Keystone logo
Cornell College

Cornell College

Cornell College

Johdanto

Tietoja Cornellista

Cornell College on muuttanut elämäänsä ja muuttanut koulutusnormeja vuodesta 1853.

Iowassa Mount Vernonissa sijaitseva Cornell oli ensimmäinen Mississippistä länteen sijaitseva korkeakoulu, joka myönsi naisille samat oikeudet ja etuoikeudet kuin miehet ja antoi vuonna 1858 tutkinnon naiselle.

Vuonna 1978 Cornellin tiedekunta hyväksyi yhden kurssin kerrallaan -opetussuunnitelman, muuttaen tapaa, jolla opetus ja oppiminen tapahtuvat Cornellissa. Kun julkaistiin Loren Pope'n Colleges That Change Lives -julkaisu vuonna 1996, Cornellin elämää muuttava koulutus tunnustettiin muodollisesti. Cornell tunnustetaan edelleen jokaisella uudella painoksella.

128617_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Cornell arvot

Missiomme ja perusarvomme ohjaavat tapaamme opettaa ja oppia.

Korostamme seuraavia koulutusprioriteetteja ja -tuloksia upottamalla ne jokaiselle kurssille ja mahdollisuuksiin luokkahuoneen ulkopuolella.

Tehtävä

Cornell College tarjoaa innovatiivisen ja tiukan oppimisyhteisön, jossa tiedekunnat ja henkilökunta tekevät yhteistyötä opiskelijoiden kanssa henkisen uteliaisuuden, luovuuden ja moraalisen rohkeuden kehittämiseksi elinikäisen oppimisen ja sitoutuneen kansalaisuuden kannalta.

Perusarvot

 • Liberaali koulutus, joka juhlii löytämistä ja käsittää tiedon integroinnin ja soveltamisen
 • Älyllinen, moraalinen ja henkilökohtainen kasvu
 • Kansalainen ja sosiaalinen vastuu
 • Jokaisen ihmisarvon ja arvon monimuotoisessa yhteisössä

Yksi kurssi kerrallaan

Erillisellä yhden kurssin kerrallaan -opetussuunnitelmalla Cornell-opiskelijat sukeltavat vain yhteen akateemiseen tieteeseen kolmen ja puolen viikon lohkoa kohti. Tämä keskittyminen antaa professoreille mahdollisuuden mennä perinteisen luentomuodon ulkopuolelle laajojen keskustelujen ja laboratorioiden, koko päivän simulaatioiden ja kampuksen ulkopuolella tapahtuvan oppimisen avulla iltapäivällä tai koko lohkolla kilpailla muiden luokkien kanssa. Viimeisen neljän vuoden aikana Cornellin tiedekunta opetti 70 kampuksen ulkopuolista kurssia. Ja opiskelijat voivat helposti ottaa korttelin saadakseen kokemusta harjoittelujaksoista.

Kansallinen tunnustus

 • Cornell on yksi vain 40 koulusta, jotka on kirjattu Loren Popen kirjaan ” Colleges That Change Lives”.
 • Yhdysvaltain uutiset ja World Report sijoittavat Cornellin kansallisten taiteellisten korkeakoulujen ylimmälle tasolle.
 • Cornell sijoittui 64. sijalle USA: n uutisten parhaan arvon koulujen luettelossa
 • Fulbright-apurahoja on myönnetty viimeisen 12 vuoden aikana 16 Corneliinille. Lisäksi kaksi Cornell-tiedekunta sai Fulbright-palkinnon stipendimatkoille vuosina 2016 ja 2017.
 • Cornellin kampus on listattu historiallisten paikkojen kansallisessa rekisterissä.
128604_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Opinto-ohjelmat

Yliopisto tarjoaa yli 40 akateemista pää- ja ammatillista ohjelmaa sekä rajoittamattoman määrän yksilöllisiä pääaineita. Lisäksi Cornellin kesätutkimusinstituutti tarjoaa kesällä elävää oppimista edistävän yhteisön, joka tukee taiteen, humanististen, yhteiskuntatieteiden ja tieteiden tutkimusta.

Sijainti

Yliopisto sijaitsee Mount Vernonissa, Iowassa, kaupungissa, jonka urbaanin ilmapiirin ansiosta kaupungin parhaat puolet sijaitsevat pikkukaupungissa, jossa on taidenäytteitä, suosittuja paikallisia ravintoloita ja kahviloita sekä omituisia putiikkeja. Mount Vernonin sekoitus historiallisia rakennuksia ja luovaa tyyliä sai sen tunnustuksen yhdeksi " Amerikan tyylikkäimmistä pienistä kaupungeista", jonka on kirjoittanut Arthur Frommerin Budget Travel -lehti.

Tiedekunta

Cornell-professorit ovat osaavia tutkijoita, tutkijoita ja ennen kaikkea menttoreita. Yhdeksänkymmentäkahdeksan prosenttia korkeakoulututkinnon suorittaneista tiedekunnista on omien alojensa korkein tutkinto. Tiedekunnan ja opiskelijan suhde on 1:11, ja monet opiskelijat tekevät tiivistä yhteistyötä tiedekunnan jäsenten kanssa tutkimuksissa tai muissa hankkeissa.

Opiskelijaelämä

Elämä Cornellissa on aktiivista ja monipuolista. Opiskelijat osallistuvat lukuisiin klubeihin, järjestöihin ja erityisryhmiin. 19 prosenttia opiskelijoista osallistuu kuvataiteeseen. 36 prosenttia opiskelijoista osallistuu ammattikorkeakoulujen yleisurheiluun.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

 • Mount Vernon

  1st Street, 600, 52314, Mount Vernon

Kysymyksiä