Gastronomian tutkinto
Universidad CEU - Cardenal Herrera
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Valencia, Espanja
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
4 vuotta
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
EUR 12 670 / per year
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
Johdanto
Gastronomian ja kulinaarisen hallinnan yliopistokeskus (Gasma) on yliopiston koulutus-, tutkimus- ja innovaatiokeskus, jonka tavoitteena on kehittää gastronomia -alaa ainutlaatuisella lähestymistavalla. Gasma avaa ovensa syyskuussa 2014 Espanjan ensimmäisenä oppilaitoksena, joka yhdistää gastronomian ja kulinaarisen hallinnan.
Gasman kampuksella on dynaaminen kansainvälinen näkymä ja se haluaa edistää gastronomista ympäristöä, jota eivät rajoita luokkahuoneen fyysiset rajat. Kampuksella otetaan vastaan hakijoita ulkomailta ja kannustetaan opiskelijoita harjoittelemaan kansainvälisissä yrityksissä. Englannin kieli on olennainen osa tutkinnon suorittamista.
Gasmalla on akateeminen tuki CEU-Cardenal Herrera -yliopistolle, joka on yli 40 vuoden kokemus ja jolla on useita kampuksia koko Comunidad Valencianan alueella.
Gastronomian kandidaatin tutkinto on tulos syvällisestä sosiaalisesta, kulttuurisesta ja liike-elämän tutkimuksesta kulinaarisen käytännön nykytilanteesta ja siitä, miten se on kehittynyt sekä gastronomisesti että kaupallisesti. Tutkimuksen tärkeimmät johtopäätökset olivat seuraavat:
- Gastronomia -alan ammattipätevyyden vaatimus on kasvussa. Tämä ammattimainen lähestymistapa tarkoittaa, että koulutusta tarvitaan nyt useilla asiaan liittyvillä teknisillä aloilla.
- Nykyään gastronomiaa on tarkasteltava näkökulmasta, joka ylittää ruoanvalmistuksen käytännön. Tämä tarkoittaa, että nyt tarvitaan sopivia oppimisympäristöjä, joissa voidaan yhdistää menestyksekkäästi gastronomia ja liiketoiminta, ruoanlaitto ja sijoitetun pääoman tuotto.
- Gastronomian kehittyminen on johtanut joukkoon tieteellisiä ja teknisiä kysymyksiä, joilla vain muutama vuosi sitten ei ollut mitään tekemistä ruoanlaiton kanssa. Meidän on laajennettava tulevien ammattilaisten koulutushorisontteja, jotta voimme varustaa heidät työkaluilla ja tietämyksellä, joita he tarvitsevat T & K+i: n sisällyttämiseksi gastronomian yhtälöön kilpailutekijänä heidän käytännössä.
Opetussuunnitelma
Gastronomian tutkinto pyrkii varustamaan opiskelijat tiedoilla, taidoilla ja kyvyillä, joiden avulla he voivat saavuttaa huippuosaamisen gastronomiassa yhdistettynä kulinaariseen hallintaan.
- Gastronomia. Elintarviketta ja kulinaarisia tekniikoita koskevan tietämyksen siirtäminen, elintarvikkeiden ja juomien luonteen, alkuperän ja jäljitettävyyden sekä niiden prosesseja ohjaavien periaatteiden perusteellinen tarkastelu. Opiskelijoiden kouluttaminen raaka-aineiden laadun ja turvallisuuden, ruoan valmistuksen ja varastoinnin, kulinaaristen tekniikoiden ja prosessien sekä terveellisen ruokavalion aloilla.
- Liiketoiminnan johtaminen. Käytännöllinen, sovellettu lähestymistapa vieraanvaraisuusliiketoimintaan, jonka tavoitteena on varustaa opiskelijat työkaluilla, joita he tarvitsevat vakaiden liiketoimintaprojektien perustamiseen ja taloudellisen elinkelpoisuutensa suojaamiseen. Opiskelijat saavat tietoa markkinoista ja niiden toiminnasta. Kurssi sisältää muita aiheita, jotka soveltavat yrityksen menestyksekkääseen johtamiseen tarvittavaa kirjanpito- ja taloustietoa.
- Kielet. Tämän alan kasvu kansainvälisillä markkinoilla ja houkuttelevat näkymät yritysprojektien viemiseksi kansainväliselle tasolle saavat meidät painottamaan voimakkaasti englantia jokapäiväisenä työkielenä opiskelijoillemme, joilla on mahdollisuus harjoitella kielitaitoaan seminaareissa, ohjatussa työssä, bibliografisissa hauissa jne. Useita erityisiä luokkia ja aktiviteetteja toteutetaan myös englanniksi.
- Tämä tutkinto sisältää aiheita, jotka liittyvät luovuuteen, muotoiluun ja taiteellisiin suuntauksiin. Nämä perustiedot antavat opiskelijoille mahdollisuuden osallistua aktiivisesti sisustusten sisustamiseen ja järjestämiseen liittyviin projekteihin sekä kehittää omaa erottuvaa ilmettään elintarvikkeiden esittelyn ja sisustuksen suhteen.
Ohjelman tulos
Tavoitteenamme on kouluttaa kulinaarisiin tekniikoihin erikoistuneita ammattilaisia, jotka ovat myös hyvin päteviä johtamaan vieraanvaraisuuslaitosta joko tässä maassa tai ulkomailla. Kyse ei ole vain siitä, että tuleville kokkeille tarjotaan monipuolista koulutusta, vaan tavoitteenamme on rikastuttaa ja kehittää heidän ammattitaitoaan ja antaa heille mahdollisuus suunnitella ja johtaa gastronomialiiketoimintaa koko vieraanvaraisuusalueella. Koulutamme opiskelijoitamme saavuttamaan korkeimman tason ja tuotamme ammattilaisia, jotka osaavat kehittää liiketoimintasuunnitelmia ja ottaa käyttöön prosesseja oikeanlaisen palvelun tarjoamiseksi kohdeasiakkailleen.