkiä, lue tärkeät tiedot pääsyvaatimuksista, pääsyprosessista ja siitä, mitä sinun on sisällytettävä hakemukseesi.

  Hakemuskaavake

  Summer Short Course -hakemuslomake on vain yksi sivu. Sinun tulee lähettää henkilö- ja yhteystietosi sekä lyhyt motivaatiolausunto (250-300 sanaa). Jos haet jollekin keski- tai jatkotason kesäkursseistamme, muista kertoa meille aiemmasta kokemuksestasi aiheesta ja siihen liittyvistä ohjelmistoista tarvittaessa.

  Perustutkinto- (HE-todistus ja BA-tutkinto) -hakemuslomakkeessamme on 7 osaa:

  • Kurssin tason valinta
  • Kurssin valinta
  • Henkilökohtaiset tiedot
  • Aiempi koulutus
  • salkku
  • Henkilökohtainen esittely
  • Käyttöehdot*

  Jatko-opintojen (MA) hakulomakkeessamme on 7 osaa:

  • Kurssin tason valinta
  • Kurssin valinta
  • Henkilökohtaiset tiedot
  • Aiempi koulutus
  • MA-hankeehdotus
  • salkku
  • Käyttöehdot*

  * Klikkaamalla "Lähetä" hakulomakkeen lopussa, hyväksyt käyttöehdot

  Sisäänpääsyvaatimukset

  Ikä

  Meillä ei ole yläikärajaa, mutta alaikäraja on: 18 vuotta. Jotta voit liittyä joukkoomme vuonna 2024, syntymäaikasi on oltava ennen 31. joulukuuta 2006. Jos olet vielä 17-vuotias kurssin alkaessa , tarvitsemme suostumuslomakkeen joko vanhemmalta tai huoltajalta, jota pyydämme tarjottuamme sinulle paikan.

  Kieli

  Kaikki kurssimme opetetaan englanniksi ja hakijoiden on osoitettava IELTS 6:ta vastaava taso. Emme pyydä virallisia tenttituloksia, mutta arvioimme englannin kielen tasoa hakemuksessasi ja tukimateriaaleissasi. Emme vaadi saksan kielen taitoa.

  koulutus

  Kesän lyhyt kurssi: ei koulutusta

  BA (Hons) Degree / HE Certificate: Lukion valmistuminen tasolla, joka normaalisti sallisi pääsyn yliopistoon siinä maassa, jossa se hankittiin. Tämä olisi esimerkiksi A-Levels Isossa-Britanniassa ja Abitur Saksassa. Emme vaadi erityisiä aineita tai akateemisia virtoja.

  MA: Kandidaatin tutkinto asiaankuuluvalla tieteenalalla, arvosanalla Honors (esim. 2:1 Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistojärjestelmässä).

  Jos olet viimeisellä opintovuotesi, oli kyseessä lukio tai kolmannen tason kurssi, voit silti hakea. Lähetä meille loppututkintotodistuksesi sijaan opintosuoritusote joko viimeisimmistä tai arvioiduista arvosanoistasi. Jos tämän alkuperäinen kieli ei ole englanti tai saksa, liitä mukaan myös käännös englanniksi.

  Sijainnit

  • Berlin

   Funkhaus Berlin Nalepastraße 18, 12459, Berlin

  Kysymyksiä