Keystone logo
College of Coastal Georgia

College of Coastal Georgia

College of Coastal Georgia

Johdanto

Sijaitsee Kaakkois-Atlantin rannikolla Brunswick välissä Savannah ja Jacksonville, Floridassa, College of Coastal Georgia on perustutkintoa college yliopiston System of Georgia. The College tarjoaa edullisen ja vuorovaikutteinen koulutus luonnon kauneutta ja runsas auringonpaiste Georgian Golden Isles, alue tunnettu maailmanluokan golfkentät ja lomakohteet sekä hämmästyttävä moninaisuus merenkulun elinympäristöjen, villieläinten ja merenelävät.

Opiskelija löytää kaikilla tasoilla: johtotehtävissä kaikilla osa kampuksen elämään; paikkakunnan sitoutuminen palvelemalla-oppimisen, käytännön soveltamisesta luokkahuoneessa materiaalia, hengessä vapaaehtoistyön ja sitoutuminen positiivisten muutosten; in arvosanoin ohjelmissa, harjoittelupaikkoja, apurahoja ja stipendejä, jotka edistävät luontaista uteliaisuutta; ja kampuksella työllistymismahdollisuuksia ja apurahojen paitsi edistää college edullisuus, mutta myös kannustaa akateemista, urheilullinen, ja toiminta ohjelmaan osallistuminen.

Poliisiakatemian Office of Virkistys ja hyvinvointi tukee opiskelijan toimintaa, joka hyödyntää poliisiakatemian läheisyys kaksi suurta rantoja nopeasti ratsastaa yli Causeway joko St. Simons Island tai Jekyll Island. Siirtyy Jekyll Island myönnetään fulltime opiskelijoita, joka tarjoaa pääsyn kaikkiin mukavuudet valtion merenranta leikkipaikka. Off-kampus seikkailu retkiä St. Simons Island kuuluu stand-up mela lennolle ja melonta. Opiskelija voi ottaa vettä sekä vaeltaa rannoilla ja polkuja alueellisten ekosysteemien kenttä-opiskelu on rannikon ympäristössä, joka on elävä laboratorio ja yksi ensimmäisistä nimetty suojattu kosteikkojen kansakunta.

The College tarjoaa ylioppilastutkinnon astetta American Studies, Biological Sciences, Business Administration, Education, Health Informatics, matematiikka, Hoitotyö (BSN), Psychology, julkisten asioiden ja lisänneet määrin Monitieteisen Studies. Kautta aktiiviset harjoittelupaikkoja ja palvelu-oppimisen, opiskelijat joukkue yhteistyökumppaneita, kuten Georgia Department of Natural Resources, Jekyll Island viranomainen ja Georgia Sea Turtle Center, Kaakkois Georgia Health System, ja liittovaltion Law Enforcement Training Center for jännittäviä kokemuksia reaalimaailman sovellus työselostus yhteisössä. Opiskelijat kaikilla aloilla on mielekkäitä mahdollisuuksia tehdä yhteistyötä tiedekunnan yhteistyössä kirjoittamisen ja co esittelevien aineellista tutkimusta ja raportteja.

Tiedekunnan nautittavuus ja tukemaan opiskelijoiden vuorovaikutusta, joka palvelee mentoreina, neuvonantajia, ja jopa väliintulijoiden puolesta opiskelijoiden ulkopuolella tuntia opetukseen valmistelu ja opetus. Opiskelija tunnetaan nimeltä, paitsi luokkatoverit, vaan tiedekunnan ja henkilökunnan. Visio College on olla college valinta opiskelijoille Georgiassa ja sen ulkopuolella, tarjoamalla helppo ja edullinen koulutus. Puoltaa huippuosaamista stipendi ja yhteisön sitoutumista, College edistää opiskelijan johtamisen, akateemista eteneminen ja oikea-aikaista valmistumista läpi opiskelijakeskeistä ohjelmia, jotka tarjoavat rikas ja monipuolinen opiskelija kokemus.

Tunnettu kaunis kampuksen, kaikki paitsi yksi rakennus College on joko rakennettu tai täysin kunnostettu viimeisten kuuden vuoden ajan ja rakentaminen on aloitettu toisen suite-pohjainen Residence Hall. Liityttyään Etelävaltioiden Athletic Conference vuonna 2011, Mariners ovat tehneet jälkensä urheilu kohtaus, voittaa Naia miesten National Golf mestaruuden vuonna 2014. Coastal Georgian yleisurheilu ohjelma tukee tällä hetkellä kahdeksan kilpailukykyinen urheilujoukkueiden: kolme miesten joukkuetta (koripallo, golf ja tennis) ja viisi naisten joukkuetta (koripallo, golf, tennis, softball, ja lentopallo). Golf, tennis, ja lentopallo joukkueet kansallisesti paremmuusjärjestykseen.

Tämä on kampus, joka voidaan tarkasti kuvata huolehtiva yhteisö mukana, interaktiivinen opiskelijoita, tiedekunnan ja henkilökunnan. Opiskelija voi tulla Georgian rannikko yhdestä syystä, vaan ne pysyvät monille.

Mission Statement

Koska tila College yliopiston System of Georgia, College of Coastal Georgia tulee college valinta asukkaiden Georgian ja sen jälkeen tarjoamalla kohtuuhintaisen laadukkaan koulutuksen. Puoltaa huippuosaamista stipendi ja yhteisön sitoutumista, College edistää opiskelijan etenemistä ja oikea-aikaista valmistumista läpi opiskelijakeskeistä ohjelmia, jotka tarjoavat rikas ja monipuolinen opiskelija kokemus. Opiskelijat ovat valmiita mielekästä uran, kehittynyt tutkimus, elinikäinen oppiminen ja osallistuminen maailmanlaajuisesti ja teknologian yhteiskunnassa. Toimielin antaa osakkuusyrityksen ja ylioppilastutkinnon astetta, jotka tukevat henkistä, taloudellista ja kulttuurista yhteisön tarpeet ja alue.

Visio

College of Coastal Georgia tulee college valinta opiskelijoille Georgiassa ja sen ulkopuolella, joka tarjoaa erinomaisen koulutuksen tulevaisuuden johtajien ja kansalaisten palvelemalla oppimisen, maailmanlaajuista tietoisuutta ja harjoittaa yrittäjyyttä.

Arvot

College of Georgian rannikko perusarvot runko missio ja visio, ja ohjata laitoksen kautta muuttuvassa ajassa ja priorisoinnista:

Laatu Koulutus:

Sitoutuminen tarjoamaan laadukkaita, innovatiivisia ja joustavia koulutusmahdollisuuksia ja palveluiden esteettömän opiskelijakeskeisiä ympäristössä, ilmapiiriä löytö, että arvot ja käsittää sekä tiedustelu ja luovuutta; odottaa opiskelijat ottamaan aktiivisen vastuuta koulutuksestaan; mahdollisimman lähellä opiskelija-opettaja joukkovelkakirjoja; Tarjoamme jatkuva arviointi opetusohjelmia; integroida kaikki ohjelmat, jotka edistävät oppilaiden pääsyä ja menestystä.

Kokemuksellinen oppiminen:

Integroida mielekkäitä kokemuksellista ja kokonaisvaltaista yhdyskuntapalvelu kampuksella ja laajemman yhteisön kanssa opetuksen ja pohdintaa rikastuttaa oppimiskokemus, edistämällä asenne anteliaisuutta palvelun, opetus kansalaisvastuuta ja yhteisöjen vahvistamiseen.

Global Awareness:

Sitoutuminen tarjoamaan lisäarvoa koulutuksen edistämällä kulttuurien välistä ymmärrystä, edistää kunnioitusta ja arvostusta keskuudessa ja opiskelijoiden, tiedekunnan ja henkilökunnan, ja viljelemällä yhteistyösuhteita kansainvälisten ohjelmien ja maailmanlaajuisia yhteisöjä.

johtajuus:

Julkisasiamies johtotehtäviä ylläpitävien ammattitaito, vastuullisuus ja motivaatio tehostamalla taitoja järjestämiseen, suunnitteluun, ongelmanratkaisuun, ja kommunikoida valmistaa opiskelijoita vastaamaan tulevaisuuden työvoimaa ja alueen kehittyvät kehittämistarpeita.

Yrittäjyys:

Valaa etsintä ja innovointiin koulutusprosessiin kun ankkurointi nämä yrittäjyyteen strategioiden sosiaali- ja yhteisön tarkoituksiin.

Sijainnit

  • Brunswick

    College of Coastal Georgia One College Drive, 31520, Brunswick

    Kysymyksiä