Keystone logo
Cipriani College Of Labour & Co-Operative Studies BA TYÖTUTKIMUKSISSA JA TEOLLISUUSSUHTEISSA
Cipriani College Of Labour & Co-Operative Studies

BA TYÖTUTKIMUKSISSA JA TEOLLISUUSSUHTEISSA

Valsayn South, Trinidad ja Tobago

0 Years

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Labor Studies käsittelee akateemisen kehityksen ja koulutuksen tarvetta johtajatasolla. Lisäksi se pyrkii tarjoamaan opiskelijoille nykyaikaista tietoa sekä työ- ja työmarkkinasuhteiden alalla.

Ohjelma painottaa erityisesti kriittisten, analyyttisten ja organisatoristen taitojen kehittämistä, joita tarvitaan työ- ja työsuhteiden hallintaan. Siinä käsitellään myös ammattiliittojen hallintoa ja tutkitaan sukupuolisuhteita työpaikoilla, taloutta ja yhteiskunnan voimakkaita instituutioita.

Tämän tieteenalan tutkinnot antavat ammattilaisille ja harjoittajille mahdollisuuden hakea työsuhde-, työvoima-, työvoima-, taloustiede- ja henkilöstöhallinnon tehtäviin.

Opit:

Teollisuuden välimiesmenettely, sovittelu ja työehtosopimusneuvottelut

Työllistämislaki

Naiset työpaikalla

Valituksen käsittely

Työoikeuden periaatteet

Kollektiivinen neuvottelu

Ohjelman tavoitteena on vastata korkealaatuisen akateemisen ja käytännön koulutuksen tarpeisiin ammattilaisille ja ammattilaisille seuraavilla aloilla: työmarkkinasuhteet, ammattiyhdistysten johtajuus ja hallinto, työ- ja työvoimatalous, työsuojelutarkastus.

Lisäksi hyvien työsuhdekäytäntöjen periaatteiden ja ILO: n painopisteenä sosiaalisen suojelun ja ihmisarvoisen työn edistämisessä ohjelman tavoitteena on parantaa julkisen ja yksityisen sektorin, kansalaisjärjestöjen ja työntekijäjärjestöjen yleistä hallintoa, valvontaa ja henkilöstöhallintoa. .

Taiteiden kandidaatin tutkinto kohdistuu seuraaviin: nykyiset ja tulevat työnjohtajat, yleinen ammattiliiton jäsenyys, IR-konsultointihenkilöt, HR-ammattilaiset, ammattiliittoon kuulumattomat työntekijät sekä erilaiset johto-, valvonta- ja hallintovirkamiehet.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • Liiketalouden kandidaatti - Henkilöstöhallinnon koulutus
  • Greenville, Yhdysvallat
 • BA palkitsee liikkeenjohdon (henkilöstöhallinto)
  • Dubai, Arabiemiirikunnat
 • BA (Hons) Business Management (Human Resource Management)
  • Athens, Kreikka
  • Glyfada, Kreikka
  • + 1 lisää