MasterPhDLawMBAHealthcareCoursesOnline
Keystone logo
CETT - Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy Kulinaristiset ja gastronomiset tieteet
CETT - Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy

Kulinaristiset ja gastronomiset tieteet

Barcelona, Espanja

4 Years

Espanja

Täysaikainen

Hakemuksen jättämisen määräaika

Sep 2025

EUR 10 020 / per year

Kampuksella

Johdanto

Monitieteinen kulinaaristen ja gastronomisten tieteiden tutkinto on avain tulevaisuutesi

Kaikkien kokemusten ja tietojen ansiosta, joita sinulla on koko tutkinnon aikana, pystyt ymmärtämään ja näkemään kulinaarisia ja gastronomisia ilmiöitä tieteellisestä, teknologisesta, sosiaalisesta, kulttuurisesta ja yritysjohtamisen näkökulmasta. Tulevaisuutesi alkaa nyt!

Kuvittele, että voisit liittyä uuden sukupolven ammattilaisten joukkoon, joka miettii uudelleen nykyisiä kulinaarisia haasteita . Joan Rocan sanoin: "Tämän tutkinnon syynä on saada meitä paremmin koulutettuja kokkeja, jotka voivat jatkaa tehtyä työtä hankkien uutta tietoa."

Kulinarististen ja gastronomisten tieteiden tutkinnolla sinut tunnustetaan kyvystäsi johtaa ja ohjata elintarviketeollisuuden, yhteisöjen ja kulinaaristen innovaatioiden toimintaa ja prosesseja. Ryhdy muutoksen moottoriksi gastronomian ja kulinaaristen tieteiden alalla!

Miksi opiskella kulinaaristen ja gastronomisten tieteiden tutkintoa?

Kokki Joan Roca teki yhteistyötä tutkinto-opetussuunnitelman suunnittelussa arvostettujen kokkien ja alan johtavien henkilöiden kanssa. Se sisältää myös tietoa kulinaarisesta tosiasiasta , joka on saatu BulliPedian kehitystyöstä, Ferran Adriàn johtamasta projektista elBulliFoundationin puitteissa.

Lue lisää instituution verkkosivuilta

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Opetussuunnitelma

Ohjelman tulos

Ohjelman lukukausimaksu

Uramahdollisuudet

Palvelut

Tietoja koulusta

Kysymyksiä