Keystone logo
Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)

Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)

Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)

Johdanto

UNISAL on tiedeyhteisössä opettajien, opiskelijoiden ja hallintohenkilöstön, joka edistää huolellisesti, kriittinen ja määrätietoinen kehittäminen ihmisen ja kulttuuriperinnön yhteiskunnan tutkimuksen, opetuksen, korkeampi ja täydennyskoulutus sekä tarjotuista palveluista paikallisille yhteisöille.

Christian inspiraatiota, katolinen luonto ja Salesian identiteetin UNISAL olettaa näkemys maailmasta ja ihmisen juuret ja sopusoinnussa evankeliumin ja perustellun pedagogiikan arvoihin Ennaltaehkäisevä System eli Don Bosco.

Tämä merkitsee erityisesti: sitoutuminen yhtenäisyyttä ja yhteydestä kirkon; päätti vaihtoehto nuorille; akateemisen yhteisön kanssa selkeä Salesiaanikirkko identiteetti; Christian ja Salesian suuntautunut kulttuurihanke ja koulutus- ja sielunhoito lähestymistapaa.

Integrointia, vuoropuhelua uskossa ja syystä jatkuva totuuden etsiminen, etiikka koulutusta, vapauden hengessä rakastunut, keskinäisen kunnioituksen ja ihmisoikeuksien edistäminen luonnehtia ja elävöittää UNISAL keskuksena tiedon, joka antaa maku opiskeluun ja tutkimukseen ja edistää hankinta todellisen elämänviisauden.

Sijainnit

  • São Paulo

    Unidades em Americana, Campinas, Lorena e São Paulo, , São Paulo

    Kysymyksiä