Keystone logo
College of Saint Elizabeth

College of Saint Elizabeth

College of Saint Elizabeth

Johdanto

Pyhän Elizabetin oppilaitos on opetusyhteisö katolilaisten taiteiden perinteissä eri ikäisten, taustojen ja kulttuurien opiskelijoille.

Perustettiin vuonna 1899, jonka Sisters of Charity Saint Elizabeth, kollegio on vahvat perinteet huolta köyhistä, kehittää johtajuutta hengessä ja sosiaalista vastuuta, ja sitoutuminen edistämään naisten täysivaltaisia kumppaneita yhteiskunnassa.

Saint Helena Ann Seton, Saint Vincent de Paul, Saint Louise de Marillac ja äiti Mary Xavier Mehegan näkemyksensä kautta CSE jatkaa opiskelijoiden tukemista, kun he etsivät älyllistä ja henkilökohtaista kasvua katolisen liberaaliyliopiston hoitavassa ja tukevassa ilmapiirissä.

Korkeakoulu on ylpeä voidessaan tarjota monenlaisia ​​ohjelmia vastaamaan 2000-luvun haasteisiin. Opiskelijoilla on seuraavat vaihtoehdot, jotka valitsevat heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivan opinto-ohjelman:

  • Perusopiskelija - perustutkinto-ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden saada tarvittavat tiedot ja kokemukset saavuttaakseen täyden potentiaalinsa akateemisesti, henkilökohtaisesti, henkisesti ja ammattimaisesti.
  • Jatkuva opinnot - joustava ilta, viikonloppu ja kandidaatin tutkintoon johtavat online-ohjelmat vastaavat aikuisopiskelijoiden tarpeita, jotka pyrkivät edistämään uransa.
  • Jatko-ohjelmat - ilta, viikonloppu ja online-maisteriohjelmat sekä täysin tilaama tohtoriohjelma on suunniteltu auttamaan opiskelijoita siirtymään korkean tason kenttiin ja ammateihin. Nämä ohjelmat valmistavat oppilaita erottamaan eettiset, osaavat johtajat, jotka palvelevat palvelun ja aktiivisen sitoutumisen hengessä, ylistävät ammattiensa, yhteisöt ja päivittäiset elämässään.
  • Ammattitutkinto-ohjelmat - CSE tarjoaa ilta-, viikonloppu- ja online-ohjelmia, jotka johtavat sertifiointiin neuvonnassa, koulutuksessa, terveydenhuollossa, johtamisessa, ministeriössä, ravitsemuksessa ja muilla aloilla.

Saint Elizabeth -yliopisto ei syrji sukupuolta, rotuaan, uskontoaan, värejään, uskontoon, vammaisuuteen, ikään, siviilisäätyyn, sukupuoliseen suuntautumiseen, sukupuoli-identiteettiin tai ilmaisuun tai kansalliseen alkuperään perustuvaa syrjintää, , apuraha- ja lainaohjelmat tai muut korkeakoulupolitiikat, mukaan lukien työllisyys.

Saint Elizabeth College on jättänyt noudattamatta Terveyttä, koulutusta ja hyvinvointia käsittelevän osaston 1964 osaston VI-kansalaisoikeuslakiin, IX osasto, vuoden 1972 opetusmuutos ja vuoden 1973 kunnostuslain 504 §, sellaisena kuin se on muutettuna.

Mission Statement

Pyhän Elizabetin hyväntekeväisyysjärjestöjen sponsoroiman Pyhän Elizabetin opettamisen tehtävänä on olla katolilaisten taiteiden perinteiden oppimisyhteisö eri ikäisten, taustojen ja kulttuurien opiskelijoille.

Elizabeth Ann Setonin, Vincent de Paulin ja Louise de Marillacin vision ja arvojen kautta, jotka ovat juurtuneet evankeliumiarvoihin ja katoliseen yhteiskunnalliseen opettamiseen, Saint Elizabeth -yliopisto vahvistaa solidaarisuutta köyhiä kohtaan ja sen sitoutumista palvelukseen yhteisöön.

Visio

Pyhän Elizabetin oppilaitos tunnustetaan kansallisesti sellaisten henkilöiden kouluttamiseksi, jotka etsivät koulutusta, joka keskittyy harjoittamaan oppimista johtamista palveleville muille.

Core Values

Pyhän Elizabetin College on korkeakouluopetusta, jonka tehtävänä on ohjata ja jota katoliset ja rakkausperheemme perinteet ovat ilmoittaneet pyrkivät elämään seuraavat perusarvot tavoitteen, vision ja strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi:

Eheys

Yhteisöksi kutsutaan yhdistyä rehellisyyteen, luottamukseen ja keskinäiseen kunnioitukseen ja olla avoin valinnoissamme.

Sosiaalinen vastuu

Meidän on yhteisönä tuettava yksilöiden ja yhteisöjen oikeudenmukaista ja eettistä hyvinvointia oikeudenmukaisuuden, monimuotoisuuden ja kestävyyden edistämiseksi.

Johtaminen

Me yhteisöksi olemme innostuneita ja valtuutettuja ylittämään omat rajansa vastuuseen, innovoimaan ja muuttamaan yhteistä hyvää vastaan.

Opetuksen ja oppimisen

Yhteisöksi olemme sitoutuneet luomaan kannustava oppimisympäristö, joka edistää kriittistä tutkimusta ja yksilön kokonaisvaltaista kehitystä.

Sijainnit

  • Morristown

    College of Saint Elizabeth 2 Convent Road, 07960-6989, Morristown

Kysymyksiä