Keystone logo
Davis & Elkins College Online

Davis & Elkins College Online

Davis & Elkins College Online

Johdanto

Davis & Elkins valmistaa opiskelijoita onnistua kautta ohjelmia, jotka yhdistävät uusimmat tietämyksen kanssa jatkuvan taitojen kehittämistä. Ja nyt, Davis & Elkins on ilo tehdä tällaista koulutusta käytettävissä työskentelevät aikuiset.

Esittelyssä Davis & Elkins 100% online-RN BSN Baccalaureate täydentämisohjelma.

Verkko-oppiminen on nopeasti tullut katkottua koulutusalan. Tämä kasvu on vauhdittanut suurelta osin, aikuisopiskelijoiden palaavat kouluun koulutukseen hakeutumisen edetä urallaan. Davis & Elkins tarjoaa aikuisopiskelijoille mahdollisuuden suorittaa tutkinto ajoissa, ja jatkaa työelämässä ja kunnioittaa muita muita tärkeitä sitoumuksia elämässään.

Davis & Elkins "100% verkossa kampus, aikuisopiskelijat voivat harjoittaa kandidaatiksi mukavasti oman kodin, aikataulujen, joka toimii heidän elämäänsä. Koska opiskelijat voivat yleensä luokkansa velvoitteitaan, kun se parhaiten sopii heille, ristiriidat työn ja perheen pidetään mahdollisimman pienenä.

Kautta D & E: n verkko-ohjelmien, aikuisopiskelijat pystyvät hallitsemaan uusinta tietoa omalla alallaan, saavutetaan suurempi osaamista ydin osaamisalueet, ja ansaita tutkinto, joka auttaa uralla etenemiseen.

Miksi D & E?

Laatu: Koska perinteinen, aatteellisen laitos, D & E ylpeä annettuaan opiskelijoille laadukasta opetusta vuodesta 1904 lähtien.

Nopeus: Online ohjelmat voidaan täyttää 12 kuukautta.

Arvo: Ei hakemusmaksu, ei piilotettuja maksuja, ja vain $ 400 / luotto tunti, pitää kustannukset ennustettavissa ja edullinen.

Mukavuus: 100% online ilman vaadittu kirjautuminen kertaa.

Networking: Pienillä ikäluokat, opiskelijat pystyvät rakentamaan suhteita muiden opiskelijoiden ja tiedekunnan jäsenet, jotka helpottavat niiden oppimista.

Sijainnit

  • Elkins

    100 Campus Drive Elkins, W.Va. , 26241, Elkins

Ohjelmat

    Laitos tarjoaa myös:

    Kysymyksiä