Keystone logo
Clarkson University Graduate School

Clarkson University Graduate School

Clarkson University Graduate School

Johdanto

Clarkson jatko-ohjelmat kerääntyvät jo kiireiseen elämääsi.

Saamme, että opiskelijamme elävät erittäin kiinnostavaa elämää. He ovat viime aikojen tutkinnon suorittaneita, jotka etsivät tuota kilpailuetua. He ovat vanhempia. He ovat tulevia lääkäreitä ja opettajia. He ovat yrittäjiä, keksijöitä ja keksijöitä. He ovat kokopäiväisiä työntekijöitä Fortune 500 -yrityksissä. He ovat vapaaehtoisia yhteisöissään.

Siksi olemme luoneet joustavia vaihtoehtoja, jotka sopivat elämäntyyliisi. Verkossa, paikan päällä yhdessä neljästä sijainnistamme New Yorkin osavaltiossa tai hybridi (yhdistelmä online-ja paikan päällä) -vaihtoehtoja antaa sinun suorittaa kursseja sinulle sopivassa tilassa. Osa- ja kokopäiväiset mahdollisuudet antavat sinun suorittaa ohjelmasi omalla ajallasi.

Ja mikä parasta? Saat korkealaatuista, akkreditoitua koulutusta, joka johtaa tulevaisuuden menestykseen omalla alalla, opettaa tiedekunnan asiantuntijoita pienessä luokassa.

Tietoja tutkijakoulusta

Clarksonissa innovaatio on vaikutusta. Opiskelijat, jotka valitsevat Clarksonin jatko- ja ammatillisille ohjelmille, tulevat tänne tarkoituksena: parantaa tietämystä, tutkia yhteiskuntaa edistäviä ideoita ja rakentaa mielekästä uraa. Maailman kannalta tärkeän opetussuunnitelman ja sitoutumisen avulla teollisuuden, liiketoiminnan ja koulutuksen johtajiin olet valmis ymmärtämään monimutkaisia järjestelmiä, luomaan yhteyksiä ihmisten ja alojen välillä ja löytämään luovia ratkaisuja joihinkin tämän päivän haasteellisimpiin haasteisiin. Syventät tietopohjaasi nopeuttaaksesi ideoitasi hienoiksi tuotteiksi ja johtavaksi organisaatioiksi, joilla on vaikutusta.

Yhteydet tekevät eron. Clarkson-alumniverkosto on yli 40 000 ihmistä ja täynnä johtajia, jotka inspiroivat vaikuttavia organisaatioita, tuottavat ideoita, jotka muuttavat ihmisten elämäntapaa ja ovat mielenkiintoisia nykyisen opiskelijayhteisön kanssa. Dekaanimme ja tiedekuntamme kuulevat säännöllisesti omia neuvoa-antavia toimikuntiaan, jotka koostuvat toimialan johtajista, alumnitoimittajista, tutkimuskumppaneista, ajatuspankkikonsortion jäsenistä ja akateemisten edustajien edustajista. Opiskelijana voit osallistua Clarksonin Alumni Association -ohjelmiin ja käyttää urakeskuksen palveluitamme edistääksesi ammatillista kehitystäsi.

Tiukka ja henkilökohtainen. Clarksonin tiedekunta tuo Fulbrightista ja Kansallisen tiedesäätiön tutkijoista erittäin päteviin työskenteleviin ammattilaisiin ja tutkijoihin, jotka tekevät yhteistyötä alan ajatusjohtajien kanssa, Clarksonin tiedekunta tuo omat kokemuksensa ja verkkonsa opettamistaan ja neuvontaan. Ne voivat liittyä luokkahuoneen ulkopuolisen elämän vaatimuksiin riippumatta siitä, oletko työssäkäyvä vanhempi, urakehittäjä vai vapaaehtoistyöntekijä. Opit tuntemaan tiedekunnan henkilökohtaisesti, koska luokkakoko on tarkoituksella pieni kaikissa oppimismuodoissa: paikan päällä, verkossa, kokopäiväisesti ja osa-aikaisesti.

Sen väärti. Clarksonin koulutuksellinen lähestymistapa tuottaa tuloksia. Brookings Institutionin mukaan Clarkson-tutkinto kasvattaa tutkinnon suorittaneiden ansioita yli 40 prosentilla. PayScale Inc. sijoittaa Clarksonin parhaiden maisterin tutkinnon myöntävien 12 parhaan ohjelman joukkoon palkkapotentiaalin perusteella. Ja joka viides Clarkson-alumni on jo toimitusjohtaja, yrityksen omistaja tai johtotehtävissä.

133608_54e5d044495baa14f6da8c7dda2f30771139d9e34e507441702c7ad69744c7_1280.jpg

huomionosoituksia

 • 95% koulutusohjelman suorittaneista suoritetaan 3 kuukauden kuluttua valmistumisesta
 • Yli 90% MBA-tutkinnon suorittaneista suorittaa 3 kuukautta valmistumisen jälkeen
 • Top 20 toimitusketjun hallintaohjelma, USA: n uutiset ja maailmanraportti, Amerikan parhaat korkeakoulut 2016
 • Parhaat veteraanien korkeakoulut, USA: n uutiset ja maailmanraportti, Amerikan parhaat korkeakoulut 2016 .
 • Online-MBA-ohjelma sijoittui maan 40 parhaan joukkoon, US News & World Report 2015 .
 • 50 suosituinta Amerikan yrittäjyysyliopistoa, Forbes
 • Parhaat tutkinnon suorittaneet online-ohjelmat, USA: n uutiset ja maailmanraportti, parhaat verkko-ohjelmat

Tutkijakoulun tehtävä

Yhdessä Clarkson University Mission -opettajan kanssa, tutkijakoulu on kokonaan omistautunut tutkinnon suorittaneiden tutkijoiden ja tutkijoiden yhteisömme menestymiselle. Olemme sitoutuneet huippuosaamiseen jatko-kokemuksen avainulottuvuuksissa:

 • Lahjakkaiden, monimuotoisten ja motivoituneiden opiskelijoiden houkutteleminen, rekrytointi ja pitäminen yllä
 • Tarjoamme opiskelijoille ja tiedekunnille laadukasta ja koordinoitua palvelua
 • Edistetään teollisuuden ja akateemisen kumppanuutta tukemaan tutkimusaloitteiden ja uramahdollisuuksien kasvua
 • Ollessaan keskeinen resurssi kaikille tutkinnon suorittaneille

Tutkijakoulun visio

Olla maailmanluokan tutkijoiden rekrytoinnin, koulutuksen, tutkimuksen ja palvelun keskus.

Clarksonin missio, visio ja arvot

Clarkson-yliopiston akateemiset ohjelmat ja koulutuskokemus kattavat rajat ja vaihtelevat suuresti sisällöltään. Laitoksen koulutus- ja toimintaprosessien ytimessä ovat perustavoitteet ja arvot, jotka määrittelevät yhteisen kokemuksen, joka muodostaa jokaisen Clarkson-opiskelijan kasvun. Yliopisto on ilmaissut tehtävänsä, näkemyksensä ja arvonsa ja käyttää strategisen suunnitteluprosessinsa avulla näitä tarkoitukseen ja identiteettiin liittyviä lausuntoja arvioidakseen ja vakuuttaakseen Clarksonin jatkuvan suunnan ja kehityksen huippuosaamiseen.

Kampuksemme

Clarkson koostuu kolmesta fyysisestä kampuksen sijainnista New Yorkin osavaltiossa.

Potsdam - Pääkampuksellamme on 640 metsäistä ja ranta-eekkeriä, ja siellä asuvat kaikki perustutkinto-ohjelmat, monet maisteri- ja tohtorintutkinnot. ohjelmia sekä tutkimuskeskuksia, urheilutilat ja residenssit lähes 4000 opiskelijalle.

Schenectady - Schenectadyn sydämessä pääkaupunkiseudun kampuksellamme (CRC) on koti useille jatko- ja ammatillisille opinto-ohjelmille, K-12 -tutkimusohjelmille ja monikäyttölaitokselle.

Majakka - Hudson-joen rannoilla on Clarksonin jokien ja jokisuistojen Beacon-instituutti, joka toimii kotona jatko-ohjelmille, uraauurtavalle vesitutkimukselle ja K-12-tukiohjelmille.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

 • Potsdam

  8 Clarkson Ave., 13699, Potsdam

 • Schenectady

  80 Nott Terrace, 12308, Schenectady

  • Beacon

   199 Main St., 12508, Beacon

   Kysymyksiä