Keystone logo
Contemporary China Studies Programme

Contemporary China Studies Programme

Contemporary China Studies Programme

Johdanto

Contemporary China Studies Programme tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia ja kokea nykypäivän Kiinassa jännittävän yhden puolivuotiskoulutuksen ulkomailla, jolla on opintopistemäärä kotimaassa. CCSP on ainutlaatuinen oppimiskokemus kehittyneille kandidaatin opiskelijoille, jotka ovat uteliaita Aasian kulttuureista ja elämäntavoista, jotka haluavat opiskella maailmanluokan yliopistossa ja jotka haluavat tutustua Kiinan liike-elämään todella kiehtovassa mutta kansainvälisessä ympäristöön. CCSP sijaitsee Shanghaissa, yksi maailman jännittävimmistä kaupungeista ja opetti yhteistyössä Fudanin yliopiston kanssa, joka on yksi arvostetuimmista tutkimuslähtöisistä yliopistoista Kiinassa ja QS: n 40. sijalla maailmassa. CCSP: llä sinulla on valikoima kiinalaisia ​​kielten kursseja, englanninkielisiä akateemisia kursseja eri aiheista sekä harjoittelu paikallinen organisaatio tai monikansallinen yritys. Yhdessä säännöllisten ryhmäruokailujen ja sosiaalisten aktiviteettien kanssa, jotka tuovat sinut perinteiseen kiinalaiseen kulttuuriin, CCSP on monitieteinen akateeminen ohjelma, joka tarjoaa perusteellisia teoreettisia ja käytännöllisiä näkökulmia Kiinan tulevasta asemasta maailmanlaajuisena voimana.

Miksi CCSP?

  1. Asua hämmästyttävässä ja elävässä kaupungissa
  2. Opiskele maailmanluokan yliopistossa
  3. Koe Kiinan liike-elämä
66928_iStock-638610500.jpg

Top yliopisto

Contemporary China Studies Programme opettaa Fudanin yliopistossa, joka on yksi arvostetuimmista, tutkimukseen suuntautuneista yliopistoista Kiinassa. Maailman yliopistojen viimeisimmässä QS-rankingissa Fudanin yliopisto on sijoittunut Shanghain 1St -yliopistoksi ja 40. maailmanlaajuisesti. Fudanissa on 30 000 opiskelijaa, joista 5 000 kansainvälistä opiskelijaa.

Sosiaalisen kehityksen ja julkisen politiikan koulu, joka isännöi CCSP-ohjelmaa, on yksi yhteiskuntatieteiden opetuksen ja tutkimuksen maailmanlaajuisista linnoista. Sen kansainväliset kumppanit ovat Harvardin yliopisto, Lontoon kauppa- ja politiikan korkeakoulu, Trinity College ja monet muut. Kymmenen prosenttia koulujen opiskelijoista ovat kansainvälisiä opiskelijoita Yhdysvalloista, Kanadasta, Japanista, Yhdistyneestä kuningaskunnasta, Saksasta, Ranskasta, Italiasta ja Pohjoismaista. CCSP-luennoitsijoilla on laaja kokemus akateemisesta tutkimuksesta ja opetuksesta tunnetuissa yliopistoissa Kiinassa ja ulkomailla, kuten Harvardin yliopistossa, Chicagon yliopistossa, Washington-Seattlen yliopistossa ja GeorgiaTech. Paikallisia yritysjohtajia ja eri organisaatioiden asiantuntijoita pyydetään esittelemään tapaustutkimuksia.

Opiskelijaelämä

Yli 30 000 opiskelijaa, joista 5 000 kansainvälistä opiskelijaa, Fudan ei ole vain paras, vaan myös yksi Shanghain suurimmista ja kansainvälisimmistä yliopistoista. Kansainväliseltä Fudan-opiskelijalta pääset tutustumaan yliopiston kaikkiin opiskelijajärjestöihin ja kaikkiin muihin tiloihinsa, kuten ruokaloihin, kirjastoihin ja urheilupaikkoihin.

66929_iStock-589097990.jpg

Amazing city

Shanghai: wow!

Shanghai on epäilemättä yksi maailman jännittävimmistä kaupungeista. Kaupunki on ennennäkemättömän kiinan episentrumissa kohti taloudellista kehitystä, teknologisia innovaatioita ja kulttuurista renessanssia. Shanghai on missä Itä kohtaa lännen ja jossa vanha ja uusi yhdistyvät näyttävällä tavalla. Mikään vaivaa ei säästetä osoittamaan, että Shanghaista on tullut yksi tämän maailman mahtavimmista ja eloisimmista metropoleista. Ja miljoonilla ulkomaisilla asukkailla Shanghaissa on huippumoderni kansainväliset tilat ja rajattomat mahdollisuudet luoda uusia ystäviä, rakentaa ammatillisia verkostoja ja tutkia tulevia työllistymismahdollisuuksia. Shanghain opintojakso on hyvä ansioluettelosi kannalta. Ei ole ihme, että Shanghai on nopeasti tulossa yksi maailman suosituimmista opiskelupaikoista kansainvälisille opiskelijoille.

Elämä Shanghaissa

Elämä Shanghaissa on hämmästyttävän jännittävä ja monipuolinen, mutta kätevä ja turvallinen. Shanghain yhtenä suurimmista ja nykyaikaisimmista kaupungeista ei koskaan nuku. Se on vanhan ja uuden perinteen itämaisten ja länsimaisten kulttuurien sulamispotti. Shanghai tarjoaa lukemattomia vaihtoehtoja viihdettä, ostosmahdollisuuksia, baareja ja ravintoloita, nähtävyyksiä, konsertteja ja näytöksiä. On täysin mahdollista elää hyvin samanlaista elämää kuin missään suuressa eurooppalaisessa suurkaupungissa. Voit myös halutessaan elää paikallisten keskuudessa. Kiinalainen ruoka on hyvä ja halpa. Paikalliset kaupat myyvät kaikenlaisia ​​asioita, joita et koskaan löydä Euroopassa, usein edullisia.

66930_iStock-613689196.jpg

Intern vaihtoehto

Contemporary China Studies Programme on suunniteltu maksimoimaan mahdollisuuksiasi oppia ja kokea nykypäivää Kiinassa neljän tai viiden kuukauden oleskelun aikana Shanghaissa. Fudanin yliopiston professoreiden ja luennoitsijoiden opettama akateeminen kurssi tarjoaa sinulle teoreettista ja akateemista tietoa Kiinan viimeaikaisista kehityksestä kulttuurin ja yhteiskunnan, liike-elämän ja taloustieteen, politiikan ja diplomatian aloilla. Aloittelijoille ja välitasoille opettanut kielikurssi antaa sinulle mahdollisuuden puhua ja lukea kieltä tai parantaa kielitaitoasi, jos olet jo alkanut oppia kieltä. Työharjoittelu tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden ymmärtää, miten se työskentelee Kiinassa sijaitsevassa yrityksessä ja kehittää uusia ammattitaitoja. Yhdessä säännöllisten ryhmäruokailujen ja sosiaalisten aktiviteettien kanssa, jotka tuovat sinut perinteiseen kiinalaiseen kulttuuriin, CCSP on monitieteinen akateeminen ohjelma, joka tarjoaa perusteellisia teoreettisia ja käytännöllisiä näkökulmia Kiinan tulevasta asemasta maailmanlaajuisena voimana.

Sijainnit

  • Shanghai

    220 Handan Rd, WuJiaoChang, Yangpu Qu, Shanghai Shi, China, 200433, , Shanghai

    Kysymyksiä