Keystone logo
Cornerstone Institute

Cornerstone Institute

Cornerstone Institute

Johdanto

Cornerstone Institute perustettiin vuonna 1970 Cape Flatsissa silloin, kun mahdolliset musta teologit suljettiin osallistumaan yliopistoihin entisen hallinnon sorto-oikeuden vuoksi. Kapan evankelikaalisen Raamatun instituutissa se tarjosi teologista koulutusta Cape Flatsille, joka ei ole pätevöityjä pastoreita.

Instituutti on historiallisesti perustunut erittäin eettisiin eettisiin periaatteisiin, mikä korostaa johtajuuden ja ammatillisen koskemattomuuden välistä suhdetta. Se kattaa opiskelijat kaikista elämänaloista ja keskittyy johtajien kehitykseen. Cornerstone on voittoa tavoittelematon, täysin akkreditoitu yksityinen korkeakoulu, joka tarjoaa perustutkintoja (todistukset, lyhyet kursseja ja tutkintoja) sekä jatkotutkintoja (korkeamman todistuksen ja kunniatohtorin tutkinto) eri tieteenaloilla Humanistisen tiedekunnan ja Yrittäjyys- ja taloustieteellisen tiedekunnan Transformation. Suurin osa ohjelmistamme tarjotaan verkossa sekä kampuksella, mikä helpottaa opiskelijoiden opiskelua eri puolilta maailmaa.

Miksi valita Cornerstone Institute ?

Cornerstone Institute lähdemme parhaasta tiedekunnasta varmistamalla, että oppilaitoksemme suorittavat opiskelijat pystyvät tekemään eron kaikista tarjoamistamme opinnoista. mukaan lukien psykologia, etiikka, filosofia, uskonnolliset opinnot, liike-elämä, koulutus, sosiologia ja yhteisökehitys. Pyrimme jakamaan vakuuttavan tarinan, jota tukevat koulutusfilosofia, jossa välitetään, siirretään ja integroidaan instituution ydinarvot.


Se, mikä erottaa meidät muusta, on se, että me:

 • Onko allekirjoitus lähestymistapa, jossa tarjoamme perustavanlaatuisen perustavanlaatuinen sarja kursseja, kutsutaan "Cornerstone Core". Näitä ovat muun muassa kulttuurienvälinen viestintä, taloustiede, johtajuustutkimus, maailmankatsomukset, eteläafrikkalainen historia ja yhteiskunta sekä etiikka.
 • Suunniteltu "Nelivuotinen ratkaisu", jossa opiskelijat, jotka eivät saavuta korkeakoulututkinnon palkkaluokkaan 12, voivat päästä sertifikaattiohjelmiimme kaikilla tarjoamillaan aloilla, jotta heidät voidaan liittää tutkinto-ohjelmaan, joka johtaa jatko-opintoihin, jos haluttu.
 • Luo pääsy yliopistokoulutukseen huolehtiva ja pätevä yhteisö.
 • Tarjoaa tuottava ja kannustava ympäristö, jossa oppiminen ja opetus voi tapahtua kampuksissamme ja verkkoympäristöjemme kautta.
 • Sitoutuvat yhteisön kehitykseen kaikissa sen eri muodoissa.
 • Onko eettisesti maadoitettu eetos.
 • Keskity tehokkaaseen urakehitykseen ja Pathways .
 • Tarjoa kilpailevia palkkioita ja taloudellista tukea kelvollisille opiskelijoille.


Jaetut yhteiset arvot

Ymmärrämme, että arvot eivät ole vain sitä, mitä me puhumme ja opettamme, vaan ovat ydin identiteetinmuodostusta. Cornerstone on sitoutunut rakentamaan erittäin eettisen ja periaatteellisen maailmankuvan kaikille opiskelijoillemme. Edistämme osallisuutta, huippuosaamista, eheyttä, ykseyttä, kunnioitusta ja luovuutta arvokkaita eettisiä johtajia, jotka ovat valmiita toimimaan vastuullisina kansalaisina globaalissa yhteiskunnassa.

Laajentamaan tarjontamme ja lisäämään arvoa opiskelijoille kaikilla elämänaloilla Fundamentals Training Center on sisällytetty Cornerstone Institute Yrittäjyyden ja taloudellisen muutoksen Cornerstone Institute . FTC tarjoaa johtamis- ja johtamisohjelmia yrityksille, hallituksille ja yhteisöille. Niillä on erinomainen tulos toimittaessaan reagoivia, laadukkaita koulutusohjelmia ja kursseja kaikille aloille sekä paikallisesti että kansainvälisesti. Kaikki kurssimme ja koulutusohjelmamme on räätälöity asiakkaan tarpeiden, aikakehysten ja budjetin mukaan.


Tulevaisuus

Elokuussa 2015 Cornerstone Institute sai hyväntekijän, joka näki Cornerstonen mahdollisuuden puuttua Afrikan, etenkin Etelä-Afrikan ja maailmanlaajuisesti kohtaaviin koulutuksellisiin haasteisiin. Aikuisten (nuoret ja vanhat) saatavilla olevat korkealaatuiset ja tehokkaat oppimisohjelmat ovat vakavasti puutteellisia suunnitteluun. Cornerstone Institute tekee eron tarjoamalla kaikille Etelä-Afrikkalaisille ja maailmanlaajuisille yhteisöille mahdollisuuden hankkia perspektiiviä, osaamista ja tietämystä, joka voi palvella heidän tarpeitaan ja yhteiskuntamme kaikilla tasoilla ja kaikilla tärkeillä aloilla. Ymmärrämme ja tunnustelemme, että Cornerstone Institute ei voi palvella koko yhteiskunnan muuttamiseen tarvittavaa koulutusta, joten voimme todellakin luoda kulmakiviä ja perustaa valtavirran koulujärjestelmän puutteiden korjaamiseksi. Tarjoamme johdonmukaisen ja strategisen joukon ohjelmia, joiden avulla opiskelijat löytävät polut henkilökohtaiseen hallitsemiseen, etenemiseen ja täyttymiseen. Mallimme, joka perustuu yhteiskunnalliseen merkitykseen, eettiseen ja akateemiseen koskemattomuuteen, moniarvoisuuteen sekä rahoituksen kestävyyteen, ovat tärkeitä pilareita, joiden avulla voimme pyrkiä luomaan vauraan, oikeudenmukaisen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan.

Cornerstone Institute hallitus ja johto on suunnitelmia tulevaisuudelle. Nämä suunnitelmat perustuvat vankkaan tutkimukseen, ja niitä aluksi ajetaan tutkimuksen yrityshautomolla, joka perustetaan Yrittäjyyden ja taloudellisen muutoksen tiedekuntaamme. Jotkut alat, jotka aiomme tutkia, ovat:

 • Vihreä talous;
 • Liiketoiminnan suuntaukset;
 • Applied Science for a Sustainable World;
 • Media ja teknologia Lähentyminen; ja
 • Taide ja kulttuuri

Tutkimustemme tulokset kertovat uusista ohjelmista ja tiedekunnista, kouluista ja osastoista Cornerstone Institute .

Sijainnit

 • Cape Town

  127 Cecil Road, Salt River, 7925, Cape Town

Kysymyksiä