Keystone logo
CIS University Endicott International

CIS University Endicott International

CIS University Endicott International

Johdanto

CIS University, amerikkalainen yliopisto Madridissa, perustettiin vuonna 1981. Se sijaitsee aivan Madridin sydämessä yhdessä kaupungin kauneimmista osista. Rakennuksemme on helposti saavutettavissa ja erittäin turvallisella alueella. Olemme erittäin ylpeitä voidessamme tarjota opiskelijoille amerikkalaista korkeakoulutusta, jolle on ominaista erityisesti käytännön metodologinen lähestymistapa.

CIS-yliopisto on harvinaisen tiukka oppimisyhteisö, jota usein kuvataan "kuin iso perhe". Ylläpitäjät ja professorit tekevät kaikkensa varmistaakseen, että opiskelijamme viihtyvät, kun opastamme heitä läpi, mikä tulee lopulta olemaan yksi heidän elämänsä suurimmista tapahtumista erittäin kansainvälisessä ympäristössä – monissa tapauksissa vieraassa maassa. Jokainen CIS-yliopiston henkilökuntamme ja tiedekuntamme on asunut tai opiskellut ulkomailla, joten ymmärrämme ei-espanjalaisten opiskelijoiden tarpeet, jotka tekevät Madridista väliaikaisen kodin, sekä espanjalaisten opiskelijoiden tarpeet, jotka lopulta suorittavat kandidaatin tutkinnon. tutkinto muualla.

American Systemin edut

Amerikkalainen korkeakoulujärjestelmä on otettu käyttöön ympäri maailmaa joidenkin planeetan parhaiden ja menestyneimpien mallien avulla.

American Systemin tärkeimmät edut ovat seuraavat:

 • Pienempi akateemisen epäonnistumisen riski. Koska nuoret harvoin tietävät 100-prosenttisella varmuudella, mitä he haluavat tehdä kymmenen vuoden kuluttua, opiskelijoiden ei tarvitse olla lukittuina opiskelualueille, joissain tapauksissa jo lukion toisena vuonna. Opiskelijoiden ei edes tarvitse tehdä lopullista valintaa yliopiston alussa. Opiskelijoita rohkaistaan valitsemaan koulutusalan tai pääaineen, mutta ei missään nimessä rangaistavaa, jos he muuttavat mielensä opintojensa kahden ensimmäisen vuoden aikana, jotka liittyvät enimmäkseen yleissivistävään koulutukseen, joka on lähes yleispätevä kaikissa koulutusohjelmissa. Vuoteen kolmanteen mennessä opiskelijoiden on päätettävä, mutta sitten taas kolmannen vuoden opiskelijat ovat yleensä paremmassa asemassa tehdä tällainen päätös.
 • Koulutusohjelmien vaihtaminen on erittäin helppoa, koska CIS-yliopiston kaikilla pääaineilla vaadittavat yleiskurssit pysyvät yhtenäisinä riippumatta siitä, opiskeleepa opiskelija liiketaloutta vai journalismia. Samoin jos opiskelija siirtyy liiketoiminnasta journalismiin, liiketalouden kurssit täyttävät yleisen työselostuksen vapaat valinnaiset. Tämä on todellakin maailman joustavin järjestelmä, ja uskomme, että nuoret opiskelijat tarvitsevat aikaa ja vapautta selvittääkseen, keitä he ovat, sen sijaan, että he olisivat akateemisesti lukittuina johonkin, jota he voisivat jonain päivänä katua ja katua.
 • Luottojärjestelmä on yhtenäinen amerikkalaisten korkeakoulujen ja yliopistojen keskuudessa ympäri maailmaa, joten siirtäminen on myös suhteellisen helppoa.
 • Opiskelijat järjestävät ja suunnittelevat kurssiaikataulunsa kokeneiden dekaanidemme valvonnassa ja ohjauksessa.
 • Se perustuu enemmän käsitteiden käytännön soveltamiseen kuin teoriaan. Uskomme syvästi, että opiskelijat oppivat paremmin tekemällä itse opiskelua kuin yrittämällä yksinkertaisesti muistaa tietoja. Tiedot ovat tärkeitä, mutta niitä pitää ajatella vähemmän abstraktilla tavalla, jotta varmistetaan, että tiedot todella opitaan.
 • Tehtäviä on viikoittain, joten opiskelu tapahtuu päivittäin, toisin kuin lukukauden lopussa ahtautuminen tenteihin. Sellainen opiskelutaitojen kehittäminen muodostuu elinikäiseksi voimavaraksi.
 • Jatkuva arviointi suosii johdonmukaisuutta ja kannustaa opiskelijoita tekemään parhaansa, vaikka he suoriutuisivat odotettua huonommin kokeessa tai projektissa, koska heillä on monia mahdollisuuksia osoittaa tietonsa ja kykynsä.
 • Opiskelijoita motivoivat monet lyhyen tähtäimen tavoitteet sekä pitkälti vastuu opiskeluaikataulustaan ja työmäärästään.

Akateeminen kumppani: Endicott College

Vuodesta 1995 lähtien CIS University on tehnyt tiivistä yhteistyötä akateemisen kumppanimme Endicott Collegen kanssa Bostonissa (MA). Kumppanuus, jonka avulla CIS-yliopistoon ilmoittautuneet opiskelijat voivat saada Endicott Collegen opintopisteitä.

Kahden ensimmäisen vuoden CIS-yliopistossa suoritettuaan opiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa kaksi viimeistä vuotta meillä tai hakea siirtoa Endicott Collegeen (sisarkampuksellemme) tai mihin tahansa amerikkalaiseen yliopistoon maailmassa.

Akkreditointi

Vuonna 1995 CIS University ja Endicott College solmivat liittymissopimuksen, jonka mukaan CIS-yliopiston opiskelijat saavat Endicott Collegen opintopisteitä, jotka voidaan siirtää mihin tahansa yhdysvaltalaiseen korkeakouluun tai yliopistoon.

Endicott College (Massachusetts, USA) on New England Commission on Higher Education (NECHE) akkreditoima.

Madridin yhteisö on hyväksynyt CIS-yliopiston ulkomaiseksi yliopistoksi Espanjassa (BOCM numero 81, 6. huhtikuuta 1998 ja BOCM numero 134, 7. kesäkuuta 2019).

Tilastot

 • Oppilaat per luokka: 15,4
 • 15 opiskelija/opettaja -suhde
 • Harjoittelut ovat 100 % opiskelijoistamme suorittamia
 • Yli 600 tuntia pakollista harjoittelua
 • Kansainvälisiä opiskelijoita yli 35 maasta
 • 95 % työllistymisaste
 • 60% kansainvälisestä tiedekunnasta
 • 100% englanniksi

  Pääsymaksut

  Pääsyvaatimukset

  • Täytä hakulomake verkossa.
  • Opintosuoritusote: Tiedosto, joka sisältää arvosanat viimeiseltä neljältä vuodeltasi.
  • Suosituskirje korkeakoulultasi/lukioltasi.
  • Valokopio henkilöllisyystodistuksesta (DNI) tai passista.
  • Essee Henkilökohtainen lausunto: Englanninkielinen 500–650 sanan kirjoitus, joka selittää, miksi uskot olevasi hyvä ehdokas.
  • Pääsymaksun maksaminen verkossa.

  Henkilökohtaiset haastattelut ja pääsykokeet

  Haastattelusi avulla voit tavata hakukomitean jäsenen ja opiskelijadekaanin, jotta voimme oppia lisää kiinnostuksen kohteistasi, motivaatioistasi ja koulun ulkopuolisista taidoistasi. Tavoitteenamme haastatteluissa on tehdä reflektoivia arvioita, jotka kunnioittavat jokaista opiskelijaa.

  CIS-yliopiston pääsykokeet koostuvat kahdesta osasta:

  Osa 1: Englannin koe. Englannin tentti koostuu suullisesta kokeesta yliopiston opettajan kanssa ja kirjallisesta kokeesta (kielioppi, sanasto ja kehitys). Se on eliminoiva testi.

  Osa 2: Matematiikan koe. Sinulla on 21 testityyppistä harjoitusta. Matematiikan koe ei ole eliminoiva. Se auttaa meitä arvioimaan tasosi ja sisällyttämään sinut sopivaan aineeseen, jos aloitat opinnot CIS-yliopistossa.

  Opiskelijat, jotka eivät asu Madridissa eivätkä voi suorittaa kokeita henkilökohtaisesti, voivat suorittaa ne etänä.

  Sisäänpääsy ja kurssiaikataulu

  Kun valintalautakunta on arvioinut hakemuksesi, saat hyväksymiskirjeen, jos olet onnistunut.

  Kun olet ilmoittautunut, voit tavata opiskelijadekaanin valitaksesi kurssit ja suunnitellaksesi ensimmäistä lukuvuotesi.

  Apurahat ja rahoitus

  CIS-yliopistossa panostamme vahvasti tulevaisuuteen. Tiedämme, että jokaisen oppilaan tarina on erilainen, ja juuri siksi olemme aina pyrkineet tekemään koulustamme mahdollisimman esteettömän stipendeillä, jotka on suunniteltu auttamaan perheitä ja tarjoamaan mahdollisuuksia useammalle opiskelijalle.

  Tämä hakuprosessi on erittäin kilpailukykyinen, koska saamme monia pyyntöjä erittäin päteviltä opiskelijoilta. Siksi hakemukset on jätettävä mahdollisimman aikaisin.

  CIS-yliopistossa korkeakoulututkinnon aloittavat opiskelijat (uudet opiskelijat) voivat hakea stipendejä saatuaan hakukirjeen Hakijaosastolta. Jos stipendihakemus hyväksytään, mahdollisilla opiskelijoilla on enintään 10 päivää aikaa suorittaa virallinen rekisteröinti CIS-yliopistossa.

  Apurahakomitea käsittelee ja tarkastaa vain täysin täytetyt hakemukset. Hakemuksia käsitellään ympäri vuoden ja ne käsitellään vastaanottojärjestyksessä.

  yleiset vaatimukset

  • Hakijoiden on hyväksyttävä opiskelija.
  • Lähetä pyydetyt asiakirjat:
   • Täysin täytetty stipendin hakulomake.
   • Essee, joka selittää stipendihakemuksen taustalla olevat syyt.
   • Ole kokopäiväinen opiskelija (syksy ja kevät).
   • Täytä pyydetyn stipendin vaatimukset.
   • Ei saa olla minkään muun samaan tarkoitukseen tarkoitetun tuen saaja.

  Apurahojen tyypit

  Työstipendi

  Tämä stipendi on tarkoitettu perustutkinto-opiskelijoille, jotka haluavat tehdä yhteistyötä yliopiston eri osastojen kanssa. Se on loistava tilaisuus yhdistää yliopisto-opinnot ensimmäisiin askeleihisi työelämässä.

  Ollaksesi oikeutettu tähän stipendiin, sinun on oltava CIS-yliopiston opiskelija tai oltava suorittanut pääsyprosessin ja hyväksytty.

  Työstipendin määrä on rajoitettu siihen määrään, kuinka monta työpaikkaa yliopistossa on täytettävä.

  Kun stipendi on myönnetty, opiskelijalle ilmoitetaan tehtävästä työstä sekä tarvittavasta työtunnista.

  • Enimmäisstipendi: 2 400 € per lukuvuosi
   • Apurahan kokonaismäärä diskontataan suhteellisesti jokaisesta lukukaudesta.
   • Vähimmäiskeskiarvo (GPA) 2,4 (tai vastaava).

  Akateeminen stipendi

  CIS-yliopistossa palkitsemme opiskelijoiden ponnistelut ja omistautumisen. Akateeminen stipendi on tarkoitettu perustutkinto-opiskelijoille, joilla on hyvä akateeminen tulos. Lisäksi tämän stipendin saaneilla opiskelijoilla on mahdollisuus olla osa sosiaalisia projektejamme. Pyydämme sinua tekemään vapaaehtoistyötä ja tarvittaessa yhteistyötä Kansainvälisen tutkimussäätiön, Cruzada por los Niñosin kansalaisjärjestön ja Robert F. Kennedy Foundationin (CIS University Corporate Social Responsibility) järjestämissä toimissa ja tapahtumissa.

  Ollaksesi oikeutettu tähän stipendiin, sinun on oltava CIS-yliopiston opiskelija tai oltava suorittanut pääsyprosessin ja hyväksytty.

  • Enimmäisstipendi: 6 000 € per lukuvuosi
   • Apurahan kokonaismäärä diskontataan suhteellisesti jokaisesta lukukaudesta.
   • Vähimmäiskeskiarvo (GPA) 2,8 (tai vastaava).

  Presidentin stipendi

  CIS-yliopistossa palkitsemme huippuosaamisen ja omistautumisen. Presidentin stipendi on tarkoitettu perustutkinto-opiskelijoille, joilla on poikkeuksellinen akateeminen ennätys ja jotka ovat kiinnostuneita akateemisten yhteiskunnallisten alojen, yrittäjyyden ja innovaatioiden ulkopuolella. Lisäksi tämän stipendin saaneilla opiskelijoilla on mahdollisuus olla osa sosiaalisia projektejamme. Pyydämme sinua tekemään vapaaehtoistyötä ja tarvittaessa yhteistyötä Kansainvälisen tutkimussäätiön, Cruzada por los Niñosin kansalaisjärjestön ja Robert F. Kennedy Foundationin (CIS University Corporate Social Responsibility) järjestämissä toimissa ja tapahtumissa.

  Ollaksesi oikeutettu tähän stipendiin, sinun on oltava CIS-yliopiston opiskelija tai oltava suorittanut pääsyprosessin ja hyväksytty.

  • Enimmäisstipendi: 9 100 € per lukuvuosi
   • Apurahan kokonaismäärä diskontataan suhteellisesti jokaisesta lukukaudesta.
   • Vähimmäiskeskiarvo (GPA) 3,8 (tai vastaava).

  Elite Talent -stipendi

  CIS-yliopistossa tuemme korkealla kilpailutasolla urheilua harrastavien nuorten lahjakkuutta ja omistautumista. Elite Talent -stipendi on tarkoitettu korkean suorituskyvyn, akkreditoiduille urheilijoille, joilla on hyvä akateeminen tulos.

  Ollaksesi oikeutettu tähän stipendiin, sinun on oltava CIS-yliopiston opiskelija tai oltava suorittanut pääsyprosessin ja hyväksytty.

  • Enimmäisstipendi: 9 100 € per lukuvuosi
   • Apurahan kokonaismäärä diskontataan suhteellisesti jokaisesta lukukaudesta.
   • Vähimmäiskeskiarvo (GPA) 3,5 (tai vastaava).
   • Lähetä High-Performance Sports Program -todistus (paitsi Elite Soccer University -ohjelman opiskelijat).

  Sijainnit

  • Community of Madrid

   Calle de Velázquez,140, 28006, Community of Madrid

  • Beverly

   Hale Street 376, 01915, Beverly

  Kysymyksiä