Keystone logo
DEKRA Hochschule für Medien

DEKRA Hochschule für Medien

DEKRA Hochschule für Medien

Johdanto

DEKRA | Hochschule für Medien on Wissenschaftsratin akkreditoima valtio, jonka pääkonttori sijaitsee Berlin-Friedrichshainissa.

Se tarjoaa kolme perustutkintoa: elokuva ja televisio, journalismi ja PR ja viestintä. Erikoistumismahdollisuuksien kirjo on laaja ja vaihtelee mediasuunnittelusta, markkinointiviestinnästä ja viestintäpsykologiasta verkko-journalismiin, TV-journalismiin, maltillisuuteen ja PR-muotoon ohjaukseen, kameraan, tuotantoon, jälkituotantoon ja äänentoistoon.

Yliopisto on osa DEKRA Akatemian verkostoa, joka on yksi Saksan suurimmista yksityisen koulutuksen tarjoajista.

Käytännöllinen merkitys ja vahva verkosto

Kaikki kursseja DEKRA | Hochschule für Medien noudattaa sovelluslähtöistä lähestymistapaa. Painopiste on tiedotusvälineiden ja luovien alojen käytännön koulutuksesta tieteellisesti perustetun opetuksen pohjalta. Yksi tapa varmistaa käytäntö ja elinikäinen oppiminen on yhteistyötä eri kumppaneiden kanssa: mediayhtiöt, voittoa tavoittelemattomat ja julkiset organisaatiot ja muut oppilaitokset.

Intensiivinen hoito ja houkutteleva oppimisympäristö

Tarjoamme opiskelijoillemme henkilökohtaista palvelua, joka kohdistuu erityisesti heidän yksilöllisiin vahvuuksiinsa ja tarpeisiinsa. Lisäksi miellyttävä ja tuttu opetus- ja oppimisympäristö on yksi yliopiston erityispiirteistä. Luennot pidetään pienissä opintoryhmissä. Tässä yhteydessä opettajat toimivat impulssigeneraattoreina, jotka sisällyttävät kokemuksensa ja asiantuntemuksensa tieteen ja yksityisen sektorin opinnoistaan. Edes luentojen ulkopuolella luennoitsijat vievät aikaa opiskelijoillemme.

Olette meille tärkeitä - alusta alkaen

Muodollinen vaatimus kandidaatin tutkintoon DEKRA: ssa College of Media on yliopiston sisäänpääsyn kelpoisuus (Abitur tai Fachhochschulreife) tai ammatillinen koulutus, jolla on useita vuosia ammatillista kokemusta. Ei ole numerus clausus (NC). Lisäksi kansioita, elokuvia, esineitä jne. Ei tarvitse lähettää etukäteen. Tärkeintä onnistuneelle tutkimukselle tässä on oma motivaatiosi: Siksi kiinnitämme erityistä huomiota yksityiskohtaisiin tietoihin ja henkilökohtaiseen kuulemiseen. Taskututkimukset, työpajat, tapahtumat, henkilökohtainen opintoneuvonta ovat vain muutamia säännöllisiä tarjouksia tuleville opiskelijoille.

Hyödyt yhdellä silmäyksellä

 • Valtion hyväksymät opinnot vakiintuneella yliopistolla
 • Erinomainen opetus alan professoreiden ja luennoitsijoiden kanssa
 • Johdonmukainen käytännön merkitys monien projektien kanssa
 • Suuri verkosto kumppaneiden kanssa mediasta, yrityksestä ja yhteiskunnasta
 • Suurin yksittäinen tuki - intensiivinen oppiminen pienissä ryhmissä
 • Avoin ja luova oppimisympäristö
 • Tekninen luotonanto myös yksityishankkeille
 • Ei piilotettuja maksuja - houkutteleva rahoitusmalli
 • Sisältää lukukauden lipun
 • Keskeinen sijainti Berliinin sydämessä upeilla yhteyksillä

Olemme siellä henkilökohtaisesti

Haluatko tietää enemmän opinto-ohjelmasta, saada kysymyksiä rahoituksesta tai yleisestä yliopistosta? Opiskelija-neuvonantajamme auttaa mielellään.

Paras käsitys pääset suoraan sivustolle. Siksi kutsumme lämpimästi tulevia opiskelijoita osallistumaan tapahtumiimme yliopistossa.

Sijainnit

 • Berlin

  Ehrenbergstraße,11-14, 10245, Berlin

  Kysymyksiä