Keystone logo
Centre College Antropologia ja sosiologia
Centre College

Antropologia ja sosiologia

Danville, Yhdysvallat

0 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Antropologia- ja sosiologiaohjelma on keskuksen monitieteisten ja globaalien tutkimusten eturintamassa. Tarjoamme opiskelijoille erilaisia valintoja antropologian / sosiologian pääaineen suunnittelussa. Ohjelma sisältää antropologisten ja sosiologisten tutkimusmenetelmien ja teoreettisten näkökulmien ydinkurssit, jotka huipentuvat edistyneeseen seminaariin. Majorit voivat suunnitella pääosan pääaineestaan erityisten kiinnostuksen kohteidensa mukaan, mukaan lukien mahdollisuudet keskittyä arkeologiaan, terveys- ja sairaussosiologiaan, ekologiseen antropologiaan, kulttuuriantropologiaan, sosiaaliseen kerrostumiseen, perheen sosiologiaan, uskontososiologiaan ja kestäviin yhteisöihin. Tarjoamme myös yksilöllisiä alaikäisiä antropologiassa ja sosiologiassa.

Maailmanlaajuinen, kampuksen ulkopuolinen tutkimus

Keskuksessa on useita tärkeitä kampustiloja antropologian ja sosiologian opiskeluun. Yhteiskuntatieteellinen laboratorio sisältää tärkeimmät tilasto-ohjelmistot ja laajan arkiston todellisista kulttuurienvälisistä, kansallisista ja kansainvälisistä aineistoista. Siellä on maantieteellisten tietojärjestelmien ja kaukokartoituksen minilaboratorio. Ohjelma ylläpitää kasvavaa kokoelmaa fossiilisia hominideja ja vertailevia näytteitä. Monet keskuksen ulkomailla opiskelu- ja harjoittelumahdollisuudet liittyvät suoraan antropologiaan ja sosiologiaan. Tarjoamme säännöllisesti paikan päällä olevia ja akateemisia kursseja, jotka keskittyvät arkeologiaan ja etnologiaan sekä vanhassa että uudessa maailmassa ja keskittyvät kulttuurihistoriaan, taiteeseen ja kulttuuriin tai vertailevaan sosiaaliseen rakenteeseen ja kehitykseen ympäri maailmaa. CentreTerm-kurssit ovat antaneet opiskelijoille mahdollisuuden matkustaa ja opiskella paikan päällä kaikkialla Euroopassa ja Australiassa, Ecuadorissa, Ghanassa, Intiassa, Indonesiassa, Meksikossa, Marokossa, Nepalissa, Perussa, Samoassa, Etelä-Afrikassa, Thaimaassa ja Turkissa.

Vastaavasti koko lukukauden ohjelmamme Lontoossa, Strasbourgissa ja erityisesti Méridassa sisältävät usein antropologiaa ja sosiologiaa. Antropologian ja sosiologian pääaineet ja alaikäiset ovat suorittaneet yhteistyötutkimuksen tiedekunnan kanssa erilaisissa ympäristöissä. Monet tiedekunnan ja opiskelijan yhteistyöistä ovat johtaneet merkittäviin tutkimuspapereihin, ja suuri osa työstä on johtanut kansallisiin ja alueellisiin esityksiin ja julkaisuihin.

harjoittelupaikkoja

Opiskelijamme ovat osallistuneet erilaisiin harjoitteluihin akateemisten opintojen suorittamiseksi, mikä on parantanut heidän kokemustaan ja tulevaa työllistettävyyttä. Opiskelijaharjoitteluihin ovat kuuluneet Boylen piirikunnan perheoikeus, kansainvälinen paperi, Sunrise-lastenkoti, merivoimien arkeologia merivoimien historia- ja perintökomennossa, asemat Kentucky Educational Televisionissa, rikostekninen antropologian toimisto, sairaalan laitos, Kentuckyn kuurojen koulu Shepherd Consortiumin kanssa köyhyystutkimuksia varten eri puolilla Yhdysvaltoja sekä kuraattoreiden ja kenttätöiden tekemistä arkeologisille tutkimusyrityksille. Uusi Méridan työharjoitteluohjelma on tarjonnut opiskelijoille harjoittelujaksoja museotyöstä mainontaan ja markkinatutkimuksiin.

Työpaikat

Antropologia- ja sosiologiaohjelmamme tarjoaa opiskelijoille vahvan perustan taiteille. Ohjelma kannustaa opiskelijoita tutkimaan fyysistä, kulttuurista ja sosiaalista maailmaa kriittisemmin ja tarjoaa opiskelijoille teoreettisia ja metodologisia työkaluja maailmamme tutkimiseen. Ohjelmamme opiskelijat ovat siirtyneet erilaisiin jatko-ohjelmiin ja uraan. Nykyiset antropologian ja sosiologian tutkinnon suorittaneet ovat antropologian, sosiologian, sosiaalipsykologian, kriminologian, historiallisen säilyttämisen, muinaisten uskontojen, kliinisen psykologian, sosiaalityön, kansanterveyden, perhetutkimuksen, journalismin ja oikeus- ja lääketieteellisten koulujen psykologian maisteri- ja tohtoriohjelmissa. Äskettäin valmistuneilla on työpaikkoja sosiaalityössä, kuvataiteessa, yliopisto-opetuksessa, tietokonepalveluissa, Rauhan Corpsissa, lukion ja ala-asteen opetuksessa, museotyössä, laissa, lääketieteessä, markkinatutkimuksessa, neuvontapsykologiassa, hammaslääketieteessä, mainonnassa sekä paikallishallinnossa ja liittohallituksessa virastot, mukaan lukien FBI

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja