Keystone logo
Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Johdanto

Kerran saat yliopistolla tulee olemaan osa sen historiaa: paljon ystäviä; kokemuksia; uusia polkuja ja urakehitykseen rakennetaan.

Newton on kunnia osallistua tähän vaihe hänen elämässään ja aina on syytä iloita heidän henkilökohtaisen ja ammatillisen menestyksen.

Käy yksiköitä, edistää välistä kampuksen, vaihtaa ajatuksia, tutkimus, pitää hauskaa, nauttia niin paljon kuin mahdollista. Tiedekunnan, henkilöstö ja rakenne ovat täällä varmistaa, että tämä aika on kannattavin mahdollista.

Tulevaisuutesi: se mitä Newton muu ajattelee. Joten kun päätät rakentaa tarinasi meille, me tiedämme, että tavoite on työtyytyväisyys. Saavuttaa huippunsa niiden potentiaali, yhdistää perinteet ja nykyaikaisuus paras rakenteessa. Tarjoamme laajan valikoiman perinteisiä perustutkintoa, teknologinen ja etäisyyden, ja jatko. Akateeminen taso on korkea laatu ja 80% tiedekunnan koostuu opettajien ja lääkärien, moderni laboratorioiden, keskusten ja käytäntö keskusten eri osaamisalueiden ja tieteellistä tutkimusta ja jatkokoulutusta. Sen lisäksi, että tunnustettu opetuksen laatua ja keskittyä käytännön Newton jatkuvasti investoimalla suhde markkinoiden perustamisesta tärkeitä kumppanuuksia tarjota opiskelijoille parhaat mahdollisuudet ja uramahdollisuuksia.

Sijainnit

  • Belo Horizonte

    R. Mal. Foch, 15 - Grajaú, Belo Horizonte - MG, 30431-189, , Belo Horizonte

    Kysymyksiä