Keystone logo
© CU Marketing Department
Caucasus University

Caucasus University

Caucasus University

Johdanto

Vuonna 1998 perustetulla Caucasus University ( CU ) on historia, jonka juuret ovat Caucasus School of Businessin (CSB) ja Georgia State Universityn (GSU) Atlantassa Yhdysvalloissa. Yliopistostatuksen vuonna 2004 saavuttanut CU on jatkuvasti tarjonnut kattavaa koulutusta kolmella tasolla: kandidaatti-, maisteri- ja tohtoriohjelmat. Georgiassa ja Etelä-Kaukasuksen alueella tunnettu Caucasus University on näkyvä korkea-asteen oppilaitos.

CU ssa on tällä hetkellä 11 koulua: liiketalous, taloustiede, laki, media, tietotekniikka, hallinto, humanistiset tieteet, matkailu, lääketiede ja terveydenhuollon hallinto, koulutus ja arkkitehtuuri. Näissä 11 koulussa toteutetaan yhteensä 55 perustutkinto-, jatko- ja tohtoriohjelmaa, jotka ovat saatavilla sekä Georgian että englannin kielellä. Lisäksi CU on ylpeä kahdeksasta kaksoistutkintoaloitteesta, jotka on toteutettu yhteistyössä arvostettujen amerikkalaisten ja eurooppalaisten yliopistojen kanssa. Tällä hetkellä yliopistossa on noin 10 000 opiskelijaa.

Vuodesta 2004 lähtien CU on ollut Grenoble Ecole de Management GEM:n (Ranska) kampus, joka helpottaa sen Executive MBA -ohjelmaa. Yliopisto ylläpitää kansallista institutionaalista lupaa, ja kaikki ohjelmat ovat EQE Georgian akkreditoimia. CU on saavuttanut huomattavaa tunnustusta hankkimalla TedQual-sertifikaatin World Tourism Organization Academylta vuonna 2020 ja vuonna 2023 kansainvälisen akkreditoinnin Royal Institute of British Architectsilta (RIBA) arkkitehtuurikoululleen. CU on hankkimassa AACSB-akkreditointia, mikä tekee siitä alueen yksinomaisen AACSB:n akkreditoiman laitoksen.

Yliopisto on WHO:n listalla, ja sen lääketieteen opiskelijat ovat oikeutettuja ECFMG-tutkimukseen. Lisäksi Intian NMC tunnustaa lääketieteellisen koulun. Globaalisti osallistuva CU edistää aktiivisesti opiskelija- ja tiedekuntavaihtoa, kaksois- ja yhteistutkinto-ohjelmia, kansainvälisiä hankkeita, apurahahankkeita ja tutkimusyhteistyötä 90 kumppaniyliopiston kanssa. Yliopisto on ylpeä jäsen useissa kansainvälisissä verkostoissa ja ammattijärjestöissä, kuten EUA, PRIME, CEEMAN, IAUP, IAU, NIBES, ELFA, AACSB ja BITSENTINEL

Sijainnit

  • Tbilisi

    Paata Saakadze Street, 1, 0102, Tbilisi

Kysymyksiä