Keystone logo
Comenius University in Bratislava, Faculty of Mangement

Comenius University in Bratislava, Faculty of Mangement

Comenius University in Bratislava, Faculty of Mangement

Johdanto

Miksi opiskella johtamistieteellisessä tiedekunnassa

Bratislavan Comenius-yliopiston nimi on maailmanluokan laatu.

Vuonna 2019 Comenius-yliopiston johtamisen tiedekunta on ainoa Slovakiassa, joka on saanut erinomaisen arvion Excellent Business School -tietokannassa.

Johtamistaitojen käyttö on yleistä. Käytännössä se on kuitenkin yhä toivottavampaa, kun otetaan huomioon teollisuuden automaatio ja robotiikka sekä yhteispalveluyrityskeskusten ja muiden kansainvälisten organisaatioiden laajentuminen Slovakiassa. Tehtäviin voit hakea yritysjohtajan, talous- tai henkilöstöjohtajan, myyntipäällikön, laatupäällikön, markkinoinnin, prosessinomistajan, analyytikon, konsultin tai projektipäällikön tai oman yrityspäällikön kautta. Mahdollisuuksia on paljon ja opiskelun lisäksi saat selville, mikä sinua houkuttelee ja mille alueelle haluat erikoistua ja profiloitua. Opiskelu tarjoaa mahdollisuuden suorittaa osa opintojaksoista tai koko opiskelu englanniksi, jolloin valmistuneet ovat valmiita työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä. Englanti on bisneskieli ja siksi yritämme kehittää sitä opiskelijoissamme.

Työskentelemme potentiaalisten työnantajien kanssa. Useat yritykset osallistuvat opetukseen vierailevina luennoitsijoina edustajiensa kautta. Yhteistyössä Business Service Center Forumiin (BSCF) liittyvien yritysten edustajien kanssa olemme laatineet myös erillisen valikoivan kurssin ”Menestystaidot - yliopistosta käytäntöön”. Työskentely yritysten, yrittäjien ja merkittävien henkilöiden kanssa rikastuttaa oppimisprosessia sekä tuo esiin yrityksissä nykyään ajankohtaisia ja käytössä olevia aiheita. Tällainen yhteensovittaminen auttaa opiskelijoita erikoistumisasioissa päätöksenteossa opintojensa aikana sekä urapoluissa. Useat yritykset tarjoavat nykyään opiskelijoiden harjoittelupaikkoja ja työpaikkoja, joita opiskelijamme käyttävät laajasti.

Perusopinnot (kandidaatti)

Opintokokonaisuus koostuu suuresta määrästä ammatillisia aineita, jotka kattavat yleisiä taloustieteen, taloustieteen, johtamisen, markkinoinnin, rahoituksen ja oikeustieteen aiheita, mutta keskittyvät myös yksittäisten aiheiden nykysuuntauksiin sekä erityisten kieli-, teknisten tai esitystaitojen kehittämiseen. Painopiste on yksittäisten menetelmien ja tekniikoiden soveltamisessa, mukaan lukien sovellusohjelmistotyökalujen käyttö.

Jatko-opinnot (maisteri)

Maisterintutkinto tarjoaa ydinaineiden syvällisen opiskelun, jonka avulla voidaan hankkia kokonaisvaltaista johtamistaitoa jopa ylempien johtotehtävien tarpeisiin. Osa-aikainen maisteriopinnot soveltuvat henkilökohtaiseksi ja henkilökohtaiseksi kehittymismuodoksi työntekijälle tai yrittäjälle, jolla on kunnianhimoa parantaa tai täydentää osaamistaan.

Sijainnit

  • Bratislava

    Odbojárov,10, 820 05, Bratislava

    Kysymyksiä