Keystone logo
Centre College

Centre College

Centre College

Johdanto

Centre College tarjoaa yli 50 päätoimistoa, alaikäistä, esi- ja kaksoistutkinto-ohjelmia sekä jatko-kumppanuuksia. Voit suunnitella oman pääaineesi neuvonantajan kanssa. Keskus on koko historiansa ajan pysynyt lujana tehtävässään tarjota korkeakoulutusta vapaiden taiteiden perinteessä.

Centre College ja sen ihmisillä on aikaisemmin ollut paljon ylpeitä ja kiitollisia: erinomaiset johtajat, jotka ovat osoittaneet jatkuvaa parempana pidettyä laatua, omistautuneiden opettajien ja opiskelijoiden sukupolvet sekä poikkeuksellisen menestyvä alumnijoukko. Mutta yhtä tärkeää näiden ominaisuuksien joukossa on tunne menneisyydestä, joka antaa lisäarvoa nykyisyydelle ja antaa inspiraatiota tämän perinteen jatkamiselle tulevaisuudessa.

Centre College -opiskelijat opiskelevat ulkomailla, saavat harjoittelu- tai tutkimusmahdollisuuden ja valmistuvat neljän vuoden kuluttua. Sekä harjoittelupaikat että tutkimuskokemukset haastavat opiskelijat menemään yli valitsemansa akateemisen alan oppimisen "tekemällä" luokkahuoneessa opiskelemaansa kurinalaisuutta. Tuemme lupauksemme syvästi kiinnostavasta ja intensiivisesti henkilökohtaisesta koulutuksesta, jolla on takuu. Jos täytät säännölliset akateemiset ja sosiaaliset odotukset, suoritat kaikki kolme keskuksen sitoumuksen osaa, tai kollegio tarjoaa enintään yhden vuoden opintovapaa.

Etelä-korkeakoulujen ja koulujen yhdistyksen toimikunta on akkreditoinut Centre College taiteiden kandidaatin ja kandidaatin tutkinnon myöntämiseksi.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Danville

    West Walnut Street,600, 40422, Danville

    Kysymyksiä