Keystone logo
Coppin State University

Coppin State University

Coppin State University

Johdanto

Vuonna 1900 perustettu Coppin State University (CSU) on kattava Historically Black Institution (HBI), joka perustettiin alun perin opettajien koulutukseen.

Erinomaisen afroamerikkalaisen kouluttajan fanin Jackson Coppinin kunniaksi nimetty Coppin on vahvistanut omistautumisensa opetuksen ja opiskelijoiden menestyksen huippuosaamiseen. Laitos tarjoaa 53 akateemista ohjelmaa: 32 ylioppilastutkintoa, 11 maisteriohjelmaa ja 9 todistusohjelmaa sekä yhden tohtorin tutkinnon.

Coppin State University , historiallisesti musta instituutio dynaamisessa kaupunkiympäristössä, palvelee monen sukupolven opiskelijaväestöä ja tarjoaa koulutusmahdollisuuksia edistämällä elinikäistä oppimista. Yliopisto tukee johtajuutta, sosiaalista vastuullisuutta, kansalais- ja yhteisötoimintaa, kulttuurista monimuotoisuutta ja osallisuutta sekä taloudellista kehitystä.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Baltimore

    West North Avenue,2500, 21216, Baltimore

    Kysymyksiä