Keystone logo
Centro Universitário Celso Lisboa (UCL)

Centro Universitário Celso Lisboa (UCL)

Centro Universitário Celso Lisboa (UCL)

Johdanto

Celso Lissabon syntyi Rio de Janeirossa jo 20-luvulla. Son opettajien, hän aloitti elämänsä paneutunut itse politiikkaan kunnanvaltuutettu ja valtion lainsäätäjä 1950-luvulla. Tuolloin hän kehitti hankkeita taloudellisen ja sosiaalisen merkitystä ja omasta aloitteestaan ​​perustettu ja ylläpitää Recovery Center Bela Vista ja sosiaalityöhön alaikäisille. Vähennä sosiaalisen eriarvoisuuden kautta laadukasta koulutusta oli unta, unelmiesi.

Vuonna 1964 hän hylkäsi poliittisen toiminnan perustaa College Atheneu Brasilian, joilla pyritään keski-ja lukion. Jatkuvat unelmansa, perustettiin vuonna 1971, University Society Celso Lisboa. Vakiinnuttaminen sen menestystarina vuonna 1998, laitos valloittaa asemaa University Center tarjoaa lisäksi kursseja hallintaan, valmistujaisia ​​terveyteen ja ympäristöön.

Celso Lisboa on paras University Center for Health and Wellness Rio de Janeirossa. 45 vuoden olemassaolon, instituutti on kouluttanut yli 20000 opiskelijaa sen peruskurssit. On 14 tuhatta neliömetriä infrastruktuurin yhdellä kampuksella sydämessä North Zone, edessä valtaväylä Sampaio Station:

80 luokkahuoneissa jaettu 5 korttelin 18 laboratoriot käytännön luokat 4 tietokoneluokissa 3 auditoriums multi-sport kuntosali akatemia kirjasto

Sijainnit

  • Rio de Janeiro

    Rua 24 de Maio, 797 Engenho Novo – Rio de Janeiro CEP: 20950-092, , Rio de Janeiro

    Kysymyksiä