Keystone logo
Cyprus West University

Cyprus West University

Cyprus West University

Johdanto

Cyprus West University on voittoa tavoittelematon yliopisto, joka sijaitsee Famagustassa, Pohjois-Kyproksella, perustettiin vuonna 2015. Cyprus West University :ssa on 5 tiedekuntaa, 3 koulua ja 20 erilaista perustutkinto- ja liitännäisohjelmaa tarjotaan englannin ja turkin kielillä. Cyprus West University on YÖK:n, Turkin tasavallan korkeakoululautakunnan ja YÖDAKin, Pohjois-Kyproksen korkeakoulutuksen suunnittelu-, arviointi-, akkreditointi- ja koordinointineuvoston tunnustama, ja TRNC:n kansallisen koulutus- ja kulttuuriministeriön hyväksymä.

CWU kampuksella

Kampus kiertueella, joka on suunniteltu tuleville opiskelijoille. Opiskelijat näkevät, miltä yliopisto, tilat, opiskelijat ja elämä Kyproksella näyttää. Tapaa pääsyedustajamme saadaksesi lisätietoja ohjelmistamme ja päättääksesi, mikä sopii sinulle parhaiten.

153348_1.jpg

Näkökulmamme koulutukseen

Yrittäjät, eivät valtiot tai suuryritykset, antavat maailman selviytyä taloudellisesta lamasta, johon se on joutunut. Mutta ollakseen menestyvä yrittäjä, opiskelijoiden on oltava korkeasti koulutettuja ja luotava tunnistettavat persoonallisuudet akateemisessa maailmassa. Jotkut yliopistosta valmistuneet ovat halukkaita jatkamaan henkilökohtaista uraansa, kun taas toiset saattavat tehdä aloitteita työpaikkojen luomiseksi muille. Yliopistokoulutuksen tavoite kuitenkin ylittää rajalliset työnhaku- tai yrityksen perustamisrajat ja autetaan opiskelijaa etsimään totuutta, kehittymään ja avautumaan uusia näköaloja.

Meidän arvomme

Cyprus West University :n perusarvot ovat edistää sosiaalista hyvinvointia rakentamalla libertaarista, osallistavaa ja projektipohjaista tietoa, joka kunnioittaa uskomuksia ja monimuotoisuutta. Suhteessa kaikkiin sosiaalisiin osakkeenomistajiin Cyprus West University käyttää läpinäkyvää, vastuullista, kunnioittavaa, joustavaa ja kaksisuuntaista viestintää. Cyprus West University ajaa ajasta ja olosuhteista riippumatta tieteen ja teknologian ylivaltaa ja puolustaa koulutustoiminnan riippumattomuutta ja autonomiaa kaikilla poliittisilla ja taloudellisilla aloilla.

Cyprus West University valmistelee luovuutta, oppimista ja etsimistä tukevat ympäristöt ja pitää kulttuurierot rikkautena tarjoamalla ympäristön, jossa kansainväliset opiskelijat ja tiedekunnan jäsenet voivat työskennellä yhdessä. Positiivisen tieteen ja perinteisten kulttuuriarvojen valossa paikan Cyprus West University opiskelijat hankkivat ammatillisia tietoja ja taitoja sosiaalisessa ympäristössään ja oppivat selviytymään nykymaailman monimutkaisista rakenteista ja ongelmista.

153349_2.jpg

Tehtävä

Cyprus West University on sitoutunut tarjoamaan palveluita yhteiskunnalle itsevarmoista opiskelijoista ja akateemisesta henkilökunnasta, jotka ovat yksilöllisen ajattelun valossa yhteiskunnallisesti vastuussa ja jotka ovat avoimia poikkitieteelliselle lähestymistavalle ja voivat myös edistää tieteeseen, taiteelliseen tuotantoon ja teknologisiin innovaatioihin kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Näkemys

Yliopistomme toteuttaa akateemista toimintaa innovatiivisella, poikkitieteellisellä koulutussuunnittelulla, joka on herkkä maamme ihmisten tarpeisiin, liberaalilla ja osallistavalla yrityskulttuurilla, joka kunnioittaa monimuotoisuutta ja uskomuksia. Tällä alueella tuotettu tieto tarjoaa opiskelijoillemme mahdollisuuden saada maailmanluokan koulutus ja saada tiedot ja taidot kilpailla ammatillisella urallaan kaikkialla maailmassa.

153346_orientations.jpg

Sijainnit

  • Famagusta

    İsmet İnönü Bulvarı, 29 Cyprus West University, 99450, Famagusta

Kysymyksiä