Keystone logo
Central College

Central College

Central College

Johdanto

Central College ( CENTRAL ) Pellassa, Iowassa, on yksityinen, nelivuotinen taiteiden korkeakoulu. CENTRAL tunnetaan akateemisesta kurinalaisuudestaan, johtajuudestaan ja hahmojensa muodostumisesta, globaalista kokemuksellisesta oppimisesta, STEM: stä (tiede, tekniikka, tekniikka ja matematiikka), kestävyyskasvatuksesta, yleisurheilusta ja palvelusta. CENTRAL kokemus juurtuu etsintään ja itsensä löytämiseen, ja sitä täydentää elämä 1150 opiskelijan asuinalueella. Central College arvostaa pitkäaikaista suhdettaan Amerikan reformoituun kirkkoon.

Central College on kotitalouksien taiteiden korkeakoulu, joka on omistettu auttamaan opiskelijoita löytämään ja kehittämään suurimpia mahdollisuuksiaan. Ekumeenisen kristillisen perinteen ohjaamana korkeakouluyhteisö harjoittaa voimakasta ja avointa tutkimusta akateemisen huippuosaamisen saavuttamiseksi.

Yliopisto ruokkii mielen kehitystä ja edistää samalla henkistä ja emotionaalista kypsyyttä ja fyysistä hyvinvointia. CENTRAL integroi uravalmistelut vastuullisen kansalaisuuden kannalta välttämättömien arvojen kehittämiseen ja antaa tutkinnon suorittaneille mahdollisuuden toimia tehokkaasti paikallisessa, kansallisessa ja kansainvälisessä yhteisössä.

Central College akateeminen yhteisö on omistautunut kouluttamaan perustutkinto-opiskelijoita. Lähes 100 tiedekunnan ja 350 henkilöstön jäsentä, kokopäiväisesti ja osa-aikaisesti, palvelee noin 1100 opiskelijaa, jotka ovat kotoisin Iowasta, 30 muusta osavaltiosta ja maasta ympäri maailmaa. CENTRAL maailmanlaajuisen verkoston voima alumnien, vanhempien, lahjoittajien ja yrityskumppaneiden kautta tuo merkittäviä mahdollisuuksia yliopistolle ja sen opiskelijoille.

Sijainnit

  • Pella

    University Street,812, 50219, Pella

    Kysymyksiä