
Kulinaristiset ja gastronomiset tieteet
Barcelona, Espanja
KESTO
4 Years
KIELET
Espanja
TAHTI
Täysaikainen
HAKEMUKSEN MÄÄRÄAIKA
Hakemuksen jättämisen määräaika
AIKAISIN ALOITUSPÄIVÄ
Sep 2025
LUKUKAUSIMAKSUT
EUR 10 020 / per year
OPISKELUMUOTO
Kampuksella
Johdanto
Monitieteinen kulinaaristen ja gastronomisten tieteiden tutkinto on avain tulevaisuutesi
Kaikkien kokemusten ja tietojen ansiosta, joita sinulla on koko tutkinnon aikana, pystyt ymmärtämään ja näkemään kulinaarisia ja gastronomisia ilmiöitä tieteellisestä, teknologisesta, sosiaalisesta, kulttuurisesta ja yritysjohtamisen näkökulmasta. Tulevaisuutesi alkaa nyt!
Kuvittele, että voisit liittyä uuden sukupolven ammattilaisten joukkoon, joka miettii uudelleen nykyisiä kulinaarisia haasteita . Joan Rocan sanoin: "Tämän tutkinnon syynä on saada meitä paremmin koulutettuja kokkeja, jotka voivat jatkaa tehtyä työtä hankkien uutta tietoa."
Kulinarististen ja gastronomisten tieteiden tutkinnolla sinut tunnustetaan kyvystäsi johtaa ja ohjata elintarviketeollisuuden, yhteisöjen ja kulinaaristen innovaatioiden toimintaa ja prosesseja. Ryhdy muutoksen moottoriksi gastronomian ja kulinaaristen tieteiden alalla!
Miksi opiskella kulinaaristen ja gastronomisten tieteiden tutkintoa?
Kokki Joan Roca teki yhteistyötä tutkinto-opetussuunnitelman suunnittelussa arvostettujen kokkien ja alan johtavien henkilöiden kanssa. Se sisältää myös tietoa kulinaarisesta tosiasiasta , joka on saatu BulliPedian kehitystyöstä, Ferran Adriàn johtamasta projektista elBulliFoundationin puitteissa.
Galleria
Pääsymaksut
Apurahat ja rahoitus
CETT-säätiö, joka on vakaasti sitä mieltä, että koulutus ja tiedon välittäminen ovat perustavanlaatuisia , laajentaa jo vuosittain opiskelijoille tarjoamaansa apuohjelmaa ja sisältää uusia stipendejä tälle kurssille.
Lisäksi CETT antaa mahdollisuuden suorittaa maksu 6, 10 tai 12 kuukaudessa pankkirahoituksella, jolla sovelletaan 5 %:n alennusta lyhennysten määrästä. Ota selvää erikoisehdoista.
Opetussuunnitelma
Matkailun koulutusohjelmassa kehitetään kahden ensimmäisen vuoden aikana kaikille erikoisaloille yhteisiä aineita. Kolmannesta vuodesta alkaen voit ottaa valitsemasi erikoisalan tietyt opintopisteet. Päättääksesi sinun on suoritettava loppututkintoprojektisi.
Ensimmäinen kurssi
- 051101 Ruoanlaiton ja gastronomian historia (6 opintopistettä)
- 051102 Fysiologian ja biokemian periaatteet (6 op)
- 051103 Elintarvikekemia (6 opintopistettä)
- 051104 Matkailu, gastronomia ja viestintä (6 op)
- 051105 Ruoan ja gastronomian antropologia ja psykologia (6 op)
- 051106 Talous- ja taloushallinnon perusteet (6 op)
- 051207 Keittiön tuotantojärjestelmät ja -prosessit (6 op)
- 051208 Kulinaariset tekniikat ja valmisteet (6 op)
- 051209 Ravitsemuksen ja dietetiikan periaatteet (3 op)
- 051210 Soveltava taloustiede ja kestävä kehitys (3 opintopistettä)
- 051211 Kulinaaristen tuotteiden ja prosessien fyysiset ja fysikaalis-kemialliset perusteet (6 op)
Toinen kurssi
- 052109 Taide ja ruoanlaitto (6 opintopistettä)
- 052108 Markkinointi ja myynti (6 opintopistettä)
- 052110 Eläinperäiset tuotteet: jalostetut ja jalostamattomat (6 opintopistettä)
- 052107 Kasviperäiset tuotteet: jalostetut ja jalostamattomat (6 opintopistettä)
- 052111 Välimeren keittiö ja maailman keittiöt (6 opintopistettä)
- 052214 Makea keittiö: tekniikat ja kaavat (6 op)
- 052213 Kulinaaristen viljelykasvien geneettinen kehitys ja parantaminen (3 opintopistettä)
- 052216 Maailman agrosysteemit (3 opintopistettä)
- 052212 Elintarviketurvallisuus ja lainsäädäntö (3 op)
- 052215 Soveltuva tekninen englanti (9 opintopistettä)
- 052300 Aloituskäytännöt (6 op)
Kolmas kurssi
- 053220 Liiketoimintaa ja ympäristöä koskeva lainsäädäntökehys (3 opintopistettä)
- 053219 Ihmisten ja tiimien johtaminen ja kehittäminen (3 op)
- 053223 Juomien valmistus ja maistaminen (6 op)
- 053218 Perinteinen keittiö: paikallisesta kansainväliseen (6 opintopistettä)
- 053224 Kulinaaristen tilojen suunnittelu ja suunnittelu (3 op)
- 053222 Sertifioidut tuotanto- ja laatumerkit (3 krediittiä)
- 053221 Kalastus ja gastronomia (3 opintopistettä)
- 053225 Ruoka ja terveys (3 opintopistettä)
- 053217 Kulinaariset kokeilut (6 opintopistettä)
Neljäs luokka
- 054229 Luova prosessi ja nykyaikainen kulinaarinen teknologia (6 opintopistettä)
- 054230 Sensorinen analyysi (6 opintopistettä)
- 054227 Kulinaarinen ja gastronominen tutkimus (6 opintopistettä)
- 054228 Innovaatiot ja tuotekehitys (6 opintopistettä)
- 054226 Liiketoimintastrategia ja yrittäjyys (6 opintopistettä)
- 054900 Lopullinen tutkintoprojekti (12 opintopistettä)
Ohjelman tulos
Mitä tavoitteita saavutat kulinaaristen ja gastronomisten tieteiden tutkinnolla?
Perustavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, joilla on tarvittavat johtamistaidot vastuullisiin tehtäviin kaupallisissa, kollektiivisissa ja elintarvikealan catering -yrityksissä ja -laitoksissa. Profiilit, jotka osaavat innovoida globalisaation, kestävyyden ja teknologisen kehityksen asettamien haasteiden edessä.
Tarkemmin sanottuna etsimme:
- Kouluta ammattilaisia, joilla on kulinaaristen ja gastronomisten tieteiden tietämys , jonka avulla he voivat ymmärtää ja tarkastella kulinaarisia ja gastronomisia ilmiöitä tieteellisestä, teknologisesta, sosiaalisesta, kulttuurisesta ja liikkeenjohdon näkökulmasta.
- Tarjoa tarvittavat taidot innovoida, suunnitella, tuottaa ja hallinnoida palveluita korkean keittiön, kaupallisen ja yhteisruokailun sekä elintarviketeollisuuden aloilla.
- Toteuttaa tutkimus- ja kehitysprojekteja kulinaaristen ja gastronomisten tieteiden alalla.
- Vahvista opiskelijoille sekä henkilökohtaisia että ammatillisia taitoja.
Mitä taitoja hankit kulinaaristen ja gastronomisten tieteiden tutkinnon avulla?
Tärkeimmät pehmeät ja kovat taidot , joita kehitetään koko tutkinnon aikana, ovat:
- Hanki tieteellisiä menetelmiä kulinaaristen tuotteiden ja prosessien peruskysymyksissä.
- Tunne ruoan koostumus (kemiallinen, fysikaalinen, biologinen), sen muunnelmat ja muutokset.
- Osaa tunnistaa tuotteet (alkuperä, ominaisuudet ja gastronominen kiinnostus).
- Ymmärrä ainesosat , niiden toiminnalliset ominaisuudet, prosessit, tekniikat ja trendit.
- Opi tärkeimpien elintarvikkeiden muunnos- ja valmistusprosessien perusteet.
- Tutki ruuan ja terveyden välisiä suhteita .
- Tunne ruuan aistihavaintoon liittyvät fysiologiset prosessit.
- Työskentele kulinaaristen ja gastronomisten projektien talous- ja rahoitushallinnon parissa kulinaarisissa tiloissa.
- Koulutus kaupallistamiseen ja markkinointiin .
- Omistaa gastronomisen kulttuurin (historiallinen, sosiaalinen, maantieteellinen, antropologinen).
- Kasvata kunnioitusta perinteistä gastronomista kulttuuria kohtaan .
- Hanki globaali näkemys gastronomisesta prosessista.
- Johda ja integroi monialaisia tiimejä .
- Omaa kuluttajaetiikkaa.
Ohjelman lukukausimaksu
Uramahdollisuudet
CETT-UB:ssa sinulla on koko joukko asiantuntija-ammattilaisia, jotka varmistavat ammatillisen urasi siitä hetkestä lähtien, kun tulet osaksi yhteisöämme.
Haluamme, että olet tietoinen ja valmis saavuttamaan itsellesi asettamasi ammatilliset tavoitteet. Tämän motivaation avulla löydät ryhmän ihmisiä, jotka seuraavat sinua prosessin aikana henkilökohtaisesti.
Matkailualan tärkeimpien yritysten * yhteistyön ansiosta pystyt oppimaan ja toteuttamaan hyödyllisimmät työkalut työmarkkinoille pääsyyn ja kehittymiseen.
Tarjoamamme palvelu perustuu kolmeen peruspilariin:
- Ammattimainen ohjaus keskittyy jatkossakin sinuun, tunnistamalla profiilisi vahvuudet, analysoimalla kokemustasi ja aiempaa koulutusta sekä tukemalla kasvun päämotivaatioita.
- Läheinen suhde matkailualan päätoimijoiden kanssa, joka on rakennettu yli 50 vuoden aikana markkinoilla, kouluttaa ammattilaisia, joilla on liike-elämän arvostamia taitoja ja arvoja.
- Suunnittele ja kehitä monenlaisia aktiviteetteja, keskustelutiloja ja työkaluja, jotka annamme sinun käyttöön ja joiden avulla voit kohdata kaikki haasteet, joita kohtaat koko urasi aikana.
Tällä tavoin kutsumme sinut osallistumaan odotuksiesi mukaiseen dynaamiseen prosessiin, joka sisältää seuraavat vaiheet:
Ammatillisten virstanpylväiden määrittäminen
- Syvä analyysi tuloprofiilistasi.
- Realististen tavoitteiden asettaminen ja tiekartan seuraaminen.
- Neuvontaa henkilökohtaisen urasuunnitelmasi suunnittelussa ja kehittämisessä.
Työmarkkinasuhteiden tärkeimpien työkalujen suunnittelu ja kehittäminen
- Ansioluetteloiden ja saatekirjeiden tarkistus ja korjaus, ammatillisen tavoitteen mukauttaminen markkinoiden vaatimuksiin.
- Suosituskirje. Opiskelijat, jotka ovat valintaprosessissa, voivat luottaa CETT-UB-referensseihin.
- Pääsy tärkeimpiin tutkimuskanaviin sekä pääsy harjoittelu- ja työmahdollisuuksiin.
- Tarjousten ja itseehdokkaiden hallinta. Autamme sinua tekemään profiilistasi näkyvämmän yrityksille ja päänmetsästäjille ja tarjoamaan sinulle referenssejä ehdokkuuttasi varten.
- Ehdokkaiden seuranta. Autamme sinua tietämään, missä valintaprosessisi on.
Henkilökohtainen koulutus
- Ohjeita ammatillisten mahdollisuuksien etsimiseen.
- Työhaastattelujen simulointi ja palaute parannettavista näkökohdista.
- Osaamishaastattelut ja mentorointi niille profiileille, joilla on vaikeuksia seurata työnhakuprosessia ja/tai syrjäytyä.
- Esitysten valmistelu, jotta tiedät omakohtaisesti yritysten tarpeet, jotta voit analysoida lyhyen ja keskipitkän aikavälin yhteyksiä organisaatioon ja vaihtaa ajatuksia referenssiammattilaisten kanssa
Verkostoituminen ja toimintojen dynaaminen
- Yritysesittelyt koulutusjaksosi aikana
- Mestarikurssit, joiden tarkoituksena on oppia strategisista sektoreista
- Yritysdynamiikkaa ja haasteita sisällytettynä harjoituksiin
- Markkinapaikat sekä henkilökohtaiset ja virtuaaliset työmarkkinamessut, joissa yli sata yritystä osallistuu vuosittain kampuksella henkilökohtaiseen osaajien rekrytointiin.
Ainutlaatuinen pääsy työvoimakeskukseen
- Yli 900 harjoittelumahdollisuuden hallinnointi vuosittain
- Yli 1500 työmahdollisuuden hallinta vuosittain
- Lähetettyjen hakemusten seuranta
- Henkilökohtaisten opetussuunnitelmamallien ja saatekirjeiden mukauttaminen